July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

Yarın KargO Günüüü indirim vardırrr buyrunn yeni ürünlerim

Krem renk saten kumaş karışımı çeketle yine 14 sayfada cırtlı krem rengi spor ayakkabı kaç beden satıldı mı fiyatları nedir ne kadar yaparsınız kullanım durumları kumaş içerikleri ve markaları hakkında bilgi fica ediyorum ceketim omuz kol bel ve gögüs ölçüleri nedir acaba

KAZAK / ŞAL / FLAR / KEMER / yada TAKI / siz seçin ben yollayım

KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER JULYY

krem rengi saten karışımı blazer tarz ceket collezion bende yeni aldım dar geldi beli bnm belim kalın cnku 38 beden size cm leri ölceyim hemen boy ve bel omuz kol ... omuz 16 cm kol 59-60 cm ceket komple 69cm bel kapalı hali ile 41 cm

ayakkabı ortopediktir ayak agrısı için tasarlanmış yumuşaktır 38 numara sıfır hiç giyilmedi altlarından anlarsınız zaten

size uygunsa fiyatta anlaşırız :)

canım dosyayı yüklüyor sonra bir hata olustu dıyor anladım gitti senide meşgul edıyorum ama inan bugun herkesten yardım istedim ama kimse cvp vermedi alçak gönüllü olduğun belli tskler.

canım dosyayı yüklüyor sonra bir hata olustu dıyor anladım gitti senide meşgul edıyorum ama inan bugun herkesten yardım istedim ama kimse cvp vermedi alçak gönüllü olduğun belli tskler.

cnm ben severim yardımlaşmayı ben bu sitede kaç aylardır milyonlarca üyeye saçla ilgili yardım ediorm seninde soruların olursa saç bolumunden sanada yardımcı olurum... neyse dosyalarını yani fotograflarını makinayla çekip yukluyorsan bazı dosyaları kabul etmez bu tarz siteler telefondan çekip göndermeyi dene eger telden gönderiyorsan bilemicem nedenini bit pazarı sayfasının aşşasnda nevreste hanım var yönetici ona sorman gerekicek tatlım

Ceketin omzunu bir omuzdan diğerine kadar arkadan ölçer misiniz ? Bir de koltuk altından diğer koltuk altına kaç santim, ceketin astarı var mı? Kumaş içeriği ne? Ben 175 bıyundayım 62 kiloyum 38-40 giyerim ayakkabı 39 giyiyorum bazen 38 de olur nadirwn.. Ayakkabıyı da ölçer miainiz kaç santim fiyatta almak isterim klasik etek pantolon var mı sizde ban göre

ayakkabı 25.5 26 cm gelior. 45 cm omuz bi uctan bi uca bnm omuzlarım geniş bende siz gibi giyiyorm boyum 1 77 kilom fazla oldugu için olmadı zaten bana ben 68 kilo oldm maalesef size cuk diye oturucak eminim .. koltuk altından dierine 48 cm ve kumaşın yapısı esnek biraz içi astarlı saten karışımı benpek kumaşlardan anlamam bunun adı pamuklu saten sanırım öle bişey yani pekte bilgim olmadıgı için klasik pek giymiyorum cnku

Boyumuzun tutmasına sevindim bana uygun etek veya pantolon yok mu satmak istediğniz
Ceket ve ayakkabı için ne düşünüyoraunuz

Boyumuzun tutmasına sevindim bana uygun etek veya pantolon yok mu satmak istediğniz
Ceket ve ayakkabı için ne düşünüyoraunuz

2si 40 cnm dediğim gibi bnm klasik pek bi esyam yok maalesef keşke olsada satsam size :)

sadece 30 tl kürk meraklılarına 99 tlcik vermiştim grili oldugu için kombinleme zor oluyor bu yuzden satıyorm
Fiyatı düşürmeye kıyamıyorum ama yapcak bşy yok alan gule gule kullansın :)

Son düzenleme:

1---- 38 no süet yeni bilekte cok şık ayakkabımı 1 kez giydim 50 tl
2---- 38 no cok rahat içi polar gibi yumuşacık kauçuk taban rahattır yeni 1 kez giyildi 40 tl (bordosuda mevcut) 2 renk almıştım.
2 üründe dar paça kotlarla mukemmel duruyor

Son düzenleme:
kot etekler ayırtıldı arkadaslar alacak bir arkadasım var almazsa size haber veririm keyifli alışverişler :)

julyyimm benim kargo noldu
çok heyecanlıyım pembiş pembiş şeyler de aldım diye

julyyimm benim kargo noldu
çok heyecanlıyım pembiş pembiş şeyler de aldım diye

bebekim kargon yola ckmıştır arkadası bekliyorum gelsin hemen kargo takibini yollucam bugun hepsini sabahtan gönderdim cunku 10 dkya gelsin mesaj atarım cnm ayrıca var bi şeker pembesi içi beyaz kürklü yelegim seni batırmamak için koymuyorum onu artık daha sonraları koyayım

ayrıca guzel alışverişler yaptık senle sorunsuz herşey için teşekkür ederim sana

takip no :AP00988966961 cnm takı asacagının uclarını kargo duzleştirmiş onları sen iste<diğin yöne yamultur kullanırsn ok :) kargoya zarar verrmemesi için yapılmış bilgin olsun cok öptmmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…