- 24 Temmuz 2008
- 2.511
- 8
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de olay'ın cilt temizleme jelini kullanmıştım ama nedense hiç memnun kalmadım, hatta bitmeden attım...niye ki acaba?
arkadaşlar bence en iyisi evde yapılan kremler maskeler. ben çok kullandım buna benzer ürünleri. sadece param gitti. evde yapacağınız sirkeli elmalı maskeler cildinizin hem parlak hemde gergin görünmesini sağlıyo. ben sürekli kendi yöntemlerimi yapıyorum ve herkes cildimin bebek gibi olduğunu söylüyo. yine siz bilirsiniz tabi ama bence en iyisi meyveli sebzeli bakımlar
Armoni bali nasil yapiyorsun?Hic denemedim bilmiyorum yani.Ve faydasi oluyor mu?
Gece kremi güzel ama gündüz kremi ben de ise yaramadi.Yeterince nemlendiremedi cildimi,sanki hic sürmemisim gibi.Kupkuru oluyor cildim.Deneme amacli almistim zaten.Tekrar Estee Lauder e dönüs yapacagim.Bugüne kadar memnun kaldigim tek krem.Üstelik kokusuda cok ferahlatiyor(Salatalik)Fiyatina degiyor dogrusu.
her kremi satılmıyor malesef zor bulunuyor yüzüme iyi gelen tek krem vardı oda malesef kaldırıldıMerhaba, Olay ürünleri artık Türkiye de satılmıyor mu?