nihal emre yazdiklarini okuyorum hep dua ettim ama ilk defa yaziyorum...
ben 8 aylik hamileyim, gecirdimgim enfeksiyon ile benim viruslu kanim ogluma gectmis. bu 3 haftdir netlesti.. simdiye kadar oglum da hic bi sorun yokken bu virus beyninde kalici hasara yol acmis.. doktorlar 8 aylik bebegimi oldurmek taraftari.. biz allahtan gelene raziyiz, insallah sifasi icin dua ediyoruz..
senin oglunda olan rahatsizliklarin hepsinin de olma ihtimali varmis bebegimde... goz ve kulak propblemleri, zeka geriligi, gelisme geriligi... hepsi, belki tekerlekli sandale belki yataga mahkum olacak diyorlar.. her doktora gidisimde aglayarak eve donuyorum, bekliyorum bi umut iyi birsey soylesinler diye, ama sorun kanda oldugu icin kemiriyor oglumun beynini.. bu da kismet tabi, cok nadir gorulen bir durum oldugunu soyledi doktorum da sasirdi....
oglmun kuzenleri var. biri 10 aylik biri 7 8 aylik... onlara bakiyorum ve her bakisimda aglayasim geliyor. onlari severken icim titriyor... biri emekliyor zaten cin gibi masallah.. oglum onun kadar oldugunda nasil olacak bilemiyorum..
seni o kadar iyi anliyorum ki.. canim benim allah yardimcin olsun.. gec olur belki ama insallah yurur, isini gorur, okula gider..... ne biliim,, allah herseye kadirdir...
oglum daha dogmadi... allahtan umidimizi hic kesmedik ama hazirlikliyiz da... allahin takdiri diyoruz...
dunya hayati imtihan yeri... insallah kazananlardan oluruz. rabbimin takdiri, onun herseye gucu yeter.. hastaligi verdigi gibi insallah sifasini da verir, sabrini da...