R
Rober & Burcu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
- #1.361
Bence Daha Faazla Uzatmadan Konu Kapansin Herkesin Sahibi Belli Herkes Platonik Bi Aşk Yasiyo Kendi Icinde Johnnyin En Buyuk Sahibi'''''''missparrow'''''''''''
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Shot at 2007-07-29
ya bak ya bak ya :1shok: daha arama bak böyle yapacaksan sen beni valla ömrü billah küserim sana yemin ederim :dilcikar:
yaaaaaaaaaa fılım cok duygusaldı ben cok kotu oldum yaa johnny depp fılımde bıle karısını ve cocularını dusunuyodu onlar ıyı yasasın dıehayatını satıp o oldukten sonra 15 mılyon dolar para verılecek aılesıne coookkkkkkk acıklı yaa senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aaaaaaaaaaaa delı ya bak be benımkını ısırıyoo kıslar help yardım edınnnnnnnnnn:1shok::1shok:klava:
Shot at 2007-07-30klava:klava:
yaaaaaaaaaa fılım cok duygusaldı ben cok kotu oldum yaa johnny depp fılımde bıle karısını ve cocularını dusunuyodu onlar ıyı yasasın dıehayatını satıp o oldukten sonra 15 mılyon dolar para verılecek aılesıne coookkkkkkk acıklı yaa senağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
evettttttttt sen kıme dıonn delı dıeeeeeeeeeeeee kıs senın sacı ı basını yolarımm bırak ısırsınnnn