E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
- #2.341
YAAA SIMDI ORLANDO EVLENIO MU EVLENMIOYOMUU BILMIORUM YAA RATIKO NUNLA AYRILMA ESIGINE GELDIK HAAA KACINCI BUU AMA ARTIK YETII BUUTN KIZLARLA ADI CIKTI YAHUU NEREYE KADARRR AAAKötü Kazenklava: klava::çok üzgünüm:
Dünya'nın En Şırfıntı Erkekleri!
1) Orlando Bloom: Penelope Cruz, Kirsten Dunst, Uma Thurman, Claire Danes, Miranda Kerr, Naomie Harris, Jennifer Aniston (Gecce.com)
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: Paçoz oRLiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiklava: klava:
16.12.2007
YAKIŞIKLI OYUNCU ORLANDO BLOOM VE GÜZEL YILDIZ ZOE SALDANA FENA KAPIŞTI!... ÜNLÜ İKİLİYİ KARŞI KARŞIYA GETİREN OLAY NE?...
“Haven” adlı filmde başrolü paylaşan ünlü oyuncu Orlando Bloom ve seksi yıldız Zoe Saldana öpüşme sahneleri yüzünden birbirine girdi
Saldana'nın "Bloom ile öpüşmekten hiç hoşlanmadım" açıklamasına İngiliz aktör çok sert cevap verdi...
İngiliz 'Marlon Brando' lakaplı aktör Bloom, şunları söyledi: “Ben de Zoe'yla öpüşmekten nefret ettim. Bir keresinde ona 'dilini ağzımdan çıkar lütfen, erkek arkadaşın orada bizi izliyor' dedim. İnsanlar film çekimlerinde seksi rol arkadaşlarını öpen aktörlere çok gıpta ediyor. Fakat durum hiç de düşünüldüğü gibi değil. Bazen çok tuhaf şeylerle karşılaşabiliyorsunuz”
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
:1no2:ALLAH AKIL FİKİR VERE
ya ben johnny nin hiç böyle konuştuğunu bilmiyordum
ı ı ı oo iii ııı ııçok tatlı ama ya
ama ne konuştuklarını bilmeyi çokkkkkkk isterdim
izlemek istemesseniz diye bir resim çektim
ama gerçekten johnny hiç kafasını kaldırmıydu kendine kitap okuyomuş gib mıymmyyy mıyyy
merak ettim açıkcası
http://www.dailymotion.com/mimie75/johnny/video/x48o0c_interview-sweeney-todd-2008_shortfilms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?