E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
- #2.381
johny deep hayranim,...cok karizmatik ve yakiskli..bence iyi de artist
Selam sweeeney...hoşgeldin..valla buralar benden sorulur artık...çok tozlanmış bir kaç resim eklemek gerekir değilmi..yeni bir üye beni çok sevindirdi...Ayrıca sweeney todd gerçekten çok güzeldi..izlemeyen rkadaşlar varsa tavsiye ederim...Alıntılar ve kendi çalışmalarımla burada yeni bir kasırga estirmeye hazırmıyım bilmiyorum ama uyeni bir Johnny Depp Orlando Bloom fanatikleri ne kadar güzel olurdu btahmin bile edemiyorum..herşeye yeni baştan başlamak...Neyse yangına körükle gitmeyelim..sen bilmessin bu başlığın tartışmalarını..Sana hoşgeldin diyerek bir kaç çalışma ekleyim...
Hepsi kendi imalatımdır :)
kabul mahvettim berbat oldu ama dominic in lindeki o kader yazısını çok sevdim..ama dominic monoghan ı sevmiyorum o dizide uyuşturucu bağımlısı olmasaydı hadi neyse...:çok üzgünüm:
Bu arada lost izlermisin sweeney
AŞKIMMMMMMMMMMMMMM YAAAAAAAAAAA NERDESIN:mymeka: UFFFFFFFFF 2,5 HAFTADIR KONUSMUYORUZZZZZZ HEM SENLE HEMDE JOHNNYMLEEEEEEEEEEEEEEEEEEuhuhuhuusenağlama
kankim ve idoşum
ciciş zeynoya çıkma teklifi ederken,,
dedim o kadar gözlerine bakma dilin tutulur diye ama:1no2:
birde rocker'ız ayağına beni yiyosunuz zeynep ya şuna bak aynı ayakkabı ve pantolonu almışsınız biri superstar biri pislick ten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?