E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
- #2.241
Anlamayana Son Yanıt ve Kurallaryasakkelime:
Burası sohbet odası değildir!
Burası kavga meydanı da değildir!
Burası kapışma yeri hiç değildir!
Yorum ve teşekkürleri repten yapacaklar içindir!
-Msn e gel,
-Onu buldum
-Bunu buldum vs.. vs..
konulu mesajlarınızı buraya atmayın.
OKUMA BİLMEYENLER LÜTFEN ÇEVRESİNDEN YARDIM ALSIN
BURASI JOHNNY DEPP ORLANDO BLOOM FANATİKLERİ
sohbet yada şikayet yada saçmalama yeri değil!
beni kale almayan arkadaşlar lütfen sohbet odasına şutarafagitti
a.s
Canim Benbimm Sen Bi Tanesinnnnnnnnnnnnnnnnn Yuruyorumm Kim Tutar Benii
Şenizkimse tutamaaz seni sengözlerimebaksanabarkandaymsengözlerimebaksanabyürü sensengözlerimebaksanabKötü Kazen
Owen Wilson’ın intihar nedeni bu fotoğraflar mı?
Bu fotoğraflar ünlü komedyen Owen Wilson’ın bileklerini kesmesine mi neden oldu?
Hollywood’daki söylentiler Hollywood’un en başarılı genç yıldızlarından biri olan Wilson’ın bu fotoğraflar dolayısıyla intiharı eşiğine geldiği yönünde.
Komedyenin eski sevgilisi Kate Hudson, komedyen Owen Wilson’ın Los Angeles dışında olduğu bir dönemde yeni sevgilisi Dax Shepard ile bir markette öpüşürken yakalandı.
Wilson ünlü yıldız Kate Hudson ile ilişkisini bitirdikten sonra başka biri ile görüntülenmezken Hudson’ın yeni sevgilisi ile mutluluk tablosu çizdi.
38 yaşındaki aktör, Los Angeles’taki evinde yüksek dozda hap aldıktan sonra bileklerini keserek intihara teşebbüs etti. Erkek kardeşi Andrew tarafından bulunan ve hastaneye kaldırılan aktör, sağlık durumunun iyileşmesi ile hastaneden taburcu edildi.
Wilson yaptığı açıklamada bu zor döneminde sağlıklı bir bakım alabilmesi ve iyileşmesi için medyadan onu rahat bırakmasını istedi.
içiniz rahat olsun kızlar.. bu haber gelip gecici bişiy oldugunu kanıtlıyor bence.
cünkü kız saglam pabuc diil yani.. orly dursa kız sevgili degiştirmeden duramaz..
KIZLAR BU MESAJ KESİNLİKLE TAMAMMEN ALINTIDIR AYRICA BAŞLIKTAKİ GİBİ BAZI KİŞİLERE KAPAKTIRa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?