Gelinlik Modelleri joey'den seçme kabarık gelinlikler

2 ve 7. si çok güzell hemen kaydettim bilgisayara

Çok güzeller canım ama ben biraz daha kabarık olanlarına bakıyorum..işlemeli olnlar mesela öyle bol taşlı vs. değil ..
Daha çok gipürlü olanlar hoşuma gidiyor ama bunlarıda beğendimm..a.s.

ben de daha kabarık arıyorum ama bunlar da hoşuma gitti. çok kabarık model bulamadım bir türlü nette. belki kasnağıyla bu modelleri de daha kabarık hale getirebilirler.

çok güzel gelinlikler gerçekten sağolasın canım Barbieveken dedi gibi yenidenmi evlensek ne opuyorumnanaktan

benim gibi kararsız kabak bi insan nasıl karar verecek gelinliğim nasıl olsun diye ben onu da merak ediyorum ya kaydirigubbakcemile3

m.m.m.m seninkilerde güzelmiş ama azcık minik, göremiyorum CADIARZU

kızlar netten hiç bakmayın gidin yerinde bakın ztn gördüğünüz an işte bu bnm olcak dicez inş ki bende çok kararsız bi insanım ben netten gelinlik bakmayı bıraktım artık

cnm sitede isaura isimli bi arkadaşın gelinliği var o da çok kabarık ve çok gzl bi gelinlik dur bulursam yükleyeyim buraya

buldum işte buuu. ben bayıldım. esgi_erhan isimli arkadaş da bu gelinliği diktiriyo kendine

canım eteğinin kabarıklığı ve model genel olarak çok güzel. ama ben eteği dantel ya da tül istiyorum :kedi: gerçi koyduğum resimlerde saten olanda var ama kaydirigubbakcemile3

cnm o zmn bu çok gzl böyle bişey düşünebilirsin hem moda ztn bu tarz gelinlikler şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…