• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jnekolog önerisi istiyorum

blueberries

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
141
4
26
İstanbul
arkadaşlar merhaba herkese, 3 yıllık mutlu evliliğimize yeni bir üye katmak istiyoruz :) Eşimle artık bebek düşünmeye karar verdik ve sizlerden yardım istiyorum. İstanbulda avrupa yakasında yaşıyorum ve iyi bir jinekolog arıyorum. Maddi açıdan sıkıntı yok özel hastane de olabilir. Bu konuda memnun kalan arkadaşların önerilerini bekliyorum. Vitamin eksikliği, kansızlık, migren vs gibi bazı rahatsızlıklarım var. Gebelikten önce muayene olmak istiyoruz hem eşim hem ben. Hamileliğim boyunca gidebileceğim iyi bir jinekolog tavsiyeniz varsa bekliyorum. Teşekkürler şimdiden hepinize kızlar, öpüldünüz...

Canım hangi semt civarındasın JFK hastanesinde Ali Osman Koyuncuoğlu çalışıyo ve tavsiye ederim :)

Eğer maddi sorunum yok diyorsan Prof. Dr. Cemil AKGÜL'ü kesinlikle tavsiye edebilirim. Bakırköy'de özel muaynehanesi var. Ben en son geçen yaz gittim, 250 liraydı muayene ücreti. Gerçekten iyi bir doktor. İnternetten de araştırabilirsin kendisini.

beta kan sonucu erken sonuç ne zaman werır ben adetımın 1 gunu gttm negatf cıktı erken mı sızce cewplarsanız sewnırım teşekkürler:)

Back