- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
kızlar bısey sorcam bende bugun jınekologa gıttım ultrasonla baktılar merak ettıgım sey bu ultrasonda hamıle olup olmadıgın da gozukuyor dımı ayrıca farlutal verdıler bu hap bıtıncemı adet oluyorsun yoksa 1 hafta sonramı tam anlayamadım
canım rahimden hiç baktırmadım ama rahim üstünden adetliyken gittim ve yumurtanın boyutuna , kist olup olmadıgına falan bakılıyo tabe hamilelik şüphesindede bakıla biliyo.farlutal kullanımı bittikten sonra 10 gün içinde adet olunmalısın. yoksa bir doktora git .
bide ben vajıydım 1.5 senelik evliyim 5 ayı ilişkiye giremedik 1 seneden beri normal tabi ilk başlarda kasıyorum yıne ama sonra ıyı nasıl yenicem korkumu bilmiyorum bıde yaşım 31 oldugu için biran önce hamile kalmak istiyorum ama zor bakalım hakkımızda hayırlısı
kıar niye korkuyosunuz anlamıyorum..hiç ilişkiye girmemmiş biri olsa anlayacağım da sonuçta hepiniz evli insanlarsınız ya..ilginç geldi bana belki garip gelebilir ama korkulup gidilmeycek bişey değil..bugün gittim ve hiç ama hiiiiiiç acı hissetmedim..azıcık bile..ben de mi sorun var acaba valla?
korkanlar için ayşe dumanı tavsiye edebilirim arkadaşlar. hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor ve o masaya uzandığınızda önce nefes eğzersisi yaptırıyor, sonra muayeneye geçiyor. ben ilk oturduğumda titriyordum korkudan. ayşe hanımın sayesinden çok güzel geçti hiç bir şey hisssetmedim.
ankarada önerebileceğiniz bir bayan doktor varsa yazarmısınız lütfen. tatlı dilli rahatlatan.
birde fiyatınıda yazarsanız sevinirim
kadınların ne çok derdi varmış ya asla evlenmiycem ben başımada böyle eşyler gelmiycek:) iğrenç
öğle arasından sonra işten izin alıp bende doktora gitcem.kasıklarımda feci bi ağrı var.iş yerinde olduğum için ağda konusu olmuyo şuan için...temizim ama yinede acaba bi yerlerde bişi var mı diye tedirgin oluyorum.inş korkupta kararımdan vazgeçmem.ağrı bacaklarıma vuruyo.sol bacağım uyuşuyo artık((( dayanamıcam
öğle arasından sonra işten izin alıp bende doktora gitcem.kasıklarımda feci bi ağrı var.iş yerinde olduğum için ağda konusu olmuyo şuan için...temizim ama yinede acaba bi yerlerde bişi var mı diye tedirgin oluyorum.inş korkupta kararımdan vazgeçmem.ağrı bacaklarıma vuruyo.sol bacağım uyuşuyo artık((( dayanamıcam
hamile olabilirsin .. eger evliysen tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?