- 2 Ocak 2011
- 3.622
- 151
- 163
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
bnde bu hafta içi bi jinekolojik muayeneye gidicem 5.5 aylk ewliyim bende daha önce bir kere muayene olmuştum şimdi tekrar gidicem acaba jinekolojik muayenede kist falan oldugu belli olyormu yada şöyle sorayım ne tür rahatsızlıklarımızı öğrenebiliriz bilgisi olan paylasırsa sevinirim
kızlar bende kısmi vajinismus hastası olarak muayne olmak istiyorum bebek için... sadece alt pozisyonda bcaklarım hafif aralıkkken ilişki oluyor.....
zaten kötü bir muayne geçmişim var sürekli erteliyorum doktorun tutumu benim için çok çok önemli bu konuda erkekler mi daha anlayışlı bayanlar mı bilemiyoru
aranızda iskenderun veya osmaniyede kadın doğum uzmanı önerisi olan varsa ihtiyacım olduğunu bildirmek istedim....
herkese geçmiş olsunnnn
slm canım. utanmana gerek yok. burda herkes bır aıle. ayrıca bırçok arkadasım sorunlarına burda care buldu. senın sorunun hakkında bı bılgım yok fakat oranın rengıne pek takılma. eger rengınden baska sikayetın yoksa rengı hıc onemlı degıl
arkadaşlar bişi sorucam bende 7 aylık evliyim ve evliliğimin 2. ayından bu yana doktora gidiyorum ve alttan bakıyor doktor.o an canım yanıyor ve sonrasında da kasıklarımda bir süre ağrı oluşuyor.bu herkeste olurmu yoksa bende bir sorunmu var acaba?
fazlamı kasıyorsun kendini acaba
kızlar bende 1 sene 4 aylık evliyim.. daha hiç gitmedim doktora.. kasıklarımda ağrı var ve akıntımda var.. bazen sanki regl ağrısı gibi alt tarafımdada ağrı oluyor.. korkudan gidemiyorum.. ankarada önerebileceğiniz bi doktor varmı acaba?
evt kolay olmuyor doktorum da rahat ol diyo ama olamıyorum
bu ay yine var kontrol bu kez sorucam doktoruma
çarşamba günü meltem eğilmeze gidicem,bakalım nasıl geçecek.fiyatlar hakkında bilginiz var mı kendisi hizmet hastanesinde.biraz korkuyorum aslında...
kimse bana cevap vermiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?