- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
ben anadolu yakası pendikteyim canım bana çok uzak orası bi kasmasak kendimiz ne güzel olucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben anadolu yakası pendikteyim canım bana çok uzak orası bi kasmasak kendimiz ne güzel olucak
bende çok korkuyorum arkadaşlar klomenden snr çatlatma iğnesi oldu ama 2 ay oldu adet olmayalı kan idrar negatif dün dr gıttım muayene etmek istedi yapamadım ultrasonla bakalım dedi baktıramadım kasmaktan senı tedavi edemem dedi sen psikolga git ilk önce snr gel dedi bana dünden beri aglıyorum
nerde canım bu dr bana baya sabırlı davranması lazım yoksa asla baktıramam
canım doktordan herkes çekiniyor acaba ne olacak nasıl muayene edecek sonucu ne olacak diye
ama eğer bir sorun varsada erkenden tesbit edilmesi çok iyi olur mutlaka inşallah kötü birşey yoktur sende ama bunu doktora gitmeden bilemezsin git gerekli muayeneni tahlillerini ol kötüye yorma iyi düşün iyi çıksın canım sevgilerimle
off galiba gidicem bu kanama hiç kesilmiyor her seferinde gittikçe artıyor
Dün doktor korkumu yendim ve gittim korkulucak hiçbirşey yokmuş sadece ultrasonla baktı ve çok şeker bir kadın olduğu için hiç gerilmedim de zaten . Bence korkularınızı üzerine gidin derim ben : )
Hayır canım öyle birşey yapmadı zaten ben mantar şkayeti için gittim bekarım dedim anlattım sadece ultrasonla yumurtalıklara bakıp ilaç yazdı.canım kaşıkla acıp baktımı
kızlar benm enteresan bi sorunum var ve aslında sizlerede sormaya utanıyorum ama paylaşmalıyım çatlıcam yoksa benm vajinamın dudakları kahverengi mor renkte ya neden olmuş olabilir acaba bi hastalığım mı var bekar olduğum için doktorada gidemiyorum lütfen bana yardım edin :18:
canım utanılacak bir durum yok kahvereni mor olması hastalık değil tabiki eskiden öyle değildi şimdi öyle oldu diyorsan bir doktora görün ama zaten eskiden beri öyleyse sorun yok bide bekar olandoktora gidemiyormu neden öyle dedin
kızlar benm enteresan bi sorunum var ve aslında sizlerede sormaya utanıyorum ama paylaşmalıyım çatlıcam yoksa benm vajinamın dudakları kahverengi mor renkte ya neden olmuş olabilir acaba bi hastalığım mı var bekar olduğum için doktorada gidemiyorum lütfen bana yardım edin :18: