- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
bende bugün muayene oldum arkadaşlar.inanın doktor anlayışlıysa anlamıyorsunuz bile. smear testide yapıldı cuma günü belli olacak. birde rahmin hafif dönük dedi. bebeğe angel değildir herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm yeni üye oldum bende buraya.
benimde şikayetlerimin pek de sizden farkı yok..yaklaşık 1 ay önce dışkılama sırasında dışkı üzerinde kan vardı..damla damla geliyordu.(yazarken bile çok utanıyorum ya sağlık ocagına gittim ve bana 3 tane krem verdi..fakat son 2 dıskılamam esnasında kan cok fazla geliyor adet gibi akıyor ama sonra kesiliyor dışkılama bitince..yediklerime de dikkat ediyorum ama hep sanki kabız gibi ilk yapamıyorum ve birşeyler batıyor..cok korkuyorum ve acıp da muayene olmak istemiyorum netten de okuyorum ama kötü bir hastalık olabilrmiş..
bu bakmanın baska yolu yok mu ultrason falan hangi bölüme gidicem bir de izmirde mümkünse bayan doktor tavsiye edebilecek var mı
of of çok moralim bozuk..adetimde gelmedi akıntım cok var ne sorunum var ki benim..
Arkadaşlar merhaba birkaçgündür mantar şikayetim var ve doktora gitmem gerekiyor ama çok korkuyoorum ve çekiniyorm hem bekarım hemde ben jilet kullanıyorum ama o da tam temiz yapmıyor tabiki ve bu konu yüzünden de gitmeye çok çekiniyorum. Var mı bir önerisi olan acaba tüy dökücü krem kullanılabilir mi zararı olur mu çok kararsız kaldım.
Birde bayan doktora gitmeyi düşünüyordum ama bayan doktorları tavsiye etmeyen kişiler var çok karmaşık durumlar ya
önemli olan senin temizliğin ne kadar temiz olmasada yeni yaptıysan sorun değil hemde doktorların öyle şeye pek takıldıkları yok
erkek doktorlar daha nazik oluyorlar ama bayanda olabilir hiç sıkılmadan git doktora
Çok sağol tatlım desteğin için ya 1-2 gün içerisinde cesaretimi toplayıp gitmem lazım mutlaka.
mutlaka git canım hiççç öyle cesaret falan deme hemen git daha fazla sorun olmadan hemde temizken
özel mesajın kapalı galiba canım
Ciddi misin? 6 ayda bir gidiyorum rutin olarak. 4 ay geçti en son muayeneden. Ayrıldı mı ki acaba?
daha önce çevremdekilerden duyduğum kadarıyla çok korkunç birşey gibi geliyordu muayene olmak, ultrason vs..
fakat korkulacak birşey olmadığını kendim bizzat yaşayarak öğrendim..
korkan arkadaşlar, doktora gittiğinizde sizde korkunuzun ne kadar yersiz olduğunu anlayacaksınız
bende çok korkuyorum arkadaşlar klomenden snr çatlatma iğnesi oldu ama 2 ay oldu adet olmayalı kan idrar negatif dün dr gıttım muayene etmek istedi yapamadım ultrasonla bakalım dedi baktıramadım kasmaktan senı tedavi edemem dedi sen psikolga git ilk önce snr gel dedi bana dünden beri aglıyorum
bide ben vajıydım 1.5 senelik evliyim 5 ayı ilişkiye giremedik 1 seneden beri normal tabi ilk başlarda kasıyorum yıne ama sonra ıyı nasıl yenicem korkumu bilmiyorum bıde yaşım 31 oldugu için biran önce hamile kalmak istiyorum ama zor bakalım hakkımızda hayırlısı
2ay öncesinde dr gıttım başka dr bakıcam bakmadan tedavi edemem dedi mecbur tamam dedim ultrasonla baktı 3 4 kez ama 2 kez bagırdım aslında acı yok sadece huylanma var bende ama dün dr gıttım ve sokturamadım bile kasmaktan yapamamdım dr da bana sen ilk önce psikologa gıt dedi snr bana gel dedi simdide psikolog arıyorum tedavi olabilmek için