- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Uygun doğum kontrol yöntemini seçmek için jinekoloğa gitmeyi düşünüyorum. Ne tür testler yaparlar ve ortalama muayene+ bu testlerin fiyatı ne kadardır bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hala bu konudan korkarım o kadar şikayet yaşamama rağmen bir kere gidebildimmi acaba tam karar veriyorum son anda korkularım ağır basıyor ve vazgeçiyorum ((
kızlar yaa ben hiç vajinal muayene olmadım
üstten oldum evlenmeden önce
1,5 yıllık evliyim hani genel bi muayene olayım diyorum
smear falan yaptırayım dedim
doğum kontrol hapı da kullandığım için
noldu ne bitti bi görüneyim dedim
ama korkuyorum yaa...
acıyor mu?
jel falan sürüyorlar mı kaygan olsun kolay girsin diye alete..???
eğer rahat olursan hiç acımıyo,ama ben 1 senelik evliyim 4-5 kez gitmişimdir kadın erkek farketmez korkulacak birşey yok ama hala çekiniyorum.
kondom takıyorlar proba o da gerekli kayganlığı sağlıyo,rahat ol azcık ıkın
kızlar ben dün gittim korkarak bacaklarım titreyerek
ama inanın stres yaptığıma değmemiş öle doktor elini bile dokundurmadı önce ultrason cihazıyla baktı onuda bol jelliyorlar acımıyo
sonrada smr tsti yaptı oda acımadı
önemli olan kendini kasmammak ve doktora inanmak galiba
sağolsun benim doktorum cok kibardı ve nazikti sürekli afedersin sevimsiz bişe ama canın yanmayacak hem bitiyo vs dedi
yani uzun lafın kısası ben bundan sonra sürekli giderim
Jaleli Hangi hastanede hangi doktora gittin, bende ilk defa gideceğim jinokoloğa ve 1 yıldır sürekli erteliyorum çünkü çok korkuyorum. Vajinismus geçmişim var o zaman bile gitmedim doktora senin yazdıklarını okuyunca cesaretlendim senin gittiğin doktor belki bana sevimli gelir :S
canım ben diyarbakırdayım alman hastanesine gittim zeki akkuma
sen istabuldasın galiba ama ...
kızlar yaa ben hiç vajinal muayene olmadım
üstten oldum evlenmeden önce
1,5 yıllık evliyim hani genel bi muayene olayım diyorum
smear falan yaptırayım dedim
doğum kontrol hapı da kullandığım için
noldu ne bitti bi görüneyim dedim
ama korkuyorum yaa...
acıyor mu?
jel falan sürüyorlar mı kaygan olsun kolay girsin diye alete..???
arkadaslar 4 aylık evliyim bende ilk defa 3 gün önce alttan muayen oldum devlet hastanesinde bayan doktor olması için çok dua ettim nyseki bayandı muayene ilk oldugu için biraz zorlandım ama kasmazsak acı olmuyo ben biraz kastım kendımı doktor sagolsun bekledi tmm fln dedi ama o yatılan masa pozisyon benim korkulu rüyamdı sıkıntımdan utancımdan döktügüm teri anlatamam
merhaba hanımlar..
1 yıl 5 aylık evlıyım ,ilk jınekolojık muayenemı 8 aylık evlıyken oldum o da kontrol amaçlı.herhangi bir sorunum yoktu..samsunda özel bir hastanede..iğneden bayılan insanım bu muayeneye gırerken de cok gerıldım..kadın muayenye başladı elımde olmadan sıktık kastım kendımı( ılk deneme basarısız,ikinci denedı ve doktor sert bir şekılde irem aletı kırcaksın dedı hazır oldugun zaman gel dedı ve bana sormadan ve yardımcı olmadan muayeneyı sonlandırdı cok korktum ve psikolojım bozuldu..ıkıncı kez daha gıdemedım nasıl gıdecegımı de bılmıyorum...