• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekolojik Muayene

benim muayenem çok iyi geçti hiç de korktuğum gibi değilmiş o spekulumun küçükleri varmış ondan kullandı smear de aldı hiç canım acımadı hatta doktorumda boşuna korkutuyosunuz birbirinizi bak hiç bişey olmayacak şimdi dedi eğer kendinizi kasmazsanız hiç acımıo boşuna korkmayın ben o kdr çok korkuodum ki sbh tansiyonum düştü bayıldım fln ama gereksizmiş hepsi şimdi koşa koşa gidebilirim :))

oofff ördek ağzı denen şey de ne? Allah'ım ya mayeneye gitmeden ölücem şimdi burada mafoldumben

Kızlar 2 yıllık evliyim ve hiçjinekolojik muayene olmadım. Artık gitmek istiyorum. Çevremdeki herkes mutlaka git diyor, smear vs. için. Çok korkuyorum ya ve üstelik bir doktor da bulabilmiş değilim :gitme:
İstanbul Avrupa yakasında bayan doktor tavsiyeleriniz var mı kızlar? Lütfen yardımcı olun... bilmiyorumkismile

valla olmasam ben olmazdım ve hiç canım yanmadı 1 dk bile sürmedi iyiki gitmişim kistim olduğunu öğrendim şimdi tedavi oluyorum sağlık için gidin arkadaşlar

Kızlar yok mu yardımcı olacak?

Bence de mutlaka muayene olmalısınız.

Bahçelievler JFK hastanesinde Op.Dr.Nadide Korkut var. 2 Senedir hastasıyım. İlk jinekolojik muayenemi de kendisinde olmuştum. Çok anlayışlı ve de güler yüzlü. Tavsiye ederim.

Bence de mutlaka muayene olmalısınız.

Bahçelievler JFK hastanesinde Op.Dr.Nadide Korkut var. 2 Senedir hastasıyım. İlk jinekolojik muayenemi de kendisinde olmuştum. Çok anlayışlı ve de güler yüzlü. Tavsiye ederim.

Canım teşekkür ederim. Nadide Korkut ismi Medical Park Bahçelievler'de de geçiyor. Aynı kişi olamaz değil mi?

bende 3 gün önce gebelik için engel bir durum olup olmadığını öğrenmek için medical parka gittim.bir yıllık evliyim ve artık bir bebeğim olsun istiyorum ama öncelikle herhangi bir rahatsızlığım varmı yokmu onu öğrenip sonra gerekli ise tedavimi yaptırıp önlemimi almak istiyorum.her neyse doktora gitmeden önce çok araştırmamıştım sadece bazı kan testlerini yapacağını düşünüyordum.ama doktor önce sorularla başladı ve daha sonra pelvik muayeneye geçti hazırlıksızdım acıkcası pelvik muayenenin de ne olduğunu bilmiyordum zaten. resmen bu konuda bilinçsiz gittim.doktor konu girişinde yazdığı gibi bütün aşamaları gerçekleştirdi.başta biraz gerildim ama ağrı ve acı olmadı.doktorum bayandı ve muayenneyi incitmeden yaptı. doktorum muayene sonrasında herhangi bir problem olmadığını söyledi.sanırım bir de numune aldı.ayrıca doktorun istediği hemogram,glukoz,Anti HBs,Anti-HCV,HBs Ag,HIV antikoru,(kızamıkçık) testlerini yaptırdım.bugun sonuçlarını alıp kontrole gidecem bakalım ne olacak.

bende 3 gün önce gebelik için engel bir durum olup olmadığını öğrenmek için medical parka gittim.bir yıllık evliyim ve artık bir bebeğim olsun istiyorum ama öncelikle herhangi bir rahatsızlığım varmı yokmu onu öğrenip sonra gerekli ise tedavimi yaptırıp önlemimi almak istiyorum.her neyse doktora gitmeden önce çok araştırmamıştım sadece bazı kan testlerini yapacağını düşünüyordum.ama doktor önce sorularla başladı ve daha sonra pelvik muayeneye geçti hazırlıksızdım acıkcası pelvik muayenenin de ne olduğunu bilmiyordum zaten. resmen bu konuda bilinçsiz gittim.doktor konu girişinde yazdığı gibi bütün aşamaları gerçekleştirdi.başta biraz gerildim ama ağrı ve acı olmadı.doktorum bayandı ve muayenneyi incitmeden yaptı. doktorum muayene sonrasında herhangi bir problem olmadığını söyledi.sanırım bir de numune aldı.ayrıca doktorun istediği hemogram,glukoz,Anti HBs,Anti-HCV,HBs Ag,HIV antikoru,(kızamıkçık) testlerini yaptırdım.bugun sonuçlarını alıp kontrole gidecem bakalım ne olacak.

Hangi medical parkta hangi doktora gittiğini öğrenebilir miyim bir sakıncası yoksa canım?

Hangi medical parkta hangi doktora gittiğini öğrenebilir miyim bir sakıncası yoksa canım?

tabiki canım vereyim eda köseoğlu medical bahçelievlerde.bu arada test sonuçlarını aldım kontrolunu yaptırdım hepsi normal değerinde cıktı.içim rahatladı daha önce smear testi hakkında bilgim yoktu ama her kadının arada yaptırması gerektiği düşüncesindeyim artık.

tabiki canım vereyim eda köseoğlu medical bahçelievlerde.bu arada test sonuçlarını aldım kontrolunu yaptırdım hepsi normal değerinde cıktı.içim rahatladı daha önce smear testi hakkında bilgim yoktu ama her kadının arada yaptırması gerektiği düşüncesindeyim artık.

teşekkür ederim opuyorumnanaktan doktordan ve hastaneden memnun kaldın mı peki canım? çekinmeden herşeyi sorabilir miyiz bu eda hanıma? son zamanlarda herkes smear yaptır demeye başladı. 2 yıllık evliyim ve daha önce ne bir muayene oldum ne de test yaptırdım.

teşekkür ederim opuyorumnanaktan doktordan ve hastaneden memnun kaldın mı peki canım? çekinmeden herşeyi sorabilir miyiz bu eda hanıma? son zamanlarda herkes smear yaptır demeye başladı. 2 yıllık evliyim ve daha önce ne bir muayene oldum ne de test yaptırdım.

memnun kaldım seni rahatsız eden her soruyu sorabilirsin.zaten birçok şeyi daha sen sormadan o sana soruyor.çekinmene hiç gerek yok smear için muayene olurken de kasma kendını rahat bırak.rahat olursan problem çıkacagını sanmıyorum.bencede yaptır çünkü lezyon ya da benzeri rahimde olan herhangi bir rahatsızlıgın varsa ki inşallah yoktur görmüş olursun ve ona göre önlemini alırsın.

memnun kaldım seni rahatsız eden her soruyu sorabilirsin.zaten birçok şeyi daha sen sormadan o sana soruyor.çekinmene hiç gerek yok smear için muayene olurken de kasma kendını rahat bırak.rahat olursan problem çıkacagını sanmıyorum.bencede yaptır çünkü lezyon ya da benzeri rahimde olan herhangi bir rahatsızlıgın varsa ki inşallah yoktur görmüş olursun ve ona göre önlemini alırsın.

Çok teşekkür ederim canım :1hug:

Canım son bir şey daha soracağım izninle. Çok sordum kusuruma bakma :( Muayeneye ve testlerine ne kadar ücret ödedin?

Canım son bir şey daha soracağım izninle. Çok sordum kusuruma bakma :( Muayeneye ve testlerine ne kadar ücret ödedin?

işte bu sorunun cevabı pek hoşuna gitmeyecek.normalde benım saglık sigortam vardı karsılar dıye dusunuyordum karşılamadı.o yüzden yaklasık 400 TL civarı tuttu.sigortam karşılamadığı için bende ssk ya cevirttim kaydımı 310 a falan düştü.Ben fazladan prolaktin seviyemi de ölçtürdüm o da içinde söyledğim fiyatın .benım 7-8 sene önce prolaktinim yükseldiği için tekrar hangi seviyede diye kontrol ettırmek için yaptırdım.senin onu yaptırmana gerek yok.prolaktını fiyattan düşmek gerekiyor ne kadardır bılmıyorum ama senın yaptırcagın testler yaklasık 200 TL cıvarı tutar.

Arkadaşlar merhaba lütfen bana bi akıl verin..1-2 senedir adetlerim çok düzensiz,yani genel olarak 2 ayda bir adet görüyorum..bu yüzden bir doktora gitmek istiyorum ama muayeneden korkuyorum çok :( adet düzensizliği için doktora gidilmeden birşey yapılmaz mı?? belki bu devirde böyle şeyden utanmak fikri saçma gelecek ama,inanın benim ki çekinme utanma falan değil,sadece korku..

Back