- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
gerçekten ihmale gelmez şu utanç ve korku olmasa bende gitcem çok adet görme şikayetiyle bugün günümüz vardı bizde toplandılar çok güzeldei birisi 3 ay olmamış sonra 15 gün sürmüş doktora gitmiş menepozdur zannetmiş ama kist varmış miyom varmış bişeyler daha söyledi ameliyat demiş doktor anlamadım valla vu kadarmı ya çok korkuyorum ben ben bide 90 kiloyum ya ya bişey derse off uykularım kaçıyor artık 4martta adanaya gidiyorum 9martta döncem artık ondan sonra birgün koşuya gidior der çıkarım evden çünkü evdekilere de söylemekten çok utanıyorum
adetin uzun sürmesi problemmi peki
valla hayretle okuyorum yazdıklarınızı ben gidemicem herhalde böle giderse hala kanamam var artık kanamam ne zaman olmazsa gideceğim neden olduğunu bilmiyorum ama adet şeklinden iyice çıktı uzun zamandır böle oluyor
lalecim kanama varken gidilirmi doktora hiç gideniniz varmı çok sinirlerim bozuk maalesef
lalecim kanama varken gidilirmi doktora hiç gideniniz varmı çok sinirlerim bozuk maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?