Jinekolojik Muayene

Hala o demirlerden var mı ya :)) Çoğu hastane tek kullanımlık plstiklerden kullanıyor. Plastik olduğu için bir soğuklukta hissetmiyorsun, çok rahat.

evlilerede vajinadan parmakla bakmıyorlar mı:uhm:evliler içeri girince ben dr onlara parmakla baktığını sanıyordum

benim muayenem çok iyi geçti hiç de korktuğum gibi değilmiş o spekulumun küçükleri varmış ondan kullandı smear de aldı hiç canım acımadı hatta doktorumda boşuna korkutuyosunuz birbirinizi bak hiç bişey olmayacak şimdi dedi eğer kendinizi kasmazsanız hiç acımıo boşuna korkmayın ben o kdr çok korkuodum ki sbh tansiyonum düştü bayıldım fln ama gereksizmiş hepsi şimdi koşa koşa gidebilirim :))

o anı tekrar yaşayamam gerçekten benim için çok kötü bi tecrübeydi belkide kastım bilemiyorum ama kötüydü

Doktor çok önemli, ben çekinmeden gidiyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Doktorum çok iyi ve çok anlayışlı. Özele gidiyorsanız eğer JFK hast. Dr Nadide Hn. tavsiye ederim.

arkadaşlar ben vakıf gureba hastanesine gidiyorum inanın doktorları çok iyi hiç canım acımadan odadan çıkıyorum özellikle dr nihal çetin bambaşka hastalarına arkadaşıymış gibi davranıyor ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyor ben yarın yine gidiyorum ve hiç korkmuyorum çünkü biliyorumki canımı acıtmıcaklar.

Vakıf gureba hastanesinde Fatma Kasapoğlu isminde bi kadın doğum doktoru gözüne çarptı mı arkadaşım, orda olduğunu duydum ama net bi bilgi edinemedim

o anı tekrar yaşayamam gerçekten benim için çok kötü bi tecrübeydi belkide kastım bilemiyorum ama kötüydü

arkadaşım bu çok ciddi bir konu sakın ihmal etmeyin sonra benim gibi çok pişman olursunuz mutlaka araştırıp iyi bir dr bulup hemen gidin.bende ilk muayene de çok kötüü olmuştum ama zamanla alışıyor insan yılda bir yaptırmak gerek bu çok önemli.doğum sonrası adet düzensizliği vardı yaklaşık 3 ay önce dr gittim emziriyorsun ondan dedi muayene atmek istedi dr gıcık oldum olmak istemedim.neyse şimdi 3 haftadır kanamam devam ediyordu bitmesini bekledim bitmeyincede bugün (yani perşembe günü)dr gittim moralim çok bozuldu kist varmış ve şüphelendiği için biopsi istedi yarın tekrar gidicem aklım çıkıyor kötü bir şey çıkacak diye birde sonuçlar en az 2 hafta sonra çıkıyormuş nasıl geçecek bu 2 hafta bilemiyorum.sağlık ihmale gelmez güzelim allah bize servet değerinde bir vücut vermiş düşünsene allah korusun bir böbrek nakli bugün 150 binliraya yapılıyor veya başka bir organda olabilir.keşke 3 ay önce muayene olsaydım şimdiye belki sorunum neyse ilerlemeden iyileşmişti bile.boşuna demiyorlar herşeyin başı sağlık diye .KESİNLİKLE İHMAL ETMEYİN BİR MUAYENE BELKİDE (ALLAH KORUSUN)KÖTÜ BİR HASTALIĞI ERKEN TEŞHİSLE HAYATINIZI KURTARABİLİR.herkese sağlıklı ömürler.

Geçmiş olsun arkadaşım, inşallah kötü birşey çıkmaz. İyi düşün iyi olsun, güzel haberlerini bekliyoruz...

merhaba arkadaşlar ben daha dün muayene oldum ve sürekli gittiğim doktor yoktu bende gökhan bey diye bi doktora muayene oldum ilk başta kendimi çok tuhaf hissettim dr gençti ve erkekti diye sonra kasmadım kendimi ve canım hiç acımadı ayrıca doktorum çok güzel şeyler söyledi bana rahmin çok iyi kadınlık organların çok temiz falan dedi o kadar iyi aydınlattıki beni bundan sonra hep ona gideceğim kesin tel numarasını bile verdi aklını kurcalayan birşey olursa mutlaka ara sor dedi ben vakıf gurebanın doktorlarını çok seviyorum çok iyi ilgileniyorlar.
doktora arada bi ayy acıdı falan dediğimde anlıyorum ama lütfen dayan yapacak birşeyim yok bu senin için çok önemli dedi ve daha fazla acımaması için elinden geleni yaptı ilk defa muayene olacaklar yada olmuş ama korkuyor olanlar vakıf gurebayı tavsiye ederim bakın görün çok rahat gececek.

Geçmiş olsun arkadaşım, inşallah kötü birşey çıkmaz. İyi düşün iyi olsun, güzel haberlerini bekliyoruz...

çok sağol sevibadecim,dün gittim birsürü insan vardı benim gibi sırayla aldılar çok korkuyordum çıktım masaya malum yere (hiç hoş bir durum değil ama sağlık için çok gerekli)hastane ssk hastanesi ama sağolsun dr çok anlayışlıydı yaklaşımı çok iyiydi benimle sohbet etti:)önce lokal uyuşturucu iğne yapıldı,(spekulum denen o aletten sonra tabi)sonra parça aldı heralde küretaj deniyor,sonra yara olan yeri yaktı bukadar.ama biraz ağrım var antibiyotik ve ağrı kesici verildi.sonuçsa taaa 1 martta çıkacakmış çok merak ediyorum inşallah önemli birşey çıkmaz.:Saruboceq:benim iki teyzeminde rahmi alındı nedenini bilmiyorum ozaman ben küçüktüm onu öğrenmem gerek ailede ne var ne yok bilgi toplucam.eyvahedigeldismile

canım çok geçmiş olsun 1 marta az kaldı inş sonucun iyi çıkar lütfen buraya yaz olurmu?

canım çok geçmiş olsun 1 marta az kaldı inş sonucun iyi çıkar lütfen buraya yaz olurmu?

çok sağol canım biopsi sonucum çıkmış internetten takip ediyordum o yüzden 1 martı beklemicem valla.aslında p.tesi gidecektim ama randevu kalmamış doktor sürekli hastanede de olmuyor ancak önümüzdeki perşembe gidicem inş.
sonuçları araştırdım kist ve yara varmış ciddi bişey değil gibi görünüyo tabi buna dr karar verecek.ama bende ara ara kanama oluyor yinede korkuyorum inşallah bir an önce tedavimi olurum ve normale dönerim.tüm rahatsızlığı olanlara allah hayırlısıyla acil şifalar versin.:Saruboceq::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…