- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
wallahi bu konuda herhalde benden muzdaribi yoktur. ilk jinekolojik muayenemi cerrarhapa tıp fakülsedinde geçen sene oldum. gayet normal randowumu aldım we gittim. e tabi öğrencilerin olabileceği hiç aklıma gelmedi, ki doktorda erkekti. muayene odasına girdiğimde 3 erkek bana bakıyordu 2 siz öğrenci 1 i doktor. Kaldım resmen şaşırdım neyapıcamı ne dicemi bilemedim, uzandım muayene etti doktor, tabi 2 öğrencide bizi izliyordu, ben utancımdan kıpkırmızı kesildim.yani ilk muayenemi 3 erkek eşliğinde geçirmiş oldumşimdi aklıma gelince neden öğrencilerin dışarı çıkmasını istemediğimi anlamıyorum. herhalde mecburi gibi düşündüm, e birde şaşkınlık olunca bşy yapamadım. kadın doktor herzaman makbuldür
Arkadaşlar yorumları okuyorumda bu herkese göre değişen bişey olduğuna karar verdim.Bende gittim üstelik hastane süperdi hani şu doktorlar dizisinin çekildiği hastane varya oraya gittim inanılmaz ilgi alaka doktorum bayandı bayan olmasıda rahatlatmıştı beni başta ama muaynem çok fecii yani beni canı tatlı birisi sanmayın iki sezeryan yaptım doktorlarım bana hayran kaldı inanın.Ama muaynede öldüm öldüm dirildim birdaha kimse beni o koltuğa otutturamaz.Tabiki sizi korkutmak değil amacım herkesin deneyimi farklı bunu yaşamadan bilemezsinizlmaz:
off bende gidicem yrn jinekolojik muayeneye raat mı olmam gerekiyo gerçekten bilmiyorum rutin olarak gittiğim doktora gidicem ama ilk kez alttan muayene olucamspekulumdan ve vajinal ultrasondan da çok korkuyorum arkadaşlarımın hepsi çok canım acıdı dedikleri için belki de (
Teşekkür ederim buket uyuyamiorum resmen bir an önce sbh olsunda kurtulayım artık doktorumun iyi oldgunu biliorum en azından icimi rahatlattin yazarım yrn nasil gectigini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?