Jinekolojik muayene ihtiyacı, belirti ve bulguları

Azkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2019
2
0
1
47
Merhaba hanımlar. Aramızda jinekolojik muayene olanlar muhakkak vardır. Hangi sebeple gittiği, ne tür bulgulara ulaşıldığı konusunda bana fikir verebilirmisiniz lütfen. Ebelik öğrenciyim ve hazırlamam gereken bir ödev var

Çocuk istegiyle gittim karsilastigim bulgu ise nur topu gibi bir çikolata kisti..

Her kadın ilk adet gördükten sonra genel kontrole gitmeli, asla herhangi bir belirti beklememeli. Ben evlenmeden önce genel kontrol için gittim sonra evlendim vajinal ultrasonla muahene smear testi vs oldum ve yılda en az bir defa herhangi bir belirti yaşamadan kontrollerimi yaptırıyorum

Merhaba aynı durum bende de bar tedavi olarak ne önerildi. Sizin kaç cnm
Asilama ve tup bebek tedavisi gordum kistler icin ekstra bir tedavi gormedim tup bebek oncesinde dkh kullandim kisti baskilamasi icin bir tup bebek yaptim basarili oldu 11. Haftada kalbi durdu. Daha sonra rahim duvari kalinlasmasi oldugu icin histereskopi oldum sonrasinda dogal gebelik oldu malesef oda 8. Haftada gitti. Suan kurtaj sonrasi beklemedeyim. Siz ne yaptiniz tedavi icin

Rutin check up dahilinde gidiyorum, smear testi yapılıyor.
Test bulgusunda herhangi bir şey çıkarsa, ona göre detaylı muayeneye gidiyorum.
Gerçi en son mantar olabilir dendi ama gidemedim.
Ve gebeliklerimde zaten gidiyordum.

Ben daha yeni öğrendim bilmiyorum nasıl olcak. Teşekkür ederim cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…