Jinekologlarınızdan memnun musunuz?

SEVGİLİ ARKADAŞLAR,,,
JİNEKOLOG SEÇİMİ BİR BAYANIN HAYATINDAKİ ÖNEMLİ SEÇİMLERDEN BİRİDİR.İYİ BİR JİNEKOLOG YERİ GELDİĞİNDE ARKADAŞ,YERİ GELDİĞİNDE PİSİKOLOG,YERİ GELDİĞİNDE SIRDAŞ OLMALIDIR HASTASINA.ÇOK ŞÜKÜR Kİ BEN KENDİMİ ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM...MÜKEMMEL ÖTESİ Bİ DOKTORUM VAR.GÜLERYÜZLÜ,İLGİLİ,SICAK KANLI VE İŞİNİ 4/4 LÜK YAPAN ÇOK ŞEKER Bİ DOKTORUM VAR.7 YILDIR TANIYORUM DOKTORUMU VE HAYATIM BOYUNCADA HİÇBİRZAMAN DEĞİŞTİRMEYECEĞİM TEK DOKTOR.
BURSA-OP.DR JALE GÜRLÜLER'İ HERKEZE TAVSİYE EDERİM....

nerde bu doktor canım izmirde merak ettim bi arkadaş da söylemişti ama ismini ama fazla bilgisi yoktu oda birinden duymuşda

Canim kemal Ugurbil Alsancak Cumhuriyet ilkokulunun karsisinda bir sokak var kucuk dar kosesinde eczane olan sokak. iste o sokakta sag tarafta altta bir cafe var ismini hatirlayamiyorum ama o apartman. gercekten cok iyi. izmirdeysen mutlaka onu gor.

Evett Jinekolog Seçimi çok önemli Gerçekten.ben Bu Konuda çok şansliyim.jinekoloğum 4/4 Lük Bi Doktor

Ankara Genart tan Dr Aysun Baltaci. Son derece pozitif ve yardimsever. sen sormadan o herseyi anlatiyor zaten.

Almanya/Berlin de Dr. Erike Monalsi..Muayene ederken hic hissetmiyorum,eli cok hafif ve beni yeterli derecede bilgilendiriyor.Gercekten cok memunum..

ben vatan caddesinde ayşe büyüköğüte gidiyodum çok memnunum güleryüzlü bi dr ama sigortaya bakmıyo bende sigortaya bakan bi dr arıyorum ama byn olması lazım

İstanbul Özel İncirli Ethica Hastanesi - Op.Dr. Nur Tüzüner

Gerçekten çok iyi ve ilgili bir dr.. her türlü soruya samimi yaklaşıyor.. hiç kasmıyor insanı.. Dr. gibi değil de arkadaş gibi davranıyor..

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Mesaj editlenmiştir..

Son düzenleyen: Moderatör:
Maltepe Üniversitesi Marmara Hastanesinde Prof.Dr. Ümit Özekici.Birde JFK hastanesinde görev yapıyor.Olağanüstü bir insan ve doktor.Laparoskopi yaptı bana.Şimdi de tedavi uygulıyor.Anlatması o kadar eğitici ve güzel ki eşim şimdi benden iyi biliyor bu konuları.Kesinlikle tavsiye ederim.

merhba arkadaşlar benim tavsiye edebilicem dr yok çünkü ben memnun değilim drumdan ve değişitirmek istiyorum ama iyi bir dr nasıl bulucam bilemiyorum kayseride yaşıyorum araştırıyorum bilgisi olan varsa söylerse sevinirim

Merhaba,
Gaziantep'te önerebileceğiniz işinin ehli bir kadın doğumcu varmı? bayan olması tercihim, şimdiden teşekkürler.

istanbullu canım bende gaziantepte oturuyorumbayan doktor değil ama benim gittiğim doktor fuat aksoy euro fertil hastanesinde muyine ücreti 100 ytl ama tahlillerde sigortadan faydalanabilirsin ben çok memmunum inşallah faydam olmuştur

vahşi kedi tavsiyen için teşekkür ederim.
bir bilsen bayan doktora bile ne zorluklarla gidiyorum erkek doktorun kapısından içeri bile giremem heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…