jinekolog eşleri buraya...

denizkxixzxixl

o bir bücür cadı
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
1.943
7
116
Ankara
eşleri jinekolog olan hanımlar biz de burada toplanalım.
eşlerimizin meslekleriyle ilgili yaşadığımız ilginç komik olayları ve duyduğumuz rahatsızlıkları paylaşalım. ne dersiniz...

ya benim eşim jinekoloğ değil ama hep merak etmişimdir nasıl oluyo jinekoloğ eşi olmak zormu insan kıskanır veya adam bıkar hergün aynı şeyi görmektenCADIARZU

valla kıskanmıyorum ama evlenmeden önce erkek jinekologların cinsellliğe soğuk baktıklarını bunda mesleklerinin etkili olduğunu çok duymuştum ama allahtan bir sorunla karşılaşmadım.

valla kıskanmıyorum ama evlenmeden önce erkek jinekologların cinsellliğe soğuk baktıklarını bunda mesleklerinin etkili olduğunu çok duymuştum ama allahtan bir sorunla karşılaşmadım.

canım hep şunu merak etmişimdir. jinekologlar alttan muayene ediyor ya kadınlar utanırlar,acaba neden şikayet ederler.bize söyle bizde buna dikkat edelim.mesela ağdalı yada ağdasız,kısa yada uzun farkediyormuymuş:kedi: :kedi: :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…