jillian michaels2.grup

Canım bir iple al ölçünü, sonra o kısmı normal metre ile o da yoksa cetvel ile ölç. Ama tüm bunlar yoksa da uzunluk ölçmek için edin bir şeyler yani. :KK53:

Grafik okuyorum canı metre falan sürüsüyle var :KK70:
Güzel bi yöntem :KK70: :KK37:
İpte kaş-bıyık olaylarında lazım olduğundan var :confused::confused:

Herkese merhabaaaa :)

2/10'u tamamladım, duşumu aldım, limonlu (aroma değil) sodamın eşliğinde buraya damladım.

Nasılsınız bakalımm?

Gmelan agirlik da kullaniyodur tahminimcee:KK76:

bende kullanırım

Huhuuu kızlarr nasıl gidiyoorr :KK76::KK76:

bomba gibiyiz tatlımmm

Ooooy Allah kolaylık versin canım. 6 kredi de sağlammış yani, iyi çalış. :KK19:

Ohooo benim diyen kızlara taş çıkartabilirsiniz yahu, çabaladıktan sonra olmaması için bir sebep yok. :KK76:

Aynen ben de onu düşünerek cumartesi dedim zaten. :)

Evet 2/10 öyle böyle derken bitti. :KK76::KK53: Tabi ki hala full performans yok. Ama ağrıların üstüne gittikçe azalıyor. :)
Sağ el bileğimde biraz ağrı var, saracağım onu da geçer elbette. :)

çok teşekkür ederim tatlımmm nasıl mutlu oldum

100'er kez çömelip kalkıyorum. Bu şekilde,
proxy

100'er bacakları daha çok açıp dambıl ile yapıyorum. Bu şekilde;
x240-qDe.jpg

100'er kez calf raises yapıyorum. Yapımı size kolay gelebilir ama inanılmaz yağ yakıyor ve bacak şekillerini düzenliyor. Fotoğrafını görmek isterseniz;
cf65c852bb5e63dc_calf-raises.jpg
dambıllar olmasada olur.

20 veya 30 şer zıplamalı squat yapıyorum.
hareket-4.jpg

100'er kez ise son olarak bunu yapıyorum.
bacak-arkaya.jpeg

Ben aylardır mekik çekiyorum. Squatta gördüğüm ince beli, mekikte göremedim. Squat son derece beli inceltiyor ve kalçaya şekil veriyor. Benim totom bile yoktu, benim herife rezil oluyordum. Ne yaptım ne ettim 3 ay önce kasımda bu takvime başladım;

Bacak ister istemez alışınca ben istemesemde bacak istiyor o ağırlığı. Sürekli aynı squatlada olmuyor :KK43:
Şınav çektimde geldim ya anca 60 yapabildim.:KK51:

canıııım çoook teşekkür ederim, bende artık rutinime bu hareketleri ekliyeyim nasılsa bu hareketleri iş yerinde dahi yapabilirim o zaman daha kolay olur, aman kimse görmesinde dalga geçerler alimallah... :)))

Ben artimi alayım o vakit :KK76:
yalnız çok fenayim heryerlerim agriyo :KK22:

süper canım, yarına ağrın kalmaz

Önceki çekindiğim bir fotoğraf vardı. Tumblr blogumda yayınlamıştım bildiğin balık etliydim. Göbek yağlar basenler.. hatta instagram hesabımda bile vardı. Sonra spora başlayınca bi' siliverdim artık hiç birinden geri dönüşüm kutusundan bile bulamadım be anam :mad:
Ama 2-3 ay sonrası cardıo fotoğrafım var.
84228-1419722747-b8669f1c807cb8a956164ea3a4ec725b.jpg

G*t yok tabi :KK23:

çok hoşsun canım, evlimisin canııım

selam kızlarr
bende aranızdayım artık
bugün level 1de 3. günüm. yalnız felaket kas ağrısı var bende.
yürürken bile zorlanıyorum.
bu arada ölçülerimi sabah almayı unutmuşum kahvaltı falan yaptım geçti yani. yarın sabah yazarım :)

Günaydın :KK68:
boğazın şişmiş süt içiyorum balli inş yumuşatır :KK1:
Tatlım boğaz ağrılarının kesin tedavisi zencefilli bal anında olumlu etkisini hissedeceksin. Kış gelince bi kase bala göz kararı hatta bolca taze zencefil doğruyorum. bi kaç dilimde limon atıyorum. Boğazımda ağrı ya da grip yaklaşımı hissetsem bi iki kaçık alıyorum.
taze zencefil yoksa tozda olur denemelisin=)

selam kızlarr
bende aranızdayım artık
bugün level 1de 3. günüm. yalnız felaket kas ağrısı var bende.
yürürken bile zorlanıyorum.
bu arada ölçülerimi sabah almayı unutmuşum kahvaltı falan yaptım geçti yani. yarın sabah yazarım :)
hg =)
ağrıları bende hissediyorum ama bi yandan da mutlu oluyorum:KK70:

Kızlar mrb
Dün akşam tüm sokakta sadece bizim apartmanın elektiriği gitti. Daha doğrusu bir kaç dairenin. :KK43:
Dolayısıyla akşam sporumu yapamadım. nete de giremedim yazamadım. Sabah yapım Jillianımı =)
akşamda bugun yapmam gerekeni yapacağım inş =)
ama Adım atamıyorum yaw=)

X