• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jillian michaels2.grup

ben yarım kilo kullanıyorum. Kollarım çok güçsüz bana şimdilik bu kadar yeterli geliyor. İlerde belki bir kiloya çıkarabilirim ama kilo arttıkça kolların kas yapma olasılığının yükseldiğini biliyorum. o yüzden kas sevmiyorsanız fazla ağır şeyler kullanmayın.
Canm hosgeldinn:KK74:

Kokusu taa buralara geldi resmen ya.:cry:
Bende gec uyandığım için şu an süt ve Kahvaltı yapıyorum spora doğru içeceğim. :KK37: Afiyet olsun nefis görünüyor bol köpüklü misss :KK15:
Senin spor da spor gibi spor yani. MaşAllahın var. :) Sağol canııımm. :KK36:

Ya bende istiyorummm:oops:
Kuafordekiler de sormiyoki ne icersin diye:63:
Gel ben sana kendi ellerimle yapayım Ezgimm. :KK15:

selam kızlarr
bende aranızdayım artık
bugün level 1de 3. günüm. yalnız felaket kas ağrısı var bende.
yürürken bile zorlanıyorum.
bu arada ölçülerimi sabah almayı unutmuşum kahvaltı falan yaptım geçti yani. yarın sabah yazarım :)
Hoşgeldiiiiin :)

ev kalabalık derken misafir mi genel hali mi ?
Böyle zor şartlarda azimlenmek inan rahat ortamda azimlenmekten kolay=)
Bi kaç ay işsizdim o süre boyunca hergün erteledim sporu ,işe başladım tekrar hem yorgun oluyorum hem vaktim gerçekten çok kısıtlı ama yapıyorum böleside ayrı ilginç :D
İnan insanın bir düzeni bir hareketliliği olduğu zaman daha kolay adapte oluyor. Çünkü boşken miskin miskin durmaktan halimiz olmuyor resmen yapmaya. Ama tempo enerji getiriyor bende. İşleyen demir ışıldar hesabı :)
Kizlar cok tesekkur ederim ya iyiki varsiniz:KK36:
Kuaforden yaziyorum sizlerree:KK73:
Col sagolun tekrar :KK74:

Merakla fotoğrafları bekliyoruz, ihmal etme bizi!!

Birazdan kalkıp yapacağım inş. sporu. :) Yemekten önce yapayım ki sonra beklemek zorunda kalıyorum 1-2 saat.

ev kalabalık derken misafir mi genel hali mi ?
Böyle zor şartlarda azimlenmek inan rahat ortamda azimlenmekten kolay=)
Bi kaç ay işsizdim o süre boyunca hergün erteledim sporu ,işe başladım tekrar hem yorgun oluyorum hem vaktim gerçekten çok kısıtlı ama yapıyorum böleside ayrı ilginç :D

Evimizin genel hali kalabalık. Bende bekarken hiç spor vs yapmak istemezdim şimdi ise fırsat bulmaya calisiyorum :)

IMG_20150107_182038.jpg
IMG_20150107_182109.jpg

Ohoooow çok şık olmuşsu yaa. Maşallah. :nazar: Zaten güzel kızsın, her şey yakışır. İyi eğlenceler! :KK19::KK19:

Bende 3/10'u bitirmiş bulunmaktayım. Güzel bir duş, ardından da yemek. Oh miss :)
Tesekkr ederim bitanemm:)),
Ben bugun yapamiycam')

Back