• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

jillian michaels2.grup

kızlar bide ağırlık olarak ne kadar kullanıyorsunuz?
ben yarım kilo kullanıyorum. Kollarım çok güçsüz bana şimdilik bu kadar yeterli geliyor. İlerde belki bir kiloya çıkarabilirim ama kilo arttıkça kolların kas yapma olasılığının yükseldiğini biliyorum. o yüzden kas sevmiyorsanız fazla ağır şeyler kullanmayın.

Günaydın :KK68:
boğazın şişmiş süt içiyorum balli inş yumuşatır :KK1:

geçmiş olsun canım

selam kızlarr
bende aranızdayım artık
bugün level 1de 3. günüm. yalnız felaket kas ağrısı var bende.
yürürken bile zorlanıyorum.
bu arada ölçülerimi sabah almayı unutmuşum kahvaltı falan yaptım geçti yani. yarın sabah yazarım :)

hoşgeldin canım

Kızlar mrb
Dün akşam tüm sokakta sadece bizim apartmanın elektiriği gitti. Daha doğrusu bir kaç dairenin. :KK43:
Dolayısıyla akşam sporumu yapamadım. nete de giremedim yazamadım. Sabah yapım Jillianımı =)
akşamda bugun yapmam gerekeni yapacağım inş =)
ama Adım atamıyorum yaw=)

1-2 güne adım atarsın rahatlıkla :)

kızlar bide ağırlık olarak ne kadar kullanıyorsunuz?

ben 1 kg su şişesi kullanıyorum, ama 1, 5 kg lık su şişesi alıcam, kollarımdaki sarkıklıkları azaltmak için daha ağır bir şeyler kullanmak gerekiyor :)

3/30 bitti ben de bittim :rolleyes:

ağırlık olarak 1 litrelik su şişesi kullanıyorum

Kizlar bugun sinavlarim var aksam nisan var benim yerime biriniz dun yapilan sporlarin artilarini koyabilir mi sayfalari okuyup kim yaptiysa:oops:

Tatlım boğaz ağrılarının kesin tedavisi zencefilli bal anında olumlu etkisini hissedeceksin. Kış gelince bi kase bala göz kararı hatta bolca taze zencefil doğruyorum. bi kaç dilimde limon atıyorum. Boğazımda ağrı ya da grip yaklaşımı hissetsem bi iki kaçık alıyorum.
taze zencefil yoksa tozda olur denemelisin=)
Çok sagol canım bugün gidip alırım yazında belli ne kdr ise yaradigi :KK37:

geçmiş olsun canım

hoşgeldin canım

1-2 güne adım atarsın rahatlıkla :)

ben 1 kg su şişesi kullanıyorum, ama 1, 5 kg lık su şişesi alıcam, kollarımdaki sarkıklıkları azaltmak için daha ağır bir şeyler kullanmak gerekiyor :)
3/30 bitti ben de bittim :rolleyes:

ağırlık olarak 1 litrelik su şişesi kullanıyorum
ben yarım kilo kullanıyorum. Kollarım çok güçsüz bana şimdilik bu kadar yeterli geliyor. İlerde belki bir kiloya çıkarabilirim ama kilo arttıkça kolların kas yapma olasılığının yükseldiğini biliyorum. o yüzden kas sevmiyorsanız fazla ağır şeyler kullanmayın.

Bende sarkıklık çok olduğu için 1.5 lt su şişesiyle başladım. Tekrar sayısı bu şekildeyken korktuğun kas yapısı oluşmaz canım. o kaslı kollar için disiplinli çalışma gerekir bol tekrarlı diye düşünüyorum. Ama 1.5 lt sanki fazla geldi azaltsam mı diye düşünüyorum bi yandanda.

Bende sarkıklık çok olduğu için 1.5 lt su şişesiyle başladım. Tekrar sayısı bu şekildeyken korktuğun kas yapısı oluşmaz canım. o kaslı kollar için disiplinli çalışma gerekir bol tekrarlı diye düşünüyorum. Ama 1.5 lt sanki fazla geldi azaltsam mı diye düşünüyorum bi yandanda.

canım daha önce bende 1,5 kullandım gayette iyi geldi, 3-4 gün sonra tekrar 1,5 kg kullancam,

kızlar kol kasından korkmayın, hemen kaslanmazsınız

6 Ocak 2015

Tatlibiz:+
Gmelan:+
Masmavi:+
Mavmav:+
Catlaw:+
Melekkiz:+
Mcakiltasim: +
Zayifolacam:
Mascara: +

bugun yenıden bı deneyım bakalım ne olacak tatlım dün sen yaptın mı msjını mı göremedim senin?

evet yaptııım dün, ayy bu gün inşallah yapabilirim, tatlım çok yoğun oluyorum evde kalabalık, benim için çok zor oluyor, ama fırsatını bulduğum an yapıcam inşallah :)

evet yaptııım dün, ayy bu gün inşallah yapabilirim, tatlım çok yoğun oluyorum evde kalabalık, benim için çok zor oluyor, ama fırsatını bulduğum an yapıcam inşallah :)
ev kalabalık derken misafir mi genel hali mi ?
Böyle zor şartlarda azimlenmek inan rahat ortamda azimlenmekten kolay=)
Bi kaç ay işsizdim o süre boyunca hergün erteledim sporu ,işe başladım tekrar hem yorgun oluyorum hem vaktim gerçekten çok kısıtlı ama yapıyorum böleside ayrı ilginç :D

canım blogun varmış adresini verir misin bende bakayım,

Blogumun adresi profilimin altında yazıyor. Maalesef link atamıyorum sitede yasak banlanırım.:KK51:

bende kullanırım

bomba gibiyiz tatlımmm

çok teşekkür ederim tatlımmm nasıl mutlu oldum

canıııım çoook teşekkür ederim, bende artık rutinime bu hareketleri ekliyeyim nasılsa bu hareketleri iş yerinde dahi yapabilirim o zaman daha kolay olur, aman kimse görmesinde dalga geçerler alimallah... :)))

süper canım, yarına ağrın kalmaz

Squata yeni başladıysan eğer şimdilik bunlara başlama derim. Vücudun bacakların squata bi' alışsın 10-20 gün yeterli bu süreç içinde sadece normal squat yap. 1 ay veya bu 10-20 gün içinde bu hareketlere başla derim. Çünkü ağır ve sağlam bünye istiyor.
çok hoşsun canım, evlimisin canııım

Yok be abla nerdeeee :KK45: evli değilim. Zaten kendimi diğer sayfalarda tanıtmıştım.22 yaşındayım.:KK70:
selam kızlarr
bende aranızdayım artık
bugün level 1de 3. günüm. yalnız felaket kas ağrısı var bende.
yürürken bile zorlanıyorum.
bu arada ölçülerimi sabah almayı unutmuşum kahvaltı falan yaptım geçti yani. yarın sabah yazarım :)

Hoşgeldin !!!!:KK9::KK24:

Gelin kahve içelim.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    172,3 KB · Görüntüleme: 58
Kizlar cok tesekkur ederim ya iyiki varsiniz:KK36:
Kuaforden yaziyorum sizlerree:KK73:
Col sagolun tekrar :KK74:

Back