jillian michaels ripped in 30

tekrar baştan mı başlayacaksın :44:2 ye..
bir de kickbox 'u yaptın mı bende 5 gün ripped 1 gün onu mu yapsam diye düşünüyorum :KK31:

Ripped'a pazartesi başlayıp 5 gün yapıp 1 gün kickbox yapacaktım ama maalesef olmadı, inşallah haftaya. 1 gün tamamen cardio'ya ayırmış oluruz diye düşünüyordum.

Bana yeterli geliyor. bir de arada stepper yapıyorum.. fazla zorlamamak lazım bünyeyi.:KK1:

Ben ek birşey yapmıyorum, yoksa sıkılırım. :)

Zaten 2. ye geçince başka bi şeye gerek duymadım, fazlasıyla yetti :KK1:
Yalnız bugün 2/2 nin yarısına kadar yapabildim. Sağ üst bacağıma ağrı girdi. Çoğu hareketi de engellediği için bırakmak zorun kaldım :KK14:
Ne güzel de gidiyodu tıkırında :KK25:

Zaten 2. ye geçince başka bi şeye gerek duymadım, fazlasıyla yetti :KK1:
Yalnız bugün 2/2 nin yarısına kadar yapabildim. Sağ üst bacağıma ağrı girdi. Çoğu hareketi de engellediği için bırakmak zorun kaldım :KK14:
Ne güzel de gidiyodu tıkırında :KK25:

Dizlik aldım, sanki daha rahat yapılıyor. Dizim acıdığı zaman 1-2 gün dinlendirmiştim. Sonra dizlikle level 2 ye geçmiştim. Rahatça yaptım.

Dizlik aldım, sanki daha rahat yapılıyor. Dizim acıdığı zaman 1-2 gün dinlendirmiştim. Sonra dizlikle level 2 ye geçmiştim. Rahatça yaptım.

Bizde de vardı hiç aklıma gelmemiş. :) Akşama yapabilirsem yazarım tekrar, teşekkürler :KK16:

Ripped ile başladım bugün. Egzersizlerin kısa olması hoşuma gitti,çok ağır da değil sevdim:KK52: Tabi 1. haftada olmamdan kaynaklı da olabilir:KK9:

Ölçülerimi de yazayım bakalım 1 ay sonra ne olacak:
Göğüs:80
Bel: 67 :KK14:
Basen:90
Bacak:53
Kol:25

3/1 yaptım biraz önce çok iyi resmen :KK14:
Yalnız ben hiç bi zaman zenci kız gibi yapamıcam sanırım :KK1:

3/1 yaptım biraz önce çok iyi resmen :KK14:
Yalnız ben hiç bi zaman zenci kız gibi yapamıcam sanırım :KK1:

:26::26::26: çok mu kötü ya :18: ben 2 de bile fire veriyorum hep. ayaklarım yanıyor :KK14:

Kedi de zorluyor demişti.:KK12: acı yok rocky diyeceğiz sanırım.:KK1::KK23:

:KK9::KK9: 3. level'ı hiç sevmedim zaten. Ben birkaç hareketi sarışına göre yapıyorum. Zıplamalı olanlar zorluyor beni. Jillian zorlanmanızı istiyorum, faydasını görmeniz için zorlanmanız gerekiyor diyordu.

Son düzenleme:
:KK9::KK9: 3. level'ı hiç sevmedim zaten. Ben birkaç hareketi sarışına göre yapıyorum. Zıplamalı olanlar zorluyor beni. Jillian zorlanmanızı istiyorum, faydasını görmeniz için zorlanmanız gerekiyor diyordu.
:KK30::KK30::KK30:

senin maşallahın var ben daha zenci gibi yapamıyorum :KK60:

senin deneyimin süper :nazar:

ya ben 30 day shred i bitirdim benim sorunum kalçadan ve sadece 1 cm inceldi 3 level boyunca. ripped in 30 de daha etkili olur mu? yoksa killer buns ı mı yapmalıyım yine?

:26::26::26: çok mu kötü ya :18: ben 2 de bile fire veriyorum hep. ayaklarım yanıyor :KK14:

Kedi de zorluyor demişti.:KK12: acı yok rocky diyeceğiz sanırım.:KK1::KK23:

Biraz daha zorluyor sanki ama 2'ye göre daha güzel bence. 2de sıkılmıştım ben sürekli yer hareketleri var diye, yerde debelenip duruyosun :/
Bunun daha hareketli olduğu kesin, çok iyi çalıştırıyor cidden:KK1:

:KK52::KK52::KK52: Bu akşam son, 4 defa yapmış olacağım. Yarın dinlenme, pazar günü kick box.

3 haftada kilo olarak değişim oldu mu? Benim kiloya hiç yansımadı şimdilik 1 kilo da sudur diye düşünüyorum.
Ama zayıflamışsın diyenler oldu dışardan bilemedim :)
Bu arada ben en başta ölçüleri almıştım bitirince umarım yazıcam
:KK6:

3 haftada kilo olarak değişim oldu mu? Benim kiloya hiç yansımadı şimdilik 1 kilo da sudur diye düşünüyorum.
Ama zayıflamışsın diyenler oldu dışardan bilemedim :)
Bu arada ben en başta ölçüleri almıştım bitirince umarım yazıcam
:KK6:

Ben 44.6 kg'ım onun için çok kilo verme durumu olmaz herhalde bende. Birde Karatay beslenme şeklini 5 aydır uyguluyorum, yani artık sağlık için ve göbek için bu şekilde besleneceğim. :KK1: Bu hafta 100 gr gitmiş.

Ben 44.6 kg'ım onun için çok kilo verme durumu olmaz herhalde bende. Birde Karatay beslenme şeklini 5 aydır uyguluyorum, yani artık sağlık için ve göbek için bu şekilde besleneceğim. :KK1: Bu hafta 100 gr gitmiş.

Boyu bilmediğim için kilo birden çok az geldi, ne güzel :) Sizin artık sadece sıkılaşmadır tabii :)
Ben biraz ara vere vere yaptığım için iyi sonuç alır mıyım bilmiyorum ama kiloya güvenmiyorum hiç. Bence en önemlisi ölçüler
:KK1:

ben karar verdim bu sitede yazdıklarım çıkmıyor, görünmez falanım yoksa her gün yazı yazılan konularda 1 kişinin bile cevap vermemesi normal değil hele de bu site çoğunlukla bilgi alışverişi için kullanılıyorsa! 30 day shredde de kimse yazmadı burada da yazmıyor herkes buluyor bir iki kişi sadece onu kaale alıyor gerisi mühim değil bir nevi konular artık herkesin görebileceği msn konuşmaları gibi olmuş ! boşu boşuna üye olmuşum resmen. önceden popüler biri aynı soruyu sormuşsa okur geçerdim bir fark yok şuankiyle

X