Jillian Michaels: No More Trouble Zones- Complete Workout

papatyaa20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
12
5
28
Kızlaar aranızda bu programı yapan var mı ? benimle bilgilerinizi paylaşır mısınız? ne kadar süre yapmak gerekir? ben 30 day shred ı bitirmek üzereyim buna geçmek istiyorum. Göbek eritme adına yaptıklarınızı da paylaşırsanız sevinirim

Jillian Michaels'in en sevdiğim çalışmasıdır bu. banish fat boost metabolism gibi cardio ağırlıklı olmadığı için daha kolay yapıyorum ama bel ve diz konusunda biraz dikkat etmek lazım, sakatlama riski var.

Kilo fazlanız varsa cardio ağırlıklı JM programları yapabilirsiniz. Ama eğer amaç karın eritmekse, sırf orayı hedefleyen programlar orayı yağlı iken kaslandırır, bu da şişik bir kaslanmaya sebep olur.

Şahsen tavsiyem, kilo fazlanız varsa önce onu atıp, sonra kas yapan programlara geçmenizdir. Bu da ter attıran programlarla olur (ki 30day shred bunun için biçilmiş kaftan ya da six week 6-pack programını da deneyebilirsiniz), ardından No More Trouble ile cila çekersiniz, cardiosu az olduğu için kas yapılandırma programıdır, bel inceltmeye yardımcıdır. Arada karın harici, kol ve kalça da çalıştırır.

175 boyunda 64 kiloyum shredle büyük bir fark yaşadım. ama malesef alt karın bölgem erimiyor. mekik çektim bir süre mide bölgesinde kaslanma başladı istediğim bu değildi en azından şimdilik :/ riped a başlayayım diye düşünmüştüm yanında karın egzersizi de yaparım diyodum ama kararsız kaldım. cevabınız için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…