Jillian Michaels "6 Week, Six Pack" ve "Killer ABS" ile Dümdüz Göbişler :)

Ben actim anneeemm, gelde senlenelim. Bakiyorum ripped cok sıkıcı, kimse yok :KK23: birak sen orayi bosver. Bak bizim topigimiz nasil guzel, civil civil.
Canım ben de topiğinize katılmak istiyorum :) alt göbek ve bel için ilk mesajında koyduğun video uygun mu. Bakma fırsatım olmadı videoya. Yarın bakıp başlayacağım ve ölçülerimi de yazacağım. Göbeğim dümdüz olsun istiyorum :26: Burada gaza gelirim inş.

ripped ı bırakıp ben de buna başlasam ya
benim göbek problemim var kiii başka yerlerde sorun yok
ne etsem bilemedim
zaten dün kaçamak yaptım ripped ı yapamadım.. onun yerine ps3 te fitness çalıştık eşimle :KK1:

sıkıldım her gün her gün aslında yaaa :KK52:

ripped ı bitirip mi geçsem :KK14:

ne etsem bilemedim
zaten dün kaçamak yaptım ripped ı yapamadım.. onun yerine ps3 te fitness çalıştık eşimle :KK1:

Bende de göbek problemi var sadece, shred bitsin rippedda geçeceğim, rippedda dinlenme de var 5-6 gün çalışma 1 veya 2 gün dinlenme. Sonrada sixpack'e geçeceğim, sonrada yine Jillian'ın karın için killer abs programını yapacağım, birde yeni bir video buldum. Tae bo diye, oda karın kaslarına yönelik.
[video=youtube;pFsb5oxgJ6k]http://www.youtube.com/watch?v=pFsb5oxgJ6k[/video]

[video=youtube;rRKnWxPo7Fw]http://www.youtube.com/watch?v=rRKnWxPo7Fw[/video]
Buda yine göbek için ama süresi uzun.

Allah kolaylık versin sana.Umarım öğrencilerin kıymetini bilir,emeğinin karşılığını alırsın.Ben evde fazla işim yok ya,
az daha hareket olsun diye yapacağım.Dans videosu buldum.Hem eğlenceli olur.Hafta içinde de jilliana ek olarak yaparım diye düşündüm.yengemin gününde görmüştüm,kadınlar yediler içtiler,sonunda da oryantal havasında oynadılardı.Hem ruhumda gevşer belki...:KK9::KK9:
http://www.youtube.com/watch?v=qa2IWYs3ags

efescim verdiğin linkteki dansı yaptım acayip terletti. iyi ki paylaşmışsın cnm :KK54: çok beğendm hem müzik dinledm hem de dans ettm kalori yaktım :)) haftasonları artık böyle yapacağım :21: :21: :21:

efescim verdiğin linkteki dansı yaptım acayip terletti. iyi ki paylaşmışsın cnm :KK54: çok beğendm hem müzik dinledm hem de dans ettm kalori yaktım :)) haftasonları artık böyle yapacağım :21: :21: :21:
Sevindim.Ben de denedim bugün,ilk danstan sonra ayak uyduramadım,döndükçe başım döndü.Bir video daha buldum,yine latin dansı ama daha sportif hareketler,tekrarlar var.Benim vücut dansa yatkın değil galiba.Bir de onu deneyeceğim yarın.Artık bu tarz bir şey beni de rahatlatır.:KK8:
http://www.youtube.com/watch?v=8zHpxk6-EOs

Sevindim.Ben de denedim bugün,ilk danstan sonra ayak uyduramadım,döndükçe başım döndü.Bir video daha buldum,yine latin dansı ama daha sportif hareketler,tekrarlar var.Benim vücut dansa yatkın değil galiba.Bir de onu deneyeceğim yarın.Artık bu tarz bir şey beni de rahatlatır.:KK8:
http://www.youtube.com/watch?v=8zHpxk6-EOs

bu video daha sakin :)) diğernde oynaya oynaya yoruldum acayip zevk aldım açıldım rahatladım. diğerinin 30 dklık versiyonunu yapacağım ben haftasonları :) http://www.youtube.com/watch?v=fu_r4_YmLWM ben de pek dans edebilen bir insan değilm hareketli sporları seviyorum.mesela pilates yapamıyorum acayip sıkılıyorum hareketler çok yavaş geliyor.oturmayı bile pek sevmeyen birine pilates sıkıcı geliyor :)

ya ben rpııed yapıyorum ama nısanın basında benım ıcın onemlı bı gun var:KK17: ona kadar karnım ıncelsın ıstıyorum ancak rıpped sadece bacaklarımı sıkılastırıyor sızın ızlenımlerınız neler nerelerı calısıtıryor ona gore bende gelebılırım aranıza cunku bacak ınceldıkce kulahtakı dondurma gıbı olcam:KK9:

Cok yasa four, cok guldurdun beni. Gel walla, genel hareketler bunda da var zaten, bacak kalca calisiyoruz ama hepsi gobege odakli yaninda da diger bolgeleri calistiran hareketler. Benim 5 gun oldu ama hala gobusum aciyor, shared den sonra iyi oldu hic sıkılmıyorum.

Canım ben de topiğinize katılmak istiyorum :) alt göbek ve bel için ilk mesajında koyduğun video uygun mu. Bakma fırsatım olmadı videoya. Yarın bakıp başlayacağım ve ölçülerimi de yazacağım. Göbeğim dümdüz olsun istiyorum :26: Burada gaza gelirim inş.

Tam da yerindesin canim, hosgeldin.

Bende de göbek problemi var sadece, shred bitsin rippedda geçeceğim, rippedda dinlenme de var 5-6 gün çalışma 1 veya 2 gün dinlenme. Sonrada sixpack'e geçeceğim, sonrada yine Jillian'ın karın için killer abs programını yapacağım, birde yeni bir video buldum. Tae bo diye, oda karın kaslarına yönelik.
[video=youtube;pFsb5oxgJ6k]http://www.youtube.com/watch?v=pFsb5oxgJ6k[/video]

Kedi hic durmuyosun walla aferin kis, bisey istersem sana soylucem hemen buluverirsin videosunu :KK24: atom karinca seni

Son düzenleme:

Efes sana arkadaslik istegi gonderdim :KK14: niye kabul etmiyosun :KK14::KK14:

Ohhhh bugun tatil spor mpor yok, ayiptir solemesi pasta yiyorum :KK56:

ne etsem bilemedim

Walla kuzucum ne desem, benim gonlum buraya gelmenden yana ama basladigin isi de yarim birakma. Sen citir cerezsin zaten ne yapsan ise yarar sende :KK8:

Kedi hic durmuyosun walla aferin kis, bisey istersem sana soylucem hemen buluverirsin videosunu :KK24: atom karinca seni
Bu kadar araştırmakta iyi olmuyor, kafa karıştı iyice. İnsanity araştırdım ama zaten kilom yok, kardiyo ağırlıklıymış. P90X3 varmış onun videolarını zaten bulamadım, birkaç alet almak gerekiyormuş, barfiksim var ama lastik vs... yok. Jillianlar bitsin bakalım, belki kendi yaptığım programıma dönerim belkide arada Jillianları yaparım, hangisini seversem.

Aşağıdakilerde benim araştırıp toparladığım hareketler. 5 ay yaptım. :KK1: Devam edecektim ama, Karatay topiğindeki arkadaşlarım özellikle bel bölgesinden inceldiklerini söyleyince Jillian'ı yapmaya başladım.

Hergün değil, gün aşırı yapıyordum, bir gün yapıp bir gün yapmıyordum.

Yaptığım egzersizler
HERGÜN 5 TİBET
Five Tibetan Exercises - tibetanlife.com - YouTube

ISINMA
İP ATLAMA
SQUATS
How to Do a Squat | Boot Camp Workout - YouTube

Lunge (hem öne hem arkaya bacak açma)
Lunges, buttocks exercises - YouTube

YUKARI TEKME
Hip & Buttocks exercise - HIP flexor - thigh exercise for woman: Hip extensions, bent knee - YouTube

BARFİKS
(Hanging leg raise, alt karın kası)
Karın Kası İçin Asılarak Bacak Açma (Hanging Leg Raise) - YouTube

PLANK
Working Your Core: How to Do the Plank - Health & Fitness - ModernMom - YouTube
Core & Lower Stomach Exercises | Boot Camp Workout - YouTube

HUNDRED MEKİK (Ebru Şallı)
BİSİKLET MEKİK (Bicycle crunch)
Workoutz.com - Abs Exercise - Bicycle Crunches - YouTube
How to Do a Bicycle Crunch | Boot Camp Workout - YouTube

ŞINAV

SQUAT THRUST (BURPEES)

http://www.youtube.com/watch?v=PYfNA_lmkHM

SABAN DURUŞU
Yogada saban duruşu halasana nasıl yapılır? - YouTube

Son düzenleme:
Bu kadar araştırmakta iyi olmuyor, kafa karıştı iyice. İnsanity araştırdım ama zaten kilom yok, kardiyo ağırlıklıymış. P90X3 varmış onun videolarını zaten bulamadım, birkaç alet almak gerekiyormuş, barfiksim var ama lastik vs... yok. Jillianlar bitsin bakalım, belki kendi yaptığım programıma dönerim belkide arada Jillianları yaparım, hangisini seversem.

Aşağıdakilerde benim araştırıp toparladığım hareketler. 5 ay yaptım. :KK1: Devam edecektim ama, Karatay topiğindeki arkadaşlarım özellikle bel bölgesinden inceldiklerini söyleyince Jillian'ı yapmaya başladım.

Hergün değil, gün aşırı yapıyordum, bir gün yapıp bir gün yapmıyordum.

Yaptığım egzersizler
HERGÜN 5 TİBET
Five Tibetan Exercises - tibetanlife.com - YouTube

ISINMA
İP ATLAMA
SQUATS
How to Do a Squat | Boot Camp Workout - YouTube

Lunge (hem öne hem arkaya bacak açma)
Lunges, buttocks exercises - YouTube

YUKARI TEKME
Hip & Buttocks exercise - HIP flexor - thigh exercise for woman: Hip extensions, bent knee - YouTube

BARFİKS
(Hanging leg raise, alt karın kası)
Karın Kası İçin Asılarak Bacak Açma (Hanging Leg Raise) - YouTube

PLANK
Working Your Core: How to Do the Plank - Health & Fitness - ModernMom - YouTube
Core & Lower Stomach Exercises | Boot Camp Workout - YouTube

HUNDRED MEKİK (Ebru Şallı)
BİSİKLET MEKİK (Bicycle crunch)
Workoutz.com - Abs Exercise - Bicycle Crunches - YouTube
How to Do a Bicycle Crunch | Boot Camp Workout - YouTube

ŞINAV

SQUAT THRUST (BURPEES)

http://www.youtube.com/watch?v=PYfNA_lmkHM

SABAN DURUŞU
Yogada saban duruşu halasana nasıl yapılır? - YouTube

:KK37::KK37::KK37::KK37:
Niye kus kadarsin anlasildi

Baska bi topige daha yazmissin bu programi ordan okuyup yazmistim bi yere. Internetim sinirli benim, acamiyorum youtube falan. Turkiye ye gelince hepsini harddisce atip getiricem. Vucud cunki rutine alisiyor, arada degisik programlar uygulayip sasirtmak gerekiyor.

:KK37::KK37::KK37::KK37:
Niye kus kadarsin anlasildi

Baska bi topige daha yazmissin bu programi ordan okuyup yazmistim bi yere. Internetim sinirli benim, acamiyorum youtube falan. Turkiye ye gelince hepsini harddisce atip getiricem. Vucud cunki rutine alisiyor, arada degisik programlar uygulayip sasirtmak gerekiyor.

Evet yazmıştım. Bende yeni okudum, Jillian'ı okurken. Egzersiz programını değiştirmek gerekiyormuş arada, onun için toparlıyorum farklı programları, yapabileceklerimi, yine arada kendi hazırladığım programı da uygularım, kendime uygun yapmıştım bu programı. :KK1: Rahat yapabileceğimiz, sıkmayacak birşeyler olmalı, hergün yapamayız, şimdilik Jillian'ı yapıyoruz ama, ilerleyen zamanlarda hergün uygulamak zor. Sıkılıp bırakma ihtimali var.

Walla kuzucum ne desem, benim gonlum buraya gelmenden yana ama basladigin isi de yarim birakma. Sen citir cerezsin zaten ne yapsan ise yarar sende :KK8:

canım ya şuan için bıraktım ben jillianı..
eşim ps3 ün fitness programını almış.. bugün birlikte yaptık karışık bi sürü program var.. her istediğin bölgeye yönelik
fat burner yaptım bugün mesela.. 10 dklık program bile acayip terletti beni
hem çok da eğlendim.. bi süre ben bununla takılcam
belki zaman geçince sizin 6 week i yaparım

Eve kendimi zor attım bugün jilliani yapamiyacagim sag bacagimdaki varis mahvetti beni yürümekte bile zorlanıyorum

Son düzenleme:
X