Jillian Michaels "6 Week, Six Pack" ve "Killer ABS" ile Dümdüz Göbişler :)

[QUOTEH=kedi83;34231065]Merhaba, hoşgeldin. Youtube'da sadece ilk level'ı var. 2. level'ı vimeodan indirdim.[/QUOTE]

hosbulduk canım ben İPod dan nete giriyorum ve video indirmiyor bir daha deneyeceğim

ya sinirkerim bozuk bir haftadir ne guzel ac ac dolaniyordum cnm hic yemek istemiyordum ustune 6 week ve shared yapiyordum 2 gundur yarim kavanoz receli ekmege surup yiyorum hemde gece....

ayyy bu konuyu sen mi açtın canım benimmmm :KK69:
yeni fark ettim
ben şuan ripped yapıyorum 1/5 teyim henüz
ama bitsin ben de aranıza gelicem :KK54:

Ayy pardon efesim yaa ben level 2 ye gectin sandim 2/2 yazinca :KK17: ben bu aksam side planki bir iki hareket yalabildim :KK8: yapa yapa sayilar cogalacak gibi.

Maasalaah kac yasindasin, hem shared hem 6 pack. Topigin annesi benim anlasilan, teyze diyin bari bana :KK6: yawrularim. Popon guzellesir, bolca squat yapiyoruz,

27 yaşındayım orta yaşa doğru emin adımlarla ilerliyorum :)

Bugün 1/2/5 yapıldı.Hafta sonunda ara veriyorduk değil mi?Ben yine de yürüyüş filan bir şey yaparım belki hafta sonunda.

İpte çok iyi kalori yaktırıyormuş. Ben numaratörlü almıştım, Jillian'a başlamadan önce spor yaparken kullanırdım ama jillianda ihtiyaç olmuyor.

cnm jillian utanmasa anamızda emdiğimz sütü burnumuzdan getirecek :KK9: :KK9: başka bi şeye hiç gerek kalmıyor onunla.. ben aslında kola takılan bi alet var kaç kalori yaktığımızı gösteren var ondan almıyorum uygun fiyatlı bulursam.

Bugün 1/2/5 yapıldı.Hafta sonunda ara veriyorduk değil mi?Ben yine de yürüyüş filan bir şey yaparım belki hafta sonunda.

evet cnm bugün son günümz.haftasonu tatil yapacaz.vaktin varsa yap yürüyüşünü.yarın benm okulda sbs kursum var jillian yapacağımı sanmıyorum.ancak okuldan çarşıya yürüyerek sporumu yapacağım 3 km falan var okulla merkez arası.yeter herhalde yarın için ...

evet cnm bugün son günümz.haftasonu tatil yapacaz.vaktin varsa yap yürüyüşünü.yarın benm okulda sbs kursum var jillian yapacağımı sanmıyorum.ancak okuldan çarşıya yürüyerek sporumu yapacağım 3 km falan var okulla merkez arası.yeter herhalde yarın için ...
Allah kolaylık versin sana.Umarım öğrencilerin kıymetini bilir,emeğinin karşılığını alırsın.Ben evde fazla işim yok ya,
az daha hareket olsun diye yapacağım.Dans videosu buldum.Hem eğlenceli olur.Hafta içinde de jilliana ek olarak yaparım diye düşündüm.yengemin gününde görmüştüm,kadınlar yediler içtiler,sonunda da oryantal havasında oynadılardı.Hem ruhumda gevşer belki...:KK9::KK9:
http://www.youtube.com/watch?v=qa2IWYs3ags

Allah kolaylık versin sana.Umarım öğrencilerin kıymetini bilir,emeğinin karşılığını alırsın.Ben evde fazla işim yok ya,
az daha hareket olsun diye yapacağım.Dans videosu buldum.Hem eğlenceli olur.Hafta içinde de jilliana ek olarak yaparım diye düşündüm.yengemin gününde görmüştüm,kadınlar yediler içtiler,sonunda da oryantal havasında oynadılardı.Hem ruhumda gevşer belki...:KK9::KK9:

iyimiş valla :)) ye ye dans et erit :)) izleyim bakalım bi dansmış:)

başından izledm biraz bence de güzel.dur ben de yarın yapayım bunu okuldan gelince:) teşkler paylaşım için....

Hosbulduk canım 6 week six pack yapmaya başladım ama benim bilgisayar indirmiyor videoyu ne yapacagım bilmiyorum

Birinden rica etsen, indirip sana verseler, bende killer abs yi ve insanity i istiyorum ama bulundugum ulkede Cok zor bu isler offf.

ya sinirkerim bozuk bir haftadir ne guzel ac ac dolaniyordum cnm hic yemek istemiyordum ustune 6 week ve shared yapiyordum 2 gundur yarim kavanoz receli ekmege surup yiyorum hemde gece....

Bende bu aksam musafirlikteydim, fazla kacirdim. Siskin gobegimle oturdum, soda icip medceziri seyrediyorum suan.

Evet onu soracaktim bende, tatilimiz haftasonu demi? Oh ne iyi walla, cok sevdim ben bunu. O zaman biz level 1 i toplam 15 gun mu yapicaz?

Ben ne yapsam acaba hafta sonu, zumba dans falan beceremiyorum ben cok kalasim. Bisey yapmazsam soguyup birakirim diye korkuyorum. :KK31:

ayyy bu konuyu sen mi açtın canım benimmmm :KK69:
yeni fark ettim
ben şuan ripped yapıyorum 1/5 teyim henüz
ama bitsin ben de aranıza gelicem :KK54:

Ben actim anneeemm, gelde senlenelim. Bakiyorum ripped cok sıkıcı, kimse yok :KK23: birak sen orayi bosver. Bak bizim topigimiz nasil guzel, civil civil.

ya ben rpııed yapıyorum ama nısanın basında benım ıcın onemlı bı gun var:KK17: ona kadar karnım ıncelsın ıstıyorum ancak rıpped sadece bacaklarımı sıkılastırıyor sızın ızlenımlerınız neler nerelerı calısıtıryor ona gore bende gelebılırım aranıza cunku bacak ınceldıkce kulahtakı dondurma gıbı olcam:KK9:

X