- 18 Eylül 2012
- 1.387
- 109
Hosgeldin, 6 week 6 pac mi yapiyorsun yoksa killer abs mi? Biz six week yapiyoruz. Cok yorucu gercekten.
Hosbulduk canım 6 week six pack yapmaya başladım ama benim bilgisayar indirmiyor videoyu ne yapacagım bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin, 6 week 6 pac mi yapiyorsun yoksa killer abs mi? Biz six week yapiyoruz. Cok yorucu gercekten.
Ayy pardon efesim yaa ben level 2 ye gectin sandim 2/2 yazinca ben bu aksam side planki bir iki hareket yalabildim yapa yapa sayilar cogalacak gibi.
Maasalaah kac yasindasin, hem shared hem 6 pack. Topigin annesi benim anlasilan, teyze diyin bari bana yawrularim. Popon guzellesir, bolca squat yapiyoruz,
İpte çok iyi kalori yaktırıyormuş. Ben numaratörlü almıştım, Jillian'a başlamadan önce spor yaparken kullanırdım ama jillianda ihtiyaç olmuyor.
Kilo :50
Gogus:91
Bel:79
Gobek:86
Kalça:88
Boy:151
Bugün 1/2/5 yapıldı.Hafta sonunda ara veriyorduk değil mi?Ben yine de yürüyüş filan bir şey yaparım belki hafta sonunda.
cnm seni de ekledim listeye fakat başladığın tarih boş kaldı bana onu da yazıp verirsen eklerim cnm. 24 martta da toplam incelme ve kilo vermelerle listeyi yayınlayacağım..
Allah kolaylık versin sana.Umarım öğrencilerin kıymetini bilir,emeğinin karşılığını alırsın.Ben evde fazla işim yok ya,
evet cnm bugün son günümz.haftasonu tatil yapacaz.vaktin varsa yap yürüyüşünü.yarın benm okulda sbs kursum var jillian yapacağımı sanmıyorum.ancak okuldan çarşıya yürüyerek sporumu yapacağım 3 km falan var okulla merkez arası.yeter herhalde yarın için ...
Allah kolaylık versin sana.Umarım öğrencilerin kıymetini bilir,emeğinin karşılığını alırsın.Ben evde fazla işim yok ya,
az daha hareket olsun diye yapacağım.Dans videosu buldum.Hem eğlenceli olur.Hafta içinde de jilliana ek olarak yaparım diye düşündüm.yengemin gününde görmüştüm,kadınlar yediler içtiler,sonunda da oryantal havasında oynadılardı.Hem ruhumda gevşer belki...
http://www.youtube.com/watch?v=qa2IWYs3ags
az daha hareket olsun diye yapacağım.Dans videosu buldum.Hem eğlenceli olur.Hafta içinde de jilliana ek olarak yaparım diye düşündüm.yengemin gününde görmüştüm,kadınlar yediler içtiler,sonunda da oryantal havasında oynadılardı.Hem ruhumda gevşer belki...
Hosbulduk canım 6 week six pack yapmaya başladım ama benim bilgisayar indirmiyor videoyu ne yapacagım bilmiyorum
ya sinirkerim bozuk bir haftadir ne guzel ac ac dolaniyordum cnm hic yemek istemiyordum ustune 6 week ve shared yapiyordum 2 gundur yarim kavanoz receli ekmege surup yiyorum hemde gece....
Bugün 1/2/5 yapıldı.Hafta sonunda ara veriyorduk değil mi?Ben yine de yürüyüş filan bir şey yaparım belki hafta sonunda.
ayyy bu konuyu sen mi açtın canım benimmmm
yeni fark ettim
ben şuan ripped yapıyorum 1/5 teyim henüz
ama bitsin ben de aranıza gelicem
Hadi üşenme, hemen kaldır.Totomu kaldirabilirsem 1/5 i yapicam,