- 8 Ağustos 2011
- 10.643
- 3.711
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar güncel link verebilecek olan var mı?
40 küsür sayfa okudum, varolan adreslerin hiçbiri kullanılmıyor.
6w6p en azından 1. level videosu da olur..
kızlar merhaba bende 6 week abs 1 leveli yapıorum bitirmek üzereyim ama you tube de 2 level yok sizin linklerde ölmüş sanırım açılmıyo nerden indirebilirim
sen hangisini yapıosun canım ?aynen canım hiç link bulamıyorum
sen hangisini yapıosun canım ?
bende diyet artı spor yapıorum canım 30 day bitti çok farketti gerçekten şimdide abs level 1 yapıodum ama 2. level yok bu çok kötü olduben 4 aydır hiçbirşey yapmıyordum, bir kaç akşamdır plank, mekik ve şnav karışık bişeyler yapıyorum, ezberden
sağolasın. şuan netten online izliyorum ancak 2-3 hafta içinde taşınıcam,maalesef bende link bulamadım
ben de shred ı tamamlamak üzereyim, son 5 günüm.bende diyet artı spor yapıorum canım 30 day bitti çok farketti gerçekten şimdide abs level 1 yapıodum ama 2. level yok bu çok kötü oldu
benim yaptığım 6 week 6 pack abs yazıo sanırım killer daha başka... evet bende çok beğenerek yapıodum ama görünen o ki devamını yapamıcam çünkü bulamadım hiç biyerde ben hem kilo verdim hem inceldim diyet ve spor eşzamanlı yapınca canımsağolasın. şuan netten online izliyorum ancak 2-3 hafta içinde taşınıcam,
sınırsız bağlantım olmayacak o zaman. bi yerden bulup indirmem gerek
ben de shred ı tamamlamak üzereyim, son 5 günüm.
bende de epey fark oldu. görünler ne kadar kilo verdin diyor. ama neredeyse kilom aynı.
abs dediğin killer abs mi yoksa 6w6p mi? videolara hakim değilim, bunlar ayrı programlar di mi?
3 gündür 6w6p level 1 videosunun ilk 15 dakikasını da çalışıyorum.
göbeğimde hassasiyet var. gerçekten çok tesirli bi egzersiz.
İyi geceler canım yorumlarınızı okudum azminiz süper bende daha 30 günlük programa yeni başladım Bugün 3. Gunum olacak daha etkili olması için her günün sonunda 6week 6p çalışsam bir ayda bayağı fark eder Mi sende ne gibi bir değişiklik oldu ve tam olarak neler yaptın detay verirsen çok sevinirim? Bu arada belirteyim kilom 55 sadece sıkılaşmak için yapıyorum çünkü bıngıl bıngılımbenim yaptığım 6 week 6 pack abs yazıo sanırım killer daha başka... evet bende çok beğenerek yapıodum ama görünen o ki devamını yapamıcam çünkü bulamadım hiç biyerde ben hem kilo verdim hem inceldim diyet ve spor eşzamanlı yapınca canım
Canim merhaba sıkılmam dersen yapabilirsin bence etkili ben ekimden beri hem spor hem diyet yaparak 9.5 kilo verdim subattan beridir de jilianla yaptim sporlarimi istersen foto ekleyebilirimİyi geceler canım yorumlarınızı okudum azminiz süper bende daha 30 günlük programa yeni başladım Bugün 3. Gunum olacak daha etkili olması için her günün sonunda 6week 6p çalışsam bir ayda bayağı fark eder Mi sende ne gibi bir değişiklik oldu ve tam olarak neler yaptın detay verirsen çok sevinirim? Bu arada belirteyim kilom 55 sadece sıkılaşmak için yapıyorum çünkü bıngıl bıngılım
Yok canım ben sonuç alacagimi bileyim kesinlikle sikilmam pes etmem yeter ki sikilasayim şu basenlerim toparlan sin istiyorum bende iki aydır spora gidiyorum ama jilian yeni başladım. foto atarsan çok memnun olurum bende şu an 55 kiloyum 50 ye düşmem yeterli diyet yapmıyorum ama abur cubur da yemiyorum . Birde canım selulite faydası oldu mu bu çalışmaların beni aydinlatirsan çok sevinirim.Canim merhaba sıkılmam dersen yapabilirsin bence etkili ben ekimden beri hem spor hem diyet yaparak 9.5 kilo verdim subattan beridir de jilianla yaptim sporlarimi istersen foto ekleyebilirim
evet canım selülüt falan hiç bişi kalmadı kii ben kahve çok içen biriyimdirYok canım ben sonuç alacagimi bileyim kesinlikle sikilmam pes etmem yeter ki sikilasayim şu basenlerim toparlan sin istiyorum bende iki aydır spora gidiyorum ama jilian yeni başladım. foto atarsan çok memnun olurum bende şu an 55 kiloyum 50 ye düşmem yeterli diyet yapmıyorum ama abur cubur da yemiyorum . Birde canım selulite faydası oldu mu bu çalışmaların beni aydinlatirsan çok sevinirim.
Yok canım ben sonuç alacagimi bileyim kesinlikle sikilmam pes etmem yeter ki sikilasayim şu basenlerim toparlan sin istiyorum bende iki aydır spora gidiyorum ama jilian yeni başladım. foto atarsan çok memnun olurum bende şu an 55 kiloyum 50 ye düşmem yeterli diyet yapmıyorum ama abur cubur da yemiyorum . Birde canım selulite faydası oldu mu bu çalışmaların beni aydinlatirsan çok sevinirim.
Yok canım ben sonuç alacagimi bileyim kesinlikle sikilmam pes etmem yeter ki sikilasayim şu basenlerim toparlan sin istiyorum bende iki aydır spora gidiyorum ama jilian yeni başladım. foto atarsan çok memnun olurum bende şu an 55 kiloyum 50 ye düşmem yeterli diyet yapmıyorum ama abur cubur da yemiyorum . Birde canım selulite faydası oldu mu bu çalışmaların beni aydinlatirsan çok sevinirim.
Maşallah sana vallahi umudum yeşerdi çok fit görünüyorsun :) gerçekten çok farketmiş bu diyetle böyle etkili oldu demi canım? ama yinede diyet yapılmasa bile fark eder herhalde gerçekten tebrikler sana gurur duy kendinleEki Görüntüle 1505775
bunlarda şimdiki halim canım sence nasıl fark var mı :)
Maşallah sana vallahi umudum yeşerdi çok fit görünüyorsun :) gerçekten çok farketmiş bu diyetle böyle etkili oldu demi canım? ama yinede diyet yapılmasa bile fark eder herhalde gerçekten tebrikler sana gurur duy kendinle
Bişey sorayım canım ekimden yana çalışıyorum demiştin peki jılian ile 30 günlük programdan sonra hangi programları yaptın sırayla??Eki Görüntüle 1505775
bunlarda şimdiki halim canım sence nasıl fark var mı :)
canımm yorumlarını okuyunca inan bana daha bi mutlu oldum evet canım diyet artı sporla bu hale geldim ve bu yüzden sporu bırakmayı hiç düşünmüyorum :))Maşallah sana vallahi umudum yeşerdi çok fit görünüyorsun :) gerçekten çok farketmiş bu diyetle böyle etkili oldu demi canım? ama yinede diyet yapılmasa bile fark eder herhalde gerçekten tebrikler sana gurur duy kendinle
ekimden şubata kadar yüryüş parkurlarında yürüyüş ve koşu yapıyodum jiliana başlayınca koşuyu falan bıraktım çünkü ben zaten sırf spor olsun diye yürüyüşü çok fazla sevmiyorum kii spor yapmayı hiç sevmezdim ama vücudun bu hale geldiğini görünce bırakamıyorum artık :) jilianın 30 day bitince 6 week abs yani göbek için olanına başladım level 1 15 gün yaptım ama level 2 ye geçmem gerekiodu ve hiç biyerde level 2 yi bulamayınca bende şimdi jilian kixbox kardio ve ardından ebru şallı pilatese başladımBişey sorayım canım ekimden yana çalışıyorum demiştin peki jılian ile 30 günlük programdan sonra hangi programları yaptın sırayla??
Anladım canım çok güzel yol katetmişin bende 3 aydır salona gidiyorum ama bu ay bırakıp jilian ve koşu yapmayı düşünüyorum evde bisikletim ve pilates malzemelerim de var dediğim gibi 30 gün bitince jilian diğer programlarına devam ederim artık benim de ekimde düğünüm vat allah nasip ederse o zamana toparlarım umarım yine böyle arada haberleşp paslaşalım inşallahekimden şubata kadar yüryüş parkurlarında yürüyüş ve koşu yapıyodum jiliana başlayınca koşuyu falan bıraktım çünkü ben zaten sırf spor olsun diye yürüyüşü çok fazla sevmiyorum kii spor yapmayı hiç sevmezdim ama vücudun bu hale geldiğini görünce bırakamıyorum artık :) jilianın 30 day bitince 6 week abs yani göbek için olanına başladım level 1 15 gün yaptım ama level 2 ye geçmem gerekiodu ve hiç biyerde level 2 yi bulamayınca bende şimdi jilian kixbox kardio ve ardından ebru şallı pilatese başladım