- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba 30 günlük programını yapıyorum 3. levele geçtim onda. şimdi de bu programı indirdim.3 level var kaç gün yapılacak birisi söylebilir mi ?
Bu ıkı programı sonuna kadar uygulayıp bıtıren varsa yazabılırmı degısımlerı
Daha önce 30 day shred programını uygulamaya yeltenmiş 3. Gün bacaklarımın acısından yürüyemediğim için bırakmıştım. Ki aslında bana yönelil bir program olmadığını fark ettiğim için bıraktım. Bel ve kalça ölçümden oldukça memnunum. Tabi popo için biraz squat yapmak iyi olur
Benim sorunuk çok sevgili ayva göbeğim. Karnım dümdüz olsun istiyorum ve bu yüzden bugün 6 week six pack programına başlıyorum. Videoyu izlerken bile yoruldum açıkçası ama o karın düzleşecek arkadaş, bu defa pes etmek yok!
Kolay gelsin, bende killer a baslamak istiyorum bu hafta :)
3-4 günlük mü aa ben bi aylık diye düşünmüştüm ama.6w6p de cidden six packler oluştu mu :)
Bugün Jillian six pack'e başladım, haftada 3 gün yapsam yeterli olur bana. İnşallah 3 hafta sabredebilirim.
arkadaşlar benım göbek bacaklarım var acaba hangı programa baslamalıyım hıc bılmıyorumda yardımcı olursanız sevınırım tsk ederım sımdıden :)
eneee pisicann, bende pazartesi killer abs ye başladım ama devam edemedim, bu hafta çok karışığım. hatta önümüzdeki hafta da. sanırım ondan sonraki hafta bende düzgün bi şekilde başlarım.