Jillian Michaels "6 Week, Six Pack" ve "Killer ABS" ile Dümdüz Göbişler :)

Anladım canım çok güzel yol katetmişin bende 3 aydır salona gidiyorum ama bu ay bırakıp jilian ve koşu yapmayı düşünüyorum evde bisikletim ve pilates malzemelerim de var dediğim gibi 30 gün bitince jilian diğer programlarına devam ederim artık benim de ekimde düğünüm vat allah nasip ederse o zamana toparlarım umarım yine böyle arada haberleşp paslaşalım inşallah :KK66:
ooo ekime kadar fazlasıyla yol katedersin canım :) Allah mutlu etsin canım madem spor alışkanlığında var 3 ay gibi bir süre sen 30 gün bitince haberleşip beraber yola devam ederiz ne dersin:)

ooo ekime kadar fazlasıyla yol katedersin canım :) Allah mutlu etsin canım madem spor alışkanlığında var 3 ay gibi bir süre sen 30 gün bitince haberleşip beraber yola devam ederiz ne dersin:)
Tamam canım memnun olurum hadi bakalım allah gücümüzü artırsın bugün 6.gün bitti yine yazarım ben sana arada :)

Selam bayanlar, suanda jillian'in 30 day shared programini bitirmek uzereyeim.
Vucudum spora alisti ve sorunlu bolgeme agirlik vermek istiyorum.
2 gun sonra 6 week 6 pack ile burdan devam edicem.
Hepnizi bekliyorummm :KK16:

Killer ABS videosu indirme linki;

http://s0ftpedia.net/files/free%20jillian%20michaels%20killer%20abs&id=my
merhabalar, mesajınız üzerinden zaman geçmiş ama ben shred programını bitirmek istiyorum ve arkasından 6 weeks 6 pack ve yoga inferno karışık yapmak istiyorum. ama ikisininde ikinci bölümlerini bulamadım. dvd zaten türkiyede yok... ben de size katılmak istiyorum :)

merhabalar, mesajınız üzerinden zaman geçmiş ama ben shred programını bitirmek istiyorum ve arkasından 6 weeks 6 pack ve yoga inferno karışık yapmak istiyorum. ama ikisininde ikinci bölümlerini bulamadım. dvd zaten türkiyede yok... ben de size katılmak istiyorum :)

Canım ben de uzun zamandır indirebileceğimiz bir site bulamıyorum. Link bulunca mutlaka yazarım buraya.

X