Jillian Michaels 30DAY

Asli_95

8 !!!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.450
2.810
29
Evet kızlar sonunda beklenen günümüz geldi ve kuralları açıklıyorum umarım hepimiz güzel sonuçlar elde ederiz.

1★ 3 gün Jillian yapmayan arkadaş gruptan çıkarılacak.

2★ Haftada 6 gün yapıcaz, bir gün tatil yapıcaz.

3★ Her sabah liste başlatılacak, bu listenin son haline kendinizi eklemeniz gerekiyor.

4★ İlk 10 gün LEVEL 1, ikinci 10 gün LEVEL 2, üçüncü 10 gün ise LEVEL 3 yapılacak.

5★Ayrıca lütfen sporu yemekten muhakkak 1,5-2 saat sonra yapalım. Ve özellikle akşam yapacak olan arkadaşlar (benim gibi) ağır yemeklerden kaçının. Sıkılaşalım derken sağlığımızdan olmayalım.

Bunlar dışında sormak istediklerinizi yada kural olarak eklenmesi gerektiğini düşündüklerinizi belirtebilirsiniz

aDyQL2.png

1.LEVEL:

2.LEVEL:

3.LEVEL:
http://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-3/7259991

Son düzenleme:
Evet kızlar sonunda beklenen günümüz geldi ve kuralları açıklıyorum umarım hepimiz güzel sonuçlar elde ederiz.

1★ 3 gün Jillian yapmayan arkadaş gruptan çıkarılacak.

2★ Haftada 6 gün yapıcaz, bir gün tatil yapıcaz.

3★ Her sabah liste başlatılacak, bu listenin son haline kendinizi eklemeniz gerekiyor.

4★ İlk 10 gün LEVEL 1, ikinci 10 gün LEVEL 2, üçüncü 10 gün ise LEVEL 3 yapılacak.

5★Ayrıca lütfen sporu yemekten muhakkak 1,5-2 saat sonra yapalım. Ve özellikle akşam yapacak olan arkadaşlar (benim gibi) ağır yemeklerden kaçının. Sıkılaşalım derken sağlığımızdan olmayalım.

Bunlar dışında sormak istediklerinizi yada kural olarak eklenmesi gerektiğini düşündüklerinizi belirtebilirsiniz

Grup Üyelerimiz:
Asli_95 Asli_95
A ay__060
fyzanur fyzanur
@kollontai
@perihan00
kitapzede kitapzede
@AKovser
@mefkurem
Selvos88 Selvos88
G gunes-86
@Habinar
koza16 koza16
@bahired
@ameliaa
@Merilieshinmee
Selinanya Selinanya
@imseval
edersoy edersoy
@firuzeew

Leslie yapıcak olanlar:
@fatmanurkaya
@Masmavi_

Bazı arkadaşlar gruba katılmak istediklerini yazdıkları halde ya ölçülerini bildirmediler ya yanlış/eksik ölçü bildirimi yaptılar bu kişileri listeye eklemedim. Bu problemi yaşayan kişiler bana mesaj atabilir problemi çözüp listeye alalım.

AqZRnz.png

1.LEVEL:

2.LEVEL:

3.LEVEL:
http://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-3/7259991

E çok iyiymiş ya, ben hergün farklı hareketler sanıyordum. Toplam 3 bölümmüş. 10-10-10 vücut alışa alışa yaparız artıkın. haydi kolay gelsiiiinnnn.

X