Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ayyy yorumları okudukça gaza geliyorum yaa pazartesi başlicam bende,yeni başlicaklar yokmu birlikte başlasakk motive oluruz heeee ne dersiniz kızlar????

var yeni başlayanlar..mesela ben..daha 3.günüm..sende hemen başla..hatta hem git şimdi içeri başla yapmaya..altü üstü 25 dk..

ayyy yorumları okudukça gaza geliyorum yaa pazartesi başlicam bende,yeni başlicaklar yokmu birlikte başlasakk motive oluruz heeee ne dersiniz kızlar????

var yeni başlayanlar..mesela ben..daha 3.günüm..sende hemen başla..hatta hem git şimdi içeri başla yapmaya..altü üstü 25 dk..

şu an işyerindeyim canımm pazartesi başlamaya kesin karar verdimmm vala inşallah sonuçları ii olacak nerdeyse bir senedir sürekli diyetteyim yani iki gün aç kal yürü 1 hafta ye derken umutsuzluğa kapılmıştım..motivasyon tavan şu anda pazartesi gelsinnnnn:)))))

senin nasıl gidiyor bu arada canımm 3gün olmasına rağmen varmı gelişmee

bugün 14.günüm..level 2'de 4.günümü birazdan tamamlayacağım..
kendi fotoğrafım beni bile motive etti :))
yılmak yok yola devam:92:

YOK ARTIKK YAAA YANİ 14.GÜNDEMİ BU HALE GELDİNNNN,,,,MAŞALLAHHHH DEVAMININDA BÖYLE OLMASINI DİLERİMM,,BENDE PAZARTESİ BAŞLİCAM KENDİMİ BÖLE HAYAL EDEMİYORUM VALLAA
:KK14:

bişey daha soracamm arkadaşlar ben şınav çekemiyorum bundada baya bi çekmek gerekiyor,siz daha önce çekebiliyormuydunuz yoksa alıştınızmı artıkk,,heyecan yaptım ya bin tane soru sorarım artıkkk:18::18::18::18::18::18:

bişey daha soracamm arkadaşlar ben şınav çekemiyorum bundada baya bi çekmek gerekiyor,siz daha önce çekebiliyormuydunuz yoksa alıştınızmı artıkk,,heyecan yaptım ya bin tane soru sorarım artıkkk:18::18::18::18::18::18:

Bende hiç çekemiyordum ama bu spor sayesinde çekmeye başladım

bende inatçı bi vücut var 1 kilocuk verdim ve tabiki toparlanma var ama buradaki fotoğraf paylaşan arkadaşlar kadar değil ama kollarım resmen kaslandı :))) incelmelerini istiyorum ama kaslı bi kola sahip olmaya başladım bu arada göğüslerim küçük kilo aldıkça büyümüşlerdi şınav çekmeye başladıkça sırtım küçülüyor ve göğüslerimde küçülüyor :)) 90 takıyordum bir ara(jilliana başlamadan önce kücüldü) şimdi 80 takıyorum 167 boyum ve 73 kiloyum :)))

bende inatçı bi vücut var 1 kilocuk verdim ve tabiki toparlanma var ama buradaki fotoğraf paylaşan arkadaşlar kadar değil ama kollarım resmen kaslandı :))) incelmelerini istiyorum ama kaslı bi kola sahip olmaya başladım bu arada göğüslerim küçük kilo aldıkça büyümüşlerdi şınav çekmeye başladıkça sırtım küçülüyor ve göğüslerimde küçülüyor :)) 90 takıyordum bir ara(jilliana başlamadan önce kücüldü) şimdi 80 takıyorum 167 boyum ve 73 kiloyum :)))

1,68 boy 71,5 kiloyum aynen hemen hemen seninle aynıyız benimde doğumdan sonra kollarım sarktı bir lebise denesem kollarımda alıyor vücuda girmiyor göbek desen almış başını gidiyor önden önden

kizlar ben 3. levele gectim ama artik ayak bileklerim ziplarken cok aciyor dayanamiyorum, 54 kiloyum yani cokta fazla bi kilom yok ama neden böyle oluyor? sizde de oluyormu?

birde o son eklenen foto hic inandirici gelmedi bana o kadar kisa sürede o kadar degisiklik mümkün degil bence, bende 23 gün filan oldu hic o kadar görünür bir degisiklik yok :S

merhaba arkadaslar bugün 19.günüm olması lazımdı ama bugün 5 gün oldu yapmayalı.sizce ne şekilde devam edim.kaldığım yerdenmi devam edim:KK43:Tamgaz devam ederken birden bire kendimi bıraktım ne olduysa.:KK43: Birde dambılları kaç kiloluk alim?

kızla banada indirme linkini atabilir misiniz sanırım bu level ler orada var
Bende başlamak istiyorum
Belimde fıtık ve menisküs yırtığım var umarım olumsuzluk oluşturmaz

X