- Konu Sahibi TrulyScrumptious
linki bana da yollayabilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 sayfa olmus hiç kimse yapmadı mı kızlar?
D&R den baktım simdi göbek ve karın egzersizleri diyor, basen heraketi falan yokmu içinde.. Benim sorun üst, iç bacak ve besenler..
Linki müsait olduğunuz bir zaman bana da atarsanız sevinirim. Bu hareketleri evde yapacağım için dvd sini de almayı düşünüyorum.. Ama önce bir linkten bakmak istiyorum. Teşekkür ederim simdiden.
Simdi videolarına baktım da nasıl rahat yapıyorlar hareketleri.. sanki ucuyorlar :)))
ben yapmaya çalışıyorum hatta birazdan eve gidince yapacam yine inşallah =)
level 1 i yapıyorum hala, toplamda 8-9 seans yaptım sanırım. son 3 seansı 3 kiloluk dambıllarla yaptım, acayip zorlandım
ilk level 25 dk, karın egzersizleri, bacak egzersizleri falan karışık. hareketler zorlayıcı oluyor başta, birkaç seans sonra daha kolay yapar hale geliyorsunuz. ayrıca ara vermeden yapıldığı için çok yorucu ve terletici oluyor. nefes nefese kalıyorum çoğu yerde.
son 4 gündür bacaklarımın arkası ağrıyor benim sanırım hareketler zorluyor. elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum, bakalım ne olacak. nasıl bir değişim yaşayacaz
nasıl gidiyor kızlar, level 2 ye başladım ben
tebrik ederim canım peki sonuç nasıl?
kizlar su an ofisteyim ama aksam eve gidince isteyen herkese aticam linki. bu arada simurg bravo diyorum harika gidiyorsun, olculerini aliyorsun degil mi karsilastirma yapabilmek icin? ben de su christmas telasesini atlattiktan sonra baslamak istiyorum artikkk yeter bekledigim
linki ozelden yolladim canim, kilo sorunun olmamasina ragmen sporla ilgilenmene de sevindim. saglik ve fitness icin spor her zaman yapilmali diye dusunuyorum. zaten alistiktan sonra zevkle yapiliyor, depresyona bile iyi geliyor.
su once sonra resimlerine baktikca ben de motive oluyorum resmen :) saat 12 olacak ben forum okumaktan sporumu yapamadim simdi basliyorum
kizlar ben zaten isteyenlere link atmak icin bu topigi actim isteyen bana sorsun.