- 4 Ekim 2011
- 3.534
- 36
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
peki sen kaç gündür devam ediosun ve nasıl görünürde bir değişim oldumu? çnkü ben yapmaya 1 ay sonra başlıycam merak ediorum
ben hala baslamadim malesef saglik durumumdan oturu ama arkadaslarimdan 3u basladi birkac hafta once, ben 1-2 hafta slim in 6 yapip buna gececektim ama rahatsizlandim 2 hafta raporlu yattim. dun yeniden leslie ile basladim. direkt buna baslarsam kaslarimin agrisindan yuruyemem diye dusunuyorum dogruya dogru, cok agir bir program. hele bundan sonra yapilacak olan ripped in 30 var o simdiye kadar cikardigi en agir egzersiz programiymis. yani basladdim mi 60 gun devam etmeyi dusunuyorum ikisini de yapicam. bu hafta hafiflerinden baslayip haftaya asil programa gecmeyi dusunuyorum. arkadaslarimdan biri pek kilo vermemesine ragmen bir bedene yakin inceldigini soyluyor. diger ikisi birkac kilo verdiler kac cm inceldiklerini bilmiyorum ama cok memnunlar. bu yabanci forumda da takip etmeye devam ediyorum incelmeyen yok resmen, resimlere bakip bakip gaza geliyorum "once" resimlerimi cekti esim, 30 gun arayla cekecek karsilastiracagiz. programa baslayan herkes oyle yapsin bence biz de burada paylasiriz bakalim ne kadar incelebilecegiz..
Son düzenleme: