- 8 Mart 2008
- 1.437
- 3
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
katiliyorum, yeniden almayi dusunuyorum ama once biraz daha kilo vermek istiyorum su halimle hic enerjik ve sportif hissetmiyorum ne kadar berbat birseymis bu kilo.... hantallastiriyor insani ciddensu kilodan bir kurtulayim bir daha asla ayni hatayi yapmicam. jillian sagolsun incecik olmayi planliyorum yolum uzun ama acelem yok eninde sonunda olacak bu is
peki bu program 30 günde inceltiyor deniyor ya mesela 30 güne kadar level 3 geldik ama 2 ay daha yapmak istiyoruz diyelim kalan 2 ay boyunca level 3ümü yapıcas ?
canim evet ya level 3ten devam ediceksin ya da "ripped in 30" adli programa gececeksin bunun devami niteliginde zaten. ikinci secenek cok daha iyi olur cunku ripped daha da cok inceltiyor (ama direk ondan baslayamiyoruz gercekten cok agir bir program :/)
peki bu ripped in 30'un dvdsi fln varmı acaba yoksa siz internetten mi izleyip yapıosunuz...çnkü ben ilk olanın dvdsini aldım çok rahat ettim takıp takıp izliodum yaa keşke bu ripped de olsa
ayy bu mesajı yolladıktan sonra youtubeda rippede baktım inanılmaz zorrr onu yapabilicek kıvama gelmek aylar alır bence
evet ripped o bayanin cikardigi en zor program ama hakkini veriyor. ben onu da indirmistim canim isteyen olursa onu da linklerim ama dedigin gibi daha aylar sonra anca belki yapmaya baslayabiliriz
banada yollabilirmisin rica etsem zahmet olmassamerak ettim kaç dakika sürüo fln diye odamı 20 dk sürüor...bide aslında 3 level ama 6 level gibi çnkü önce sarışın kıza göre yapıoruz sonra zenciye göre 2+2+2=6 level edio
rica etsem bana da yollayabilirmisiniz.Bıktım bu kilo probleminden. Denemediğim yöntem kalmadı.
bana da yollar mısınız acaba? ve ben kaslı olmak değilde incelmek istiyorum bacaklarımın falan incelmesini istiyorum etkılı olur mu yoksa daha cok kas mı yapar
bende ind,rmek istiyorum link gönderirmisiniz..ayrıca bunu cd dvd si falan varmıdır