- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.758
Her yerim agriyoo :))Olmuş Olmuş çok güzel olmuş hadi bakalım hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her yerim agriyoo :))Olmuş Olmuş çok güzel olmuş hadi bakalım hayırlı olsun
Bunlar kiloların çırpınışları, ağrın varsa spor işe yarıyor demektirHer yerim agriyoo :))
Cirpinsinlar bakalim yol görüyor onlara :)))Bunlar kiloların çırpınışları, ağrın varsa spor işe yarıyor demektir
İlk üç günde farkı hissetmeye başlarsın canım. Güçlenmeye başlıyor insan. Fotoğraf çekmediysen hemen ön ve yandan fotoğrafını çek ve ölçü al. Level 1 bitince ne kadar inceldiğini görürsün böylece. Her level bitince ölçüleri karşılaştırıp şaşırıyor insan.Cirpinsinlar bakalim yol görüyor onlara :)))
Ne kadar surede sonuc almaya baslayacagimm
Çoçuğun taşırken lazım olacak canımKızlar bu arada benim güçsüz bıngıl bıngıl sallanan kollarım, artık sıktığımda kas izi çıkarıyor Eşime gösterdim, ooo maşallah benim karıma dedi
Yaa mezura edinmem lazim hemen yarin alayim bakayım insallah darisi basımaİlk üç günde farkı hissetmeye başlarsın canım. Güçlenmeye başlıyor insan. Fotoğraf çekmediysen hemen ön ve yandan fotoğrafını çek ve ölçü al. Level 1 bitince ne kadar inceldiğini görürsün böylece. Her level bitince ölçüleri karşılaştırıp şaşırıyor insan.
Ben 30 günde göbeğimden 7cm incelmiştim mesela
İhmal etme canım, ölçüler çok gaza getiryor insanıYaa mezura edinmem lazim hemen yarin alayim bakayım insallah darisi basıma
İnşallah canımÇoçuğun taşırken lazım olacak canım
Valla ben eringecim birde çoçukla hergün zor yani ama yapabiliyorsan baya işe yararıyorlar canımNivea'nın sıkılaştırıcı vücut kremini sürüyordum, çok da memnundum ama üşendiğim için bırakmıştım kızlar ona tekrar başlamaya karar verdim. Her gün her gün çok uğraşmayı sevmiyorum ama sanki işe yarıyordu. Siz hiç kullandınız mı bu tarz kremleri?
Haklısın canım küçük bebekle bırak her gün krem sürmeyi diş fırçalamak bile seramoni oluyordurValla ben eringecim birde çoçukla hergün zor yani ama yapabiliyorsan baya işe yararıyorlar canım
Aynen bazen fırçalamayı unutuyorum bile Pelin’den koşturmaktanHaklısın canım küçük bebekle bırak her gün krem sürmeyi diş fırçalamak bile seramoni oluyordur
Aynen bazen fırçalamayı unutuyorum bile Pelin’den koşturmaktan
Tabi buyrun gelinMerhaba kızlar. Ben de katilmak istiyorum aranıza , mümkünse :)