Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pek iyi değilim canım ya, sorma.. Gece uyandım ağrıdan, uyuyamadım geri. Geçecek inşallah.6 Ekim Spor Listesi
1. kızgınım: shred 12/30
2. Sekerportakalımm 16/30
LezzetliCipetpet nasışıl oldun iyi misin canım
Dr gitsene canım belki başka nedeni var acaba grip mi olacaksın. Ne oldu ki sana yaaaPek iyi değilim canım ya, sorma.. Gece uyandım ağrıdan, uyuyamadım geri. Geçecek inşallah.
Spor da yapmadım kaç gündür, ev işi da yapamıyorum doğru düzgün. Evin halini bir görsen
Yok canım ya, fibromiyalji rahatsızlığımdan dolayı oluyor. Malesef çekiyorum 4yıldır bunu. Rabbim tüm hastalara şifa versin.Dr gitsene canım belki başka nedeni var acaba grip mi olacaksın. Ne oldu ki sana yaaa
Çok geçmiş olsun canım amin hemen geçer umarım havalar mı tetikliyorYok canım ya, fibromiyalji rahatsızlığımdan dolayı oluyor. Malesef çekiyorum 4yıldır bunu. Rabbim tüm hastalara şifa versin.
İnşallah istediğin sonuça ulaşırsın Çok iyisin ben bugünün nasıl geçtiğini anlamadım misafir misafir üstüne geldi ancak işim bitti ama bende bittim7 Ekim Spor Listesi
1.pearlweed; 19/30
Kızlar selamlar
Kaç gündür bildirim yapmamışım ama sporu aksatmadım. Bu aralar üstümde bir yorgunluk var havalardan mı anlamadım... 30 günü tamamlamayı bekliyorum...
Maşallah bitmek üzere zaten. Üçüncü level bence daha eğlenceli. Ona geçtin mi daha güzel yaparsın canım7 Ekim Spor Listesi
1.pearlweed; 19/30
Kızlar selamlar
Kaç gündür bildirim yapmamışım ama sporu aksatmadım. Bu aralar üstümde bir yorgunluk var havalardan mı anlamadım... 30 günü tamamlamayı bekliyorum...
Evet canım, sonbahar ve kış bana iyi gelmiyor... Bu gece sabaha kadar yağmur yağdı, şu an her yerim nasıl ağrıyor anlatamamÇok geçmiş olsun canım amin hemen geçer umarım havalar mı tetikliyor
Maşallah bitmek üzere zaten. Üçüncü level bence daha eğlenceli. Ona geçtin mi daha güzel yaparsın canım
zaten böyle havalar tam romatizma havası yani birde insanı mutsuz ediyor sürekli hüzün varmış gibi kendini sıcak tut canım soğuk etkiliyordur seni. Yaa sorma bunkadar denk gelir yani bu sabahta kayınvalide geldi memleketten hadi sorun değilde ben o varken nasıl spor yapacağım düşünüyorumEvet canım, sonbahar ve kış bana iyi gelmiyor... Bu gece sabaha kadar yağmur yağdı, şu an her yerim nasıl ağrıyor anlatamam
Senin de çok misafirin varmış, çok yorulmuşsundur, gece ikiye kadar ne demek. Bir de minnoşun var tabi, o da ilgi bekler. Kıyamam sana
Hadi inşallah sen de seversin. Ben ikinci seviye bitsin diye beklerken üç hiç bitmesin istiyordum, yarım saat nasıl geçti anlamıyordumInşallah canım ben de merakla üçüncü leveli bekliyorum. Önceki seferlerde ikinci leveldan birkaç gün yapabilmiştim ama hiç üçe geçemedim. Ilk olacak
Hadi ya, ne kadarlığına geldi odanda filan yapsan bir şey der mi?zaten böyle havalar tam romatizma havası yani birde insanı mutsuz ediyor sürekli hüzün varmış gibi kendini sıcak tut canım soğuk etkiliyordur seni. Yaa sorma bunkadar denk gelir yani bu sabahta kayınvalide geldi memleketten hadi sorun değilde ben o varken nasıl spor yapacağım düşünüyorum
Bugün o uyurken yaptımda yarın bakalım neler yapacağım artık bebek benim odada canım kalıyor bakalım bir yol bulmam lazımHadi ya, ne kadarlığına geldi odanda filan yapsan bir şey der mi?
İnşallah bulursun canım bir yolunu. Çok uzun süre kalmayacaksa kendini çok zorlama, birkaç gün ara verirsin en kötüBugün o uyurken yaptımda yarın bakalım neler yapacağım artık bebek benim odada canım kalıyor bakalım bir yol bulmam lazım
öyle yapacağım galiba canımİnşallah bulursun canım bir yolunu. Çok uzun süre kalmayacaksa kendini çok zorlama, birkaç gün ara verirsin en kötü
Merakla bekliyorum ben 8 cm bekliyorum tahmin edeyim bari :))8 Ekim Spor Listesi
1. Pearlweed; shred 20/30
Selam canlarımm
Bugün level2yi tamamlamış bulunmaktayım! Akşam yemek yediğim için ölçü alamadım moralim bozulur, fazla cikar belki diye. Gerçi bu sefer çok umutlu değilim yediklerime fazla dikkat edemedim... Sabah aç karna ölçü alıp level3e baslayacagimm