JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Pek iyi değilim canım ya, sorma.. Gece uyandım ağrıdan, uyuyamadım geri. Geçecek inşallah.

Spor da yapmadım kaç gündür, ev işi da yapamıyorum doğru düzgün. Evin halini bir görsen :bicak:
Dr gitsene canım belki başka nedeni var acaba grip mi olacaksın. Ne oldu ki sana yaaa

7 Ekim Spor Listesi

1.pearlweed; 19/30

Kızlar selamlar
Kaç gündür bildirim yapmamışım ama sporu aksatmadım. Bu aralar üstümde bir yorgunluk var havalardan mı anlamadım... 30 günü tamamlamayı bekliyorum...

7 Ekim Spor Listesi

1.pearlweed; 19/30

Kızlar selamlar
Kaç gündür bildirim yapmamışım ama sporu aksatmadım. Bu aralar üstümde bir yorgunluk var havalardan mı anlamadım... 30 günü tamamlamayı bekliyorum...
İnşallah istediğin sonuça ulaşırsın Çok iyisin ben bugünün nasıl geçtiğini anlamadım misafir misafir üstüne geldi ancak işim bitti ama bende bittim

7 Ekim Spor Listesi

1.pearlweed; 19/30

Kızlar selamlar
Maşallah bitmek üzere zaten. Üçüncü level bence daha eğlenceli. Ona geçtin mi daha güzel yaparsın canım:KK49:

Çok geçmiş olsun canım amin hemen geçer umarım havalar mı tetikliyor
Evet canım, sonbahar ve kış bana iyi gelmiyor... Bu gece sabaha kadar yağmur yağdı, şu an her yerim nasıl ağrıyor anlatamam :KK43:

Senin de çok misafirin varmış, çok yorulmuşsundur, gece ikiye kadar ne demek. Bir de minnoşun var tabi, o da ilgi bekler. Kıyamam sana:KK60:

Evet canım, sonbahar ve kış bana iyi gelmiyor... Bu gece sabaha kadar yağmur yağdı, şu an her yerim nasıl ağrıyor anlatamam :KK43:

Senin de çok misafirin varmış, çok yorulmuşsundur, gece ikiye kadar ne demek. Bir de minnoşun var tabi, o da ilgi bekler. Kıyamam sana:KK60:
zaten böyle havalar tam romatizma havası yani birde insanı mutsuz ediyor sürekli hüzün varmış gibi kendini sıcak tut canım:KK69: soğuk etkiliyordur seni. Yaa sorma bunkadar denk gelir yani bu sabahta kayınvalide geldi memleketten hadi sorun değilde ben o varken nasıl spor yapacağım düşünüyorum :KK64:

Inşallah canım ben de merakla üçüncü leveli bekliyorum. Önceki seferlerde ikinci leveldan birkaç gün yapabilmiştim ama hiç üçe geçemedim. Ilk olacak :spor:
Hadi inşallah sen de seversin. Ben ikinci seviye bitsin diye beklerken üç hiç bitmesin istiyordum, yarım saat nasıl geçti anlamıyordum :KK49:

zaten böyle havalar tam romatizma havası yani birde insanı mutsuz ediyor sürekli hüzün varmış gibi kendini sıcak tut canım:KK69: soğuk etkiliyordur seni. Yaa sorma bunkadar denk gelir yani bu sabahta kayınvalide geldi memleketten hadi sorun değilde ben o varken nasıl spor yapacağım düşünüyorum :KK64:
Hadi ya, ne kadarlığına geldi :bicak: odanda filan yapsan bir şey der mi?

8 Ekim Spor Listesi

1. Pearlweed; shred 20/30

Selam canlarımm:dondurma:
Bugün level2yi tamamlamış bulunmaktayım! Akşam yemek yediğim için ölçü alamadım moralim bozulur, fazla cikar belki diye. Gerçi bu sefer çok umutlu değilim yediklerime fazla dikkat edemedim... Sabah aç karna ölçü alıp level3e baslayacagimm:KK24:

8 Ekim Spor Listesi

Selam canlarımm:dondurma:
Bugün level2yi tamamlamış bulunmaktayım! Akşam yemek yediğim için ölçü alamadım moralim bozulur, fazla cikar belki diye. Gerçi bu sefer çok umutlu değilim yediklerime fazla dikkat edemedim... Sabah aç karna ölçü alıp level3e baslayacagimm:KK24:
Merakla bekliyorum ben 8 cm bekliyorum tahmin edeyim bari :))
8 Ekim Spor Listesi

2. Sekerportakalımm 16/30

Canlaarrrr!!!
Sizlere bugün level3'ten günaydın diyorummm:KK49::KK49: ama itiraf etmem gerekiyor ki beni çok zorlayacak bu son düzlük...

Sabah ölçü aldım ve gerçekten beklemiyordum böyle bir sonuç. Level1 ve level2 sonucu olarak paylaşıyorum:dondurma:

Göğüs : 89cm___89cm
Bel : 69cm___68cm
Göbek : 79cm___76cm
Kalça : 97cm___97cm
Sağ/Sol Kol : 29/28__27/27cm
Sağ/Sol Bacak: 59/59__57/57cm
Sağ/Sol Diz : 36/35__33/33cm

Iki level toplamında 25 cm incelme :KK76:
:nazar::nazar::nazar:

9 Ekim Spor Listesi

1.pearlweed : shred 21/30
:KK200: