Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazere gittiğim için bacaklarımı ve bikini bölgemi jiletlemek zorundayım dokunulduğunda ele sert sert his geliyor ya ben onun olmasını istemiyorum daha pürüssüz bi his bırakacak jilet arıuorum hangi jileti tavsiye edersiniz?
Marka adı vermek doğru mu bilemiyorum, reklamlarda çıkan ünlü markanın mor jileti tavsiyem, jiletin üst ve alt kısmında sabunumsu bir şey var suyla birlikte köpürüyo kesikleri önlüyor diğerlerine göre
Marka adı vermek doğru mu bilemiyorum, reklamlarda çıkan ünlü markanın mor jileti tavsiyem, jiletin üst ve alt kısmında sabunumsu bir şey var suyla birlikte köpürüyo kesikleri önlüyor diğerlerine göre
Yok hayır onu suya tuttuğunda cildi kayganlaştıran bir şeyi var nasıl anlatılır bilemedim Pembesi öyle değil ama mor olanı tavsiye ederim, en son pembesini almıştım indirimden o dediğim sabunumsu şey yok kesik çok yapıyor, morda yaşamadım öyle bir problem