Popüler Konu Jilet izi giderme

şişkinlik tamamen izlerin durumuna bağlı.Bende hiç şişkinlik yok. Çok az vardı . Onun içinde slikon tabaka kullanıyorsun geçiyor. Şimdilik kırmızılık var sadece . O da 1 sene içinde hemen hemen anlaşılmayacak hale geliyor.

izlerin durumuna bağlı derken mesela erkek arkadaşımın izleri kabarık şişkin yani resmen ama iki tane birbirlerine çok yakın yani yama yapıldıktan sonra yama değilde yaralar yama altından şişkin durmaz herhalde dimi

yok cnm ben ameliyat olmam su tedavilerim bitmeden, izler komple gecsin ondan sonra bakıcam duruma.
ama dövmelerim çıktıktan sonra yine aynı tedaviyi uygulayacağım için gececeğini düsünüyorum.
:)

Bendeki dovme izi 5 seansta az belli olacak sekilde silinmisti. Ama tamemen gecmior lazerle. Ve lazer yara izini buyutor hatta lazerle yapilian yerde yara yoksa bile kabarik yara gibi duruyordu. O sebepten cengiz bey yarayi alirken dovmeden kalan mukerrepleride aldi. Suanda iz yok. Ama ameliyatim yok yeni o yuzden bir sure sora paylasayim fotoraflari.

izlerin durumuna bağlı derken mesela erkek arkadaşımın izleri kabarık şişkin yani resmen ama iki tane birbirlerine çok yakın yani yama yapıldıktan sonra yama değilde yaralar yama altından şişkin durmaz herhalde dimi

yok canım görünme ihtimali yok. Şişkinlik derken jilet iziyle alakalı bir şişkinlik değil. Hani derin yanarya o kısım kabarık olur. O şekilde bir şişkinlikten bahsettim ben . Tamamen yanık gibi. Jiletten eser kalmıyor yani :)o yanık izi 1 seneye derinle ayırt edilemeyecek hale gelıyor.

Canım şişkinlik derken jilet izinin şişkinliğinden bahsetmedim . Hani derin yanarda o deri kabarık dururya o kabarıklıktan bahsettim . ameliyattan sonra jiletten ve jilet şişkinliğinden eser kalmıyor.Oluşan yanık iz de 1 sene sonra derinle ayırt edilemeyecek hale gelıyor neredeyse.Bu arada Cengiz Bey derin kesikleri dikiyor , bir şeyler yapıyor. Detayını tam bilmiyorum Cengiz Bey anlatır zaten detayıyla

Canım şişkinlik derken jilet izinin şişkinliğinden bahsetmedim . Hani derin yanarda o deri kabarık dururya o kabarıklıktan bahsettim . ameliyattan sonra jiletten ve jilet şişkinliğinden eser kalmıyor.Oluşan yanık iz de 1 sene sonra derinle ayırt edilemeyecek hale gelıyor neredeyse.Bu arada Cengiz Bey derin kesikleri dikiyor , bir şeyler yapıyor. Detayını tam bilmiyorum Cengiz Bey anlatır zaten detayıyla

tamam çok teşekkür ederiz bu ameliyatı yaptıranlarla konuşmak insanı daha çok rahatlatıyor bizde para ve istanbul'da kalma durumlarını ayarlayıp ekimde falan yaptırıcaz inşallahh,allah herkese yardım etsin

Ne güzel herkesin az çok umudu var,ben ortalama 2 yıldır üye olmadan bu sayfayı takip ediyorum.Bugüne kadar bir şey yazmadım;ama bugün içim daha bir dolu dolu.Allah kimseye dermansız dert vermesin derler ya ...Sanki bu da böyle bir şey.Neden ama neden 13-14 sene önce çocukça yaptığım bir şey yüzünden bugün bu kadar sıkıntı yaşıyorum.Benim de hakkım değil mi istediğim gibi giyinmek ve sayamadığım bir çok engel...Daha doğrusu bu işin psikolojik durumu beni daha da yoruyor.Arkadaşlar kusura bakmayın gerçekten ama gerçekten içimi dökmek istedim.

Ne güzel herkesin az çok umudu var,ben ortalama 2 yıldır üye olmadan bu sayfayı takip ediyorum.Bugüne kadar bir şey yazmadım;ama bugün içim daha bir dolu dolu.Allah kimseye dermansız dert vermesin derler ya ...Sanki bu da böyle bir şey.Neden ama neden 13-14 sene önce çocukça yaptığım bir şey yüzünden bugün bu kadar sıkıntı yaşıyorum.Benim de hakkım değil mi istediğim gibi giyinmek ve sayamadığım bir çok engel...Daha doğrusu bu işin psikolojik durumu beni daha da yoruyor.Arkadaşlar kusura bakmayın gerçekten ama gerçekten içimi dökmek istedim.

canım çok üzüldüm..mutlaka bi çaresi vardır .:KK5:

Inşallah.............................söyleyecek çok şey var ama........ne yakarış ne de başka bir şey......hem ameliyattan korkuyorum hem de güvenemiyorum.umarım bu karanlık kuyudan çıkacak gücü bulabilirim.

Arkadaslar ben komsu forumdan geliyorum. (bacak dolgusu) yara izi icin Bi tane jel var contractubex. Estetik cerrahlar yaziyo (belki daha once bahsetmislerdir diger sflari okumadim) 6 ay gibi bi surede cerrahi mudahele izlerini duzelttigi iddia ediliyo isterseniz biraz internetten bakin. Umarim bilgi faydali olur..

canım gerçekten üzüldüm . Seni çok iyi anlıyorum.Allaha şükür dermansız dert değil. Moralini bozma zamanı gelince bir şekilde kurtulcaksın. Bende 10 sene çektim .

dün Cengiz Açıkeli aradık inanılmaz kibar ve sıcak bir doktor telefonda bize detaylarını anlattı ve içimiz çok rahatladı artık kesin kararı verdik eylül ekim gibi yaptırıcaz geriye bir tek para ve İstanbul'da kalma işi var onada bir çare bulucaz artık gerçekten çok zor bi durum allah herkese yardım etsin

Canlarrrr! Bende kaç zamandır konuyu takip edemiyordum.Kurtulan arkadaşlarımıza çook çook geçmiş olsun,darısı başımıza diyorum.Ben de güzel bir haber vermek istedim.Sonuç itibariyle hepimiz hatalarımızın,cehaletimizin mağduruyuz ama hepimizin çok çok parası olup bu izlerden kurtulma imkanına sahip olamıyoruz.Ben durumu el vermeyen arkadaşlarımız için birşey öğrendim ve paylaşmak istedim.Sgk tek iz ameliyatını karşılıyormuş :KK70: Ben açıkcası çok mutlu oldum Sonuçta çoğumuz evli,öğrenci ya da işsiziz..Önce gidip muayene oluyormuşsun sonra ameliyat tarihi veriyorlarmış.Açıkcası ben düşünüyorum.Yinede gidip yaşadığınız şehirde ki fakülteyle görüşmeniz gerek..Bilmiyorum bilginiz var mıydı ya da konu geçmiş miydi ama öğrendim ve paylaşmak istedim.Görüşmek üzereEn Büyük KK

canım gerçekten üzüldüm . Seni çok iyi anlıyorum.Allaha şükür dermansız dert değil. Moralini bozma zamanı gelince bir şekilde kurtulcaksın. Bende 10 sene çektim .

Temennilerin için çok teşşekür ederim.Sizinki geçti mi?Ben artık burda yazan herkesi karıştırdım,çözüm bulan bulmayan herkes karıştı kafamda,hatırlayamıyorum.Bir de bu dertten kurtulan herkesten her değişimi karelemesini ve bizimle paylaşmasını istiyorum.

merhaba ceren, ankarada bildiğim kadarıyla bi yer yok, bende cok arastırdım zamanında. ameliyat yerine tedavi görmeye karar verdim.
bi doktora yönlendirdi tanıdıklarım, simdi o izlerim belli belirsiz. verdikleri krem sayesinde, ve her banyoda kese yaptım.
ama uzun bi sürec bu iki günde iki ayda gecmesini beklemeyin sakın.
bir iki yıl sürebiliyo tedavi. en azında % 90 oranında bazalıyo, belli belirsiz kalıyo.
isterseniz doktoruma gitmeyi bilgilerini verebilirim.

NURTEN_FB ye
iyi akşamlar,
Ankara dışındayım,sizin dediğiniz doktor Ankara'daymış.Her çareyi deniyorum sizin gibi.Ameliyat son deneme olsun istiyorum,eğer mümkünse kullandığınız kremleri,bana özelden yazar mısınız?Etkili olduğunu görmüştüm yanılmıyorsam fotograflarınızdan.Şimdiden çok teşekkür ederim.Hoşçakalın.

dün Cengiz Açıkeli aradık inanılmaz kibar ve sıcak bir doktor telefonda bize detaylarını anlattı ve içimiz çok rahatladı artık kesin kararı verdik eylül ekim gibi yaptırıcaz geriye bir tek para ve İstanbul'da kalma işi var onada bir çare bulucaz artık gerçekten çok zor bi durum allah herkese yardım etsin

Cengiz Bey iyidir sağolsun ya :)şahsen ben çok param gitmesine rağmen hayır duaları ediyorum kendisine :)Sıcaktır ,canayakındır ,komiktir :))

Temennilerin için çok teşşekür ederim.Sizinki geçti mi?Ben artık burda yazan herkesi karıştırdım,çözüm bulan bulmayan herkes karıştı kafamda,hatırlayamıyorum.Bir de bu dertten kurtulan herkesten her değişimi karelemesini ve bizimle paylaşmasını istiyorum.

evet canım ameliyatla.

NURTEN_FB ye
iyi akşamlar,
Ankara dışındayım,sizin dediğiniz doktor Ankara'daymış.Her çareyi deniyorum sizin gibi.Ameliyat son deneme olsun istiyorum,eğer mümkünse kullandığınız kremleri,bana özelden yazar mısınız?Etkili olduğunu görmüştüm yanılmıyorsam fotograflarınızdan.Şimdiden çok teşekkür ederim.Hoşçakalın.

merhaba,
evet ankarada doktorum. bence de ameliyatı son çare olarak düsünmelisin. ben kurtuluyorum su anda ameliyatsız.insallah sizde kurtulursunuz.
özelden gönderiyorum arkadasım. ama sen yine de danısmadan kullanma, cilt tipine uygun olmayabilir.

NURTEN_FB ye
iyi akşamlar,

msj atamıyorum , mail atabilirim isterseniz.

X