Popüler Konu Jilet izi giderme

Nurtencim geçmiş olsun . Dövme baya silikleşmiş. Kaçıncı seanstasın şuan?

Nurtencim geçmiş olsun . Dövme baya silikleşmiş. Kaçıncı seanstasın şuan?

tsk ederim saol, 2 yada 3 olması lazım. 10 seansta % 100 silinicek dediler.
her seansa 350 tl ödüyorum, 450 tl dövme yaptırdım, 3500 tl ye sildiriyorum,
ben bu akılsız başıma napım düşünün iste.
o yüzden kimse dövme yaptırmasın bu izleri için, silinmesi mümkün bu izlerin, yani en azından silikleşmesi mümkün.
resimler de gördüğünüz üzere.

hepimize geçmis olsun :)

tsk ederim saol, 2 yada 3 olması lazım. 10 seansta % 100 silinicek dediler.
her seansa 350 tl ödüyorum, 450 tl dövme yaptırdım, 3500 tl ye sildiriyorum,
ben bu akılsız başıma napım düşünün iste.
o yüzden kimse dövme yaptırmasın bu izleri için, silinmesi mümkün bu izlerin, yani en azından silikleşmesi mümkün.
resimler de gördüğünüz üzere.

hepimize geçmis olsun :)

canım dovme dusunen hatta bu sene yaptırmayı planlayan bırı olarak neden onermıyorsun dovmeyı merak ettım yanlıs anlamazsan,yanı gorunen bıyerde oldugu ıcınmı yoksa dovmenın seklı yada estetıgımı hosuna gıtmedı cnm..

canım dovme dusunen hatta bu sene yaptırmayı planlayan bırı olarak neden onermıyorsun dovmeyı merak ettım yanlıs anlamazsan,yanı gorunen bıyerde oldugu ıcınmı yoksa dovmenın seklı yada estetıgımı hosuna gıtmedı cnm..

görünen bi yerde olduğu icin kesinlikle, aksine seklini çok severek ve begenerek yaptırdım zaten,
ama fazla büyük yaptırmısım ve izlerin üstüne yaptırdığım için daha çok dikkat çekti,
herkes dövmeme bakarken izleri daha çok farketti, daha çok sordular.
daha küçük ve görünmeyen bir yere yaptırmıs olsaydım bu kadar pisman olmazdım zaten bunlar silindikten sonra,
kücük küçük iki tane daha yaptırcam ama fazla görünmeyen bi yere.
ayak bileğimi gibi mesela.

yoksa dövmeyi tavsiye etmiyorum gibi bisi demiyorum, bu izlerin üstüne yaptırmanızı tavsiye etmiyorum.

görünen bi yerde olduğu icin kesinlikle, aksine seklini çok severek ve begenerek yaptırdım zaten,
ama fazla büyük yaptırmısım ve izlerin üstüne yaptırdığım için daha çok dikkat çekti,
herkes dövmeme bakarken izleri daha çok farketti, daha çok sordular.
daha küçük ve görünmeyen bir yere yaptırmıs olsaydım bu kadar pisman olmazdım zaten bunlar silindikten sonra,
kücük küçük iki tane daha yaptırcam ama fazla görünmeyen bi yere.
ayak bileğimi gibi mesela.

yoksa dövmeyi tavsiye etmiyorum gibi bisi demiyorum, bu izlerin üstüne yaptırmanızı tavsiye etmiyorum.

haklısın cnm anlıyorum,ısallah en yakın zamanda kurtulursun bu ızlerden..

herkese meraba bende erkek arkadaşım için üye oldum bizde bir buçuk yıldır her çareyi denedik ama bunun çözümü yok heralde, cengiz beyle deri yaması için konuştuk ama o işleminde İstanbul'da yapılması ve 5 gün şehir dışına çıkamama olayı yüzünden erteledik bu işi ankara'da yapan bi yer var mı acaba? arkadaşlar inşallah bu dertten herkes kurtulur

herkese meraba bende erkek arkadaşım için üye oldum bizde bir buçuk yıldır her çareyi denedik ama bunun çözümü yok heralde, cengiz beyle deri yaması için konuştuk ama o işleminde İstanbul'da yapılması ve 5 gün şehir dışına çıkamama olayı yüzünden erteledik bu işi ankara'da yapan bi yer var mı acaba? arkadaşlar inşallah bu dertten herkes kurtulur

merhaba ceren, ankarada bildiğim kadarıyla bi yer yok, bende cok arastırdım zamanında. ameliyat yerine tedavi görmeye karar verdim.
bi doktora yönlendirdi tanıdıklarım, simdi o izlerim belli belirsiz. verdikleri krem sayesinde, ve her banyoda kese yaptım.
ama uzun bi sürec bu iki günde iki ayda gecmesini beklemeyin sakın.
bir iki yıl sürebiliyo tedavi. en azında % 90 oranında bazalıyo, belli belirsiz kalıyo.
isterseniz doktoruma gitmeyi bilgilerini verebilirim.

merhaba ceren, ankarada bildiğim kadarıyla bi yer yok, bende cok arastırdım zamanında. ameliyat yerine tedavi görmeye karar verdim.
bi doktora yönlendirdi tanıdıklarım, simdi o izlerim belli belirsiz. verdikleri krem sayesinde, ve her banyoda kese yaptım.
bir iki yıl sürebiliyo tedavi. en azında % 90 oranında bazalıyo, belli belirsiz kalıyo.

sizin izlerinize baktım sizinkiler erkek arkadaşımın dörtte biri kadar boyları aynı ama kalınlıkları farklı forumda 192 sayfanın tamamını nerdeyse okuduk ve en iyi yöntemin cengiz bey veya tek ize dönüştürme olduğunu anladık daha öncede 3 seans franksiyonel lazer yaptırdık izler %10 düzeldi nerdeyse o yüzden artık net bir sonuç istiyoruz cengiz beyin formülü çok iyi ama 5 gün İstanbul'da kalma işi çok sıkıntılı fakat her zaman görüşmekte yarar var biz yaz gelince işimizi gücümüzü bırakıp tamamen buna yoğunlaşıyoruz çünkü gider konuşuruz fikir alırız neden olmasın

merhaba, canım kullandığın kremlerin ismini gönderebilir misin özel mesajlardan, teşekkür ederim..

arkadaşlar moralinizi bozmak gibi olmasın ama bana keseleme işlemi pek mantıklı gelmiyor. O jilet izleri derinin baya bir alt kısmına iniyor. Yüzeysel izler değil.Üsten deriyi kesip atsan bile o izler görünüyor alt kısımdan .o Yüzden pek mantıklı gelmiyor bana kese işleri. Cerrahi yöntemlere güveniyorum ben bu konuda. Şimdilik tek iz ve yama var işte çare

ankarada nebil bozdoğan var ama o tek iz ameliyatı yapıyor bana fotoları göndermişti

slm ceren murat emiroğlu mesajında bana bahsetmişti ama bu işin piri cengiz açıkel anlaşılan kurtulanlar adına sevinçliyim darısı benim eşime allahım yardım et arkadaşlar dua edin en kısa zamanda kurtulması dileğiyle kurtulmak isteyenlerin allahım yardımcısı olsun

Arkadaşlar benim doktorumun adı da , Prof . Dr. Seher Bostancı.
Güniz sokakta yeri. internetten arastırıp bulabilirsiniz muayene yerini.
yazdığı ilaçları söylemeyim ben, belki size baska seyler önerebilir.
kendisnin görmesi daha iyi olur diye düsünüyorum.

kolay gelsin hepinize . tez zamanda kurtuluruz insallah.

eylül ekim gibi cengiz beyin yanına gidiceğiz artık tek çare onun tedavisi en azından bir hamlede kurtulmuş oluruz

eylül ekim gibi cengiz beyin yanına gidiceğiz artık tek çare onun tedavisi en azından bir hamlede kurtulmuş oluruz

merhaba sizde cengiz beye ameliyat olmuşsunuz acaba erkek arkadaşımın resimlerini yollasam bize fikir verebilirmisiniz?cengiz beye çok güveniyoruz ama yaptıran biriyle konuşmak fikir almak insanı daha çok rahatlatıyor

beni de Cengİz Bey amelıya etti . Memlunum sonuçtan

beni de Cengİz Bey amelıya etti . Memlunum sonuçtan

merhaba anladığım kadarıyla herkes memnun kalmış buda bizi her geçen gün dahada bu yönteme sıcak bakmamızı sağlıyor,fakat tek problem bizim ankara'da cengiz beyinde İstanbul'da oluşu ama artık buna da bir çare bulucaz inşallah yama yapılan yer çok şişkin duruyor mu?

merhaba anladığım kadarıyla herkes memnun kalmış buda bizi her geçen gün dahada bu yönteme sıcak bakmamızı sağlıyor,fakat tek problem bizim ankara'da cengiz beyinde İstanbul'da oluşu ama artık buna da bir çare bulucaz inşallah yama yapılan yer çok şişkin duruyor mu?

şişkinlik tamamen izlerin durumuna bağlı.Bende hiç şişkinlik yok. Çok az vardı . Onun içinde slikon tabaka kullanıyorsun geçiyor. Şimdilik kırmızılık var sadece . O da 1 sene içinde hemen hemen anlaşılmayacak hale geliyor.

X