Popüler Konu Jilet izi giderme

Özür dilerim kardeşim yazınızı şimdi gördüm. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Tek iz ameliyatı için hiç başvuru yapmadım lakin C. Açıkelle hiç bir uygulama yapmadan irtibata geçmiştim 2018de iki kolum için 30k gibi devasa paralar istemişlerdi. Birdaha yazmadım onlara forumlardan araştırdım lakin neredeyse tamamına yakınının memnun kalmadığını okudum. İyi ki de gitmemişim dedim. O parayı temin için çok uzun vadelerde borç içine dalacaktım ve de onca vakit ve nakit harcamasından sonra iyi bir iyileşme olmazsa öyle kaba bir yama gözükse dikkatli bakınca da alttaki izler gözükse maddi ve manevi olarak şimdikinden daha ekside olurdum. Gerçekten o konuda pişman olanlara Allah yardım etsin. Ameliyat olmadım ama dediğim gibi tca ve medikal tattoo gibi uygulamaların hayal kırıklığı ve pişmanlık olduğunu tecrübe ettim. Senin de izlerine baktım kolunun resmine emin ol benden çok mükemmel durumdasın. Hepsi bitip seninki kadar dahi izim kalsa bu benim için bunca zaman ve uğraştan sonra müthiş bir başarı öyküsü olurdu. Bahsettiğin tek iz ameliyatı hakkında tecrübe ve de elle tutulur bilgim yok. Sadece basit bir düşüncemi söyleyeceğim, ameliyat olma bence. Tca ve medikal tattoo dan uzak dur. Bekle, daha fazla iz kalır veya daha kötü sonuçlanırsa telafi etmeye uğraşırken onca vakit ve para ayriyeten en kötüsü estetik olarak istemeyeceğin sonucu da olabilir, bilemiyorum yani. Ben fraksiyonel lazeri deniyorum, Mrtemo da altın iğne deniyormış. En azından derimiz kesilmiyor bi ameliyatlık mevzu değil bunlar. Ben zaten en son olumlu da olsa, olumsuz da olsa aynı şekilde anlatıp yazacağım. Bekle yaza doğru istersen. İyi veya kötü epey bir yol katetmiş olacağız. Dileğimiz İnşallah iyi olması... Senin de aklında fikirler netleşir ona göre yeniden incelersin. İnan bana kardeşim dünyanı karartacak sorun değil kolların, bütün dikkatini o minnacık izlere yoğunlaştırma lütfen, bu sürelerde tarih, bilim, kişisel gelişim vb. kitaplar okuman, varsa derslerinle ilgilenmen, hayvanlara yiyecek yem ve içecek su vermen, faydalı işlerle uğraşman seni psikolojik olarak çok rahatlatacaktır. Kendini üzüp yıpratma Allah'ın izniyle bir çözümü bulunacaktır elbet 🌺😊
Estağfurullah :) o kadar kötü bir iz ki bir tane de olsa on tane de olsa iz aynı iz olduğu için psikolojisi çok kötü bu durumu zaten en iyi siz bilirsiniz. 21 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. Bugüne kadar bir şekilde uzun kol giydim çok bir yere çıkmadım sakladım fakat artık gücüm kalmadı yaza kadar bekleyebileceğimi hiç sanmıyorum hele de okul açılma ihtimalini düşündükçe okulu bırakmayı bile düşünüyorum şubatta ameliyat olmayı kafama koydum :KK43: maddi kısmı gerçekten hiç gözüme gelmiyor zaten doktor 2500 lira fiyat istedi çok fazla bir fiyat değil ama eskisinden kötü olursa gerçekten de yıkılırım galiba. Yapmazsam da içimde hep "ya iyi olursa" düşüncesi olacak. Tek isteğim hayal kırıklığı yaşamamak. Bu izler beynimde o kadar fazla yer edinmiş ki inanın ne kitap okuyabiliyorum ne herhangi bir aktiviteye katılabiliyorum ne de gönlümce gülüp eğlenebiliyorum. Umarım hepimiz en kısa zamanda kurtuluruz veya bu psikolojiden kurtulabiliriz. Ben denedim kurtulamadım :KK43: hayatımın her yerinde bir engel olarak çıkıyor karşıma. Ben de inşallah başarılı bir sonuç alırım ve az da olsa katkım dokunur size🙏

Tşk ederim bugün 3.seansımı oldum bu seansa Dr biraz daha yoğun ve agresif bir uygulama yaptı cilt altına verdiği enerjiyi daha yüksek dozda uyguladı bugün biraz fazla acı hissettim ve şuan gerçekten kolum kıpkırmızı bir vaziyette bundan sonraki uygulamalarım yüksek dozda olacak gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri biliyoruzki hepimiz bu izler asla geçmeyecek yani bunu yüzde yüz geçirecek bir teknoloji şuan için gerçekten yok benim için izlerin görünürlüğü hafiflesin çok göze çarpmasın yeterli Dr benden daha umutlu konuşuyor geçmez deme belki istediğin seviyeden daha fazlasına ulaşırız dedi çok güleryüzlü bir de var asla yargılamadı inşallah sonuçları güzel olursa herkese tavsiye edeceğim sonuç derken kimin neyi ne kadar şekilde istediğide önemli beni tatmin eden bir görüntü bir başka arkadaşa yeterli gelmeyebilir herşeye rağmen ben tedavim konusunda bilgileri paylaşacağım sağlıcakla kalın arkdşlar.
Teşekkür ederim kardeşim İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz 🌺

Estağfurullah :) o kadar kötü bir iz ki bir tane de olsa on tane de olsa iz aynı iz olduğu için psikolojisi çok kötü bu durumu zaten en iyi siz bilirsiniz. 21 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. Bugüne kadar bir şekilde uzun kol giydim çok bir yere çıkmadım sakladım fakat artık gücüm kalmadı yaza kadar bekleyebileceğimi hiç sanmıyorum hele de okul açılma ihtimalini düşündükçe okulu bırakmayı bile düşünüyorum şubatta ameliyat olmayı kafama koydum :KK43: maddi kısmı gerçekten hiç gözüme gelmiyor zaten doktor 2500 lira fiyat istedi çok fazla bir fiyat değil ama eskisinden kötü olursa gerçekten de yıkılırım galiba. Yapmazsam da içimde hep "ya iyi olursa" düşüncesi olacak. Tek isteğim hayal kırıklığı yaşamamak. Bu izler beynimde o kadar fazla yer edinmiş ki inanın ne kitap okuyabiliyorum ne herhangi bir aktiviteye katılabiliyorum ne de gönlümce gülüp eğlenebiliyorum. Umarım hepimiz en kısa zamanda kurtuluruz veya bu psikolojiden kurtulabiliriz. Ben denedim kurtulamadım :KK43: hayatımın her yerinde bir engel olarak çıkıyor karşıma. Ben de inşallah başarılı bir sonuç alırım ve az da olsa katkım dokunur size🙏
Yapma kardeşim Allah aşkına bu ne bu kadar böyle ya, tamam benim izlerim seninkilere göre çok aşırı ve kötü durumda ama hayat devam ediyor yani o kadar da değil. Okulu falan bırakmak gibi hayatının hatasını yapma lütfen. Zaten bu durumda engeller çıkması gayet normal bence ve bunların sşılamaz olduğunu düşünmüyorum elbet bulunacak bir çaresi hayat devam etsin yeter ki. Sen kariyerini sağlam zemin üzerine kur yeter ki gerisi hallolucak zamanla İnşallah. Ben ameliyat konusunda düşüncemi paylaştım ama nihayetinde karar senin tabiiki. İnşallah vereceğin kararlardan pişmanlık duymazsın, herşey iyi gönlünce olur 🌺

Arkadaşlar merhabalar ben fraksiyonel lazerde 9. Seansımı oldum doktor çok iyi durumda ama biraz ara vermeliyiz cildin bi toparlasın dedi contractubex al 2 ay boyunca düzenli kullan dedi sabah akşam masaj yaparak (her ay gidiyordum fraksiyonel lazere şimdi 2 ay sonda görüşelim dedi) bakalım neler olacak 😊 evet çok fark etti ama izleri hala görüyorum ve hala moralimi bozuyor 🙄

Merhaba herkese. Ben plazma pen veya evde kazıma işlemi düşünüyorum. Aranızda plazma pen yaptıran var mı? Bana ulaşabilir misiniz lütfen

Merhaba herkese. Ben plazma pen veya evde kazıma işlemi düşünüyorum. Aranızda plazma pen yaptıran var mı? Bana ulaşabilir misiniz lütfen
Sakin oyle bir sey yapmayin ben cok ince izlerim icin gittim tedavi yapan kadin o kadar derin cildi soymaya calisti ki su an 2. Derece kocaman yanik izi kaldi su an onunla ugrasiyorum plazma hicbir ise yaramiyor hatta daha da kotu oldu psikolojim bozuldu eski izleri ariyorum

Arkadaşlar merhabalar ben fraksiyonel lazerde 9. Seansımı oldum doktor çok iyi durumda ama biraz ara vermeliyiz cildin bi toparlasın dedi contractubex al 2 ay boyunca düzenli kullan dedi sabah akşam masaj yaparak (her ay gidiyordum fraksiyonel lazere şimdi 2 ay sonda görüşelim dedi) bakalım neler olacak 😊 evet çok fark etti ama izleri hala görüyorum ve hala moralimi bozuyor 🙄
Lutfen fotograf atabilir misiniz oncesi sonrasi varsa

Sakin oyle bir sey yapmayin ben cok ince izlerim icin gittim tedavi yapan kadin o kadar derin cildi soymaya calisti ki su an 2. Derece kocaman yanik izi kaldi su an onunla ugrasiyorum plazma hicbir ise yaramiyor hatta daha da kotu oldu psikolojim bozuldu eski izleri ariyorum

Kaç sean yaptırdınız ve kaç aydır yanık iziyle uğraşıyorsun bende dermapen yaptırdım kollarımda hep leke kaldı :KK43:ben 4aydir lekelerle ugrasiyorm:KK43: gitmiyolar

Kaç sean yaptırdınız ve kaç aydır yanık iziyle uğraşıyorsun bende dermapen yaptırdım kollarımda hep leke kaldı :KK43:ben 4aydir lekelerle ugrasiyorm:KK43: gitmiyolar
Ben 4-5 seans yaptirdim en son cukurluklar gitsin diye duzleme islemi yapti o kadar derin yapti ki cilt tepki verdi icten kan topladi hemen hastaneye gittik su an bildiginiz kocaman yanik oldu cok kotu burusuk sekilde. 3-4 aydir gitmiyor yanik izi keske yaptirmasaydim. Altin igne tedavisi deneyecegim sanirim dermapenle falan olacak is degil cunku :KK43:

Ben 4-5 seans yaptirdim en son cukurluklar gitsin diye duzleme islemi yapti o kadar derin yapti ki cilt tepki verdi icten kan topladi hemen hastaneye gittik su an bildiginiz kocaman yanik oldu cok kotu burusuk sekilde. 3-4 aydir gitmiyor yanik izi keske yaptirmasaydim. Altin igne tedavisi deneyecegim sanirim dermapenle falan olacak is degil cunku :KK43:
Gecmiş oldum çok üzüldüm benim de koyu lekelerim.kaldı eskisinden çok kötü 3 sean yapildi ama leke kladi diye ben istemedim şimdi faca deilde leke gitsin diye ugraşiyoz :KK43:bende alt8n igene düsunuyorum ama biraz duzelsin diye bekliyorum duzelirse tabi:KK43:

Gecmiş oldum çok üzüldüm benim de koyu lekelerim.kaldı eskisinden çok kötü 3 sean yapildi ama leke kladi diye ben istemedim şimdi faca deilde leke gitsin diye ugraşiyoz :KK43:bende alt8n igene düsunuyorum ama biraz duzelsin diye bekliyorum duzelirse tabi:KK43:
Bence yaptiriyorsaniz hemen birakin plazmayi. Altin igne icin izler tazeyken daha etkili diye biliyorum yine bi arastirin isterseniz

Bence yaptiriyorsaniz hemen birakin plazmayi. Altin igne icin izler tazeyken daha etkili diye biliyorum yine bi arastirin isterseniz
Ben konuştum doktorla çok tahriş olmuş şuan hiç ellemeyelim koyu lekelerim var kahverengiden daha koyu lekelerde biraz acılsın sonra başlıyalım dedi

X