Özür dilerim kardeşim yazınızı şimdi gördüm. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Tek iz ameliyatı için hiç başvuru yapmadım lakin C. Açıkelle hiç bir uygulama yapmadan irtibata geçmiştim 2018de iki kolum için 30k gibi devasa paralar istemişlerdi. Birdaha yazmadım onlara forumlardan araştırdım lakin neredeyse tamamına yakınının memnun kalmadığını okudum. İyi ki de gitmemişim dedim. O parayı temin için çok uzun vadelerde borç içine dalacaktım ve de onca vakit ve nakit harcamasından sonra iyi bir iyileşme olmazsa öyle kaba bir yama gözükse dikkatli bakınca da alttaki izler gözükse maddi ve manevi olarak şimdikinden daha ekside olurdum. Gerçekten o konuda pişman olanlara Allah yardım etsin. Ameliyat olmadım ama dediğim gibi tca ve medikal tattoo gibi uygulamaların hayal kırıklığı ve pişmanlık olduğunu tecrübe ettim. Senin de izlerine baktım kolunun resmine emin ol benden çok mükemmel durumdasın. Hepsi bitip seninki kadar dahi izim kalsa bu benim için bunca zaman ve uğraştan sonra müthiş bir başarı öyküsü olurdu. Bahsettiğin tek iz ameliyatı hakkında tecrübe ve de elle tutulur bilgim yok. Sadece basit bir düşüncemi söyleyeceğim, ameliyat olma bence. Tca ve medikal tattoo dan uzak dur. Bekle, daha fazla iz kalır veya daha kötü sonuçlanırsa telafi etmeye uğraşırken onca vakit ve para ayriyeten en kötüsü
estetik olarak istemeyeceğin sonucu da olabilir, bilemiyorum yani. Ben fraksiyonel lazeri deniyorum, Mrtemo da altın iğne deniyormış. En azından derimiz kesilmiyor bi ameliyatlık mevzu değil bunlar. Ben zaten en son olumlu da olsa, olumsuz da olsa aynı şekilde anlatıp yazacağım. Bekle yaza doğru istersen. İyi veya kötü epey bir yol katetmiş olacağız. Dileğimiz İnşallah iyi olması... Senin de aklında fikirler netleşir ona göre yeniden incelersin. İnan bana kardeşim dünyanı karartacak sorun değil kolların, bütün dikkatini o minnacık izlere yoğunlaştırma lütfen, bu sürelerde tarih, bilim, kişisel gelişim vb. kitaplar okuman, varsa derslerinle ilgilenmen, hayvanlara yiyecek yem ve içecek su vermen, faydalı işlerle uğraşman seni psikolojik olarak çok rahatlatacaktır. Kendini üzüp yıpratma Allah'ın izniyle bir çözümü bulunacaktır elbet