Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz ben fraksiyonel lazer tedavisi görüyorum benim izlerim büyüklü küçüklü çok ve yaygındı o yüzden tek iz ameliyatı yama vs asla benim için mantıklı değildi , 8 seans bitirdim 10a tamamlayacağım seansları ama daha fazlasını yaptıramam artık maddi açıdan gerçekten zorluyor bazen , öncelikle daha öncesinde yaptığım şeylerden bahsetmek istiyorum , kendi kendime evde dermabrazyon yaptım ve sonuç başarısızdı hem acı çektim hem leke bıraktım kolumda , plexr tedavisi yaptırdım %10dur aldığım sonuç , minik bi izime il33 isminde bir siğil ilacı aldım (asit bildiğiniz ilaç) oraya damlattım orda bir yanık izi oluşturdum alttan iz gözükmüyor ama yuvarlak bir yanık izi kaldı yerine , dermaroller yaptım faydasız , ve en son lazere gelelim 8 seans sonucu %80 diyebilirim iyileşmesine , izlerim silikleştiler küçüldüler, ama sonuç beni tatmin etti mi hayır çünkü ben %100 bir sonuç istiyorum , sizler deneyeceğiniz yöntemleri araştırırken izlerinize göre tedavi olun , 2 3 çizik için tek iz ameliyatı yama çok mantıklı yada alanı yakmak vs vs çünkü alan küçük ama büyük bir bölgede yama tek iz asla mantıklı değil , umarım hepimiz istediğimiz sonuçlara ulaşırız , toplu bir cevap vermiş oldum kalın sağlıcakla