Popüler Konu Jilet izi giderme

Merhabalar, sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Bende çoğunuz gibi 15 sene önce cahillik ettim, ve inanın bukadar rahatsız olacağımı bilseydim yapmadan bi kaç defa daha düşünürdüm. Benim izlerim neredeyse 15 senedir eski, o yüzden beyazlaşmıştı iyice. Dün İzmirde tedavi oldum ve şu an ki görünüm bu. Bu tedaviyi dünyada sadece 1 kişi yapıyor ve memnun kalırsam hepinizi oraya yönlendirecem. 2 hafta sonra tekrar fotoğraf atıcam. Sağlıcakla kalın.
Bu arada bu tedaviye tek seans yetiyor.

benim de yüzümde belirgin yarım cm kadar beyaz bi iz vardı neşter izi gecenlerde doktorum hangi cihazı kullandı bilmiyorum ama yazın yapılmaz dedigi halde ben yine de güneşten kaçarım dedigim icin o bölgeyi yaktı 15 güne gecer dedi 2 haftaya kesin bir şey yazarım 2-3 günde bir resim cekmeyi düsünüyorum bakalım artık dua edin lütfen :KK43:
Arkadaşlar ben bu izimi makyajla bile kapatamıyordum hiçbir şekilde ve göze gelecek sekilde belli bir izdi ve su an cok daha iyi bir durumda bu kadar beklemiyordum cok eski bir izdi tek seansta %80 gitti

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.ÇARE VARMIDIR JİLET İZİNE TEŞEKKÜRLER:1rolleyes:
Bu başlık çok önceden açılmış önüme düştü ve başlığı görünce anlam veremedim.. Bir insanda neden jilet izi olabilir bu da neyin nesi dedim ve bir bakmak istedim.. Sonuç beni daha da dehşete düşürdü.. Birsürü arkadaşta jilet izi varmış 🥺 Ben yanlış anlamadıysam jiletle vücudun herhangi bir yerine çizikler atılmış onların izinden bahsediliyor.. Ama neden?? Canlarım benim kim sizden daha değerli neydi canınızı sıkan da canınızı o derece yakacak bir iş yaptınız.. Bu davranış normal dışı.. Anlık bile olsa bu yapılıyorsa kesinlikle bir uzmandan yardım alınmalı..

Ayrıca iyi bir estetisyenle çözülemeyecek bir mevzu değil bence.. Hiç araştırmadım ama bu zamanda yepyeni bir yüz yapan doktorlar onu hayli hayli kaybeder..

Ben de Kimyasal peeling (TCA %40 )yapıyorum. Daha ikinci seansım iyi soyuluyor gibi. Ama yine de pek umudum yok. Benim toplamda iki tane izim var biri kalın uzunluğu 4 cm biri de ince 2 cm .Küçük olan belki gider de diğeri gitmez bence.

Ben de Kimyasal peeling (TCA %40 )yapıyorum. Daha ikinci seansım iyi soyuluyor gibi. Ama yine de pek umudum yok. Benim toplamda iki tane izim var biri kalın uzunluğu 4 cm biri de ince 2 cm .Küçük olan belki gider de diğeri gitmez bence.
Daha fazla yapmamanı tavsiye ederim bende denedim ve yanık izi kaldı geçmiyor fraksiyonel lazer yaptıracağım

Arkadaşlar benim sonuçlarım gayet iyi gidiyor 5. Seansı oldum ön kol iç ve dış yüzde ince izler ve bir tane çok kalın bi iz vardı ince izler çok çok azaldı bazıları bitti kalın olan izim birazcık küçüldü ama o baya derin bi izdi bide üst kolumun iç yüzünde 3 tane orta kalınlıkta iz vardı 2si neredeyse bitti bir tanesinin kabarıklığı bir türlü geçmedi farklı bi lazer yaptı doktor , şuan kabukların dökülmesini bekliyorum , fraksiyonel lazer Uygulaması maddiyat zaman ve sabır isteyen bir uygulama bunuda öğrenmiş oldum , sağlıcakla kalın ☺
İzleriniz nasıl oldu

Bu başlık çok önceden açılmış önüme düştü ve başlığı görünce anlam veremedim.. Bir insanda neden jilet izi olabilir bu da neyin nesi dedim ve bir bakmak istedim.. Sonuç beni daha da dehşete düşürdü.. Birsürü arkadaşta jilet izi varmış 🥺 Ben yanlış anlamadıysam jiletle vücudun herhangi bir yerine çizikler atılmış onların izinden bahsediliyor.. Ama neden?? Canlarım benim kim sizden daha değerli neydi canınızı sıkan da canınızı o derece yakacak bir iş yaptınız.. Bu davranış normal dışı.. Anlık bile olsa bu yapılıyorsa kesinlikle bir uzmandan yardım alınmalı..

Ayrıca iyi bir estetisyenle çözülemeyecek bir mevzu değil bence.. Hiç araştırmadım ama bu zamanda yepyeni bir yüz yapan doktorlar onu hayli hayli kaybeder..
Bence yargılamayın, neden diye de sormayın. Neden sorusu insanları daha da incitir. Bazılarının cevabı çok basit, bazılarının cevabı izinden çok daha derindir. Arkadaş ortamında kötü arkadaşlarından görüp yapanda var, çookk acı şeyler yaşayıp yaşananların etkisiyle kendine zarar verende. Kendi adıma cevap vermek gerekirse kötü arkadaş çevresinden dolayı onlardan etkilenerek kendime zarar verdim. Bunları yaparken yaşım max 15 idi. Evet yanlıştı, evet kötü birşey ama yaptım. Size tavsiyem lütfen dışarıda bu şekilde kendine zarar vermiş bir insan görürseniz sormayın, bu sorunun ne size ne o insanlara faydası var. Sizin için söylemiyorum ama çoğu insan bu şekilde izi olan insanlara psikopat, sorunlu insan muamelesi yapıyorlar. Bu çok kötü birşey. Her insan hata yapabilir, önemli olan hatalardan ders almak. Neyse.

Arkadaşlar ben bayağı araştırdım, kalıcı bir yol bulamadım. Sanırım dövme yaptırıp kurtulacağım ama doktor fikirlerine kapalı değilim. Bir çözüm bulan, sonuç alan varsa mesaj atabilirse çok iyi olur.

Son düzenleme:
Bence yargılamayın, neden diye de sormayın. Neden sorusu insanları daha da incitir. Bazılarının cevabı çok basit, bazılarının cevabı izinden çok daha derindir. Arkadaş ortamında kötü arkadaşlarından görüp yapanda var, çookk acı şeyler yaşayıp yaşananların etkisiyle kendine zarar verende. Kendi adıma cevap vermek gerekirse kötü arkadaş çevresinden dolayı onlardan etkilenerek kendime zarar verdim. Bunları yaparken yaşım max 15 idi. Evet yanlıştı, evet kötü birşey ama yaptım. Size tavsiyem lütfen dışarıda bu şekilde kendine zarar vermiş bir insan görürseniz sormayın, bu sorunun ne size ne o insanlara faydası var. Sizin için söylemiyorum ama çoğu insan bu şekilde izi olan insanlara psikopat, sorunlu insan muamelesi yapıyorlar. Bu çok kötü birşey. Her insan hata yapabilir, önemli olan hatalardan ders almak. Neyse.

Arkadaşlar ben bayağı araştırdım, kalıcı bir yol bulamadım. Sanırım dövme yaptırıp kurtulacağım ama doktor fikirlerine kapalı değilim. Bir çözüm bulan, sonuç alan varsa mesaj atabilirse çok iyi olur.
Yargılamak isteseydim çok daha farklı şeyler yazardım.. Yanlış anladınız beni galiba.. Ben sadece üzüldüm ve normal dışı olduğunu belirtmek istedim.. Evet yapan da farkındadır elbet ama şuan böyle birşeye eğilimi olan başka bir arkadaşımız varsa onlara yönelik destek alınması gerektiği şeklinde yazdım.. Yoksa kimsenin ne işine karışırım ne de yargılarım.. Sizde beni yanlış anladıysanız kusura bakmayın niyetim tamamen farklıydı.. Bende herkes gibi kendi fikrimi belirttim bu kadar . ama incitici ve yargılayıcı bir uslüp kullandığımı düşünmemiştim baktım hala da düşünmüyorum ama sizi incittiyse bilin isterim..

X