Bence yargılamayın, neden diye de sormayın. Neden sorusu insanları daha da incitir. Bazılarının cevabı çok basit, bazılarının cevabı izinden çok daha derindir. Arkadaş ortamında kötü arkadaşlarından görüp yapanda var, çookk acı şeyler yaşayıp yaşananların etkisiyle kendine zarar verende. Kendi adıma cevap vermek gerekirse kötü arkadaş çevresinden dolayı onlardan etkilenerek kendime zarar verdim. Bunları yaparken yaşım max 15 idi. Evet yanlıştı, evet kötü birşey ama yaptım. Size tavsiyem lütfen dışarıda bu şekilde kendine zarar vermiş bir insan görürseniz sormayın, bu sorunun ne size ne o insanlara faydası var. Sizin için söylemiyorum ama çoğu insan bu şekilde izi olan insanlara psikopat, sorunlu insan muamelesi yapıyorlar. Bu çok kötü birşey. Her insan hata yapabilir, önemli olan hatalardan ders almak. Neyse.
Arkadaşlar ben bayağı araştırdım, kalıcı bir yol bulamadım. Sanırım dövme yaptırıp kurtulacağım ama doktor fikirlerine kapalı değilim. Bir çözüm bulan, sonuç alan varsa mesaj atabilirse çok iyi olur.