Popüler Konu Jilet izi giderme

Çok teşekkür ederim inşallah biter. Siz de dermaroller denediniz mi ya da neler deniyorsunuz
Dermaroller denedim ama açıkçası bende etki yaratmadı ama her vucüt gerçekten farklı cevap veriyor denemek lazım çok pahalı değil zaten 70 80 TL cihaz , şuan fraksiyonel lazer oluyorum istediğim sonuçlara ulaşınca ki inşallah ulaşırım hayallerim suya düşmez mutlaka buraya resim atacağım

Mrhb fraksiyonel lazer nerede oluyorsunuz seans ücretleriniz nedir acaba kaç seans yaptırdınız bende bayram sonrası yaptırmayı düşünüyorum fayda görüyürmusunuz zaten hepsi geçmez izlerin bunu biliyorum bemim için biraz daha hafiflemesi yeter çünkü bu izleri yüzde yüz geçirecek bir yöntem ne yazıkki yok herkese iyi bayramlar umarım kurtuluruz bu dertten

Ben aylık 1200 lira ücret veriyorum yani yavaş yavaş bi ilerleme gösteriyor doktorum istediğimiz sonuç için 6 7 seans demişti bende tam anlamıyla buraya bişeler yazmak için onu bitmesini bekliyorum kimseyi maddi manevi yıpratmak istemiyorum çünkü , burda bişe okuyunca hemen hevesleniyoruz kendimden biliyorum :)

İzlerinizin büyüklüğü ne durumda

İnsan çaresizlikten ne yapacağını bilemiyor. 14 yıldır bende de izler var. Hepsi çok ince neredeyse görünmüyordu sadece 1 tanesi diğerlerine göre belli oluyordu ve ben bunu kafama taktığım için lazere gittim. Jilet izinden sonraki en büyük hatam oldu. Akif M********* Kliniğinde bana fraksiyonel lazerle plexirı karışık uyguladı. Bir seans kendi yapıp sonra orada çalışanlara bıraktı ilgilenmedi bile çünkü parayı peşin almıştı. Burada yokum, yazın cihaz çalışmıyor diye diye arayı açtı. Bu arada izlerim daha belirgin, geniş hale geldi hatta yanlış atış yapılan yerde de iğne izi gibi noktacıklı izler var. Sonra da sekreteri beni arayıp paketinizi iptal ediyorum, seans arası uzamış hiç etik değil dedi. Lazerden önce de medikal boyama yaptıracaktım başka yere gidip sormuştum, yapacak kişi işe yaramaz dedi. 4 sene önce olanlar bunlardı. Ondan önce rahatlıkla tişört giyebiliyordum, lazerden sonra gömleksiz gezemez oldum. Dün de microskin uygulamasını merak ettiğim için gittim ve ten rengime uygun boya aldım 1100₺. Sonuç yine hüsran çünkü fondoten gibi değil, sürdüğünüz anda kuruyor ve katılaşıyor. Biraz zaman geçince pütürcüklü olmaya başlıyor. İki kolumu da boyamak zorunda kalıyorum, uzaktan bakınca belli olmuyor ama yakından kola bir şey sürüldüğü belli. Bir tık eşitlemiş oldu yine de renkleri. İzler beyaz çizgi olarak duruyordu. Sitesinde görseniz ciltle eşitleniyormuş da, pürüzsüz duruyormuş da fasa fiso hep. İyi bir fondoten alsam bu kadar para vermezdim en azından. 28 yaşındayım, bir günüm düşünmeden geçmiyor ya. Bıktım arkadaşlar gerçekten bir çaresi yok. Hala dayanamayıp ağlıyorum ama maalesef kendime yeni bir deri alamıyorum. Bir ara yapıştırılan dövmelerden kullanıyordum desenli oluyordu, uzunlamasına. Onlar baya işe yarıyordu da saçma oluyor çocuk gibi. Kolumu uzattığım zaman düz beyaz çizgi gibi duruyor. Tam oraya dövme yaptırsam mı diye düşünüyorum. Onun için de parlıyor, belli oluyor diyorlar. Ne yapacağımı bilemiyorum artık. Dövme yaptırıp memnun kalan arkadaş var mı? Geçici dövme yaptırsam gerçek dövmenin duracağı aynı görüntüde mi oluyor? Bir de dermaroller gerçekten işe yarıyor mu yine daha beter olmayayım? Gerçi artık ne kaybedebilirim ki.

Çok can sıkıcı bir durum ne yapsak netice yok artık bende bıkmış durumdayım tca aldım onu deniyorum gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri arkdşlae

Çok can sıkıcı bir durum ne yapsak netice yok artık bende bıkmış durumdayım tca aldım onu deniyorum gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri arkdşlae
benim de yüzümde belirgin yarım cm kadar beyaz bi iz vardı neşter izi gecenlerde doktorum hangi cihazı kullandı bilmiyorum ama yazın yapılmaz dedigi halde ben yine de güneşten kaçarım dedigim icin o bölgeyi yaktı 15 güne gecer dedi 2 haftaya kesin bir şey yazarım 2-3 günde bir resim cekmeyi düsünüyorum bakalım artık dua edin lütfen

5 gün falan oldu her geçen gün iyileşiyor umarım sonucunda hiç iz kalmaz ama eskisinden daha az belirgin olursa o bile yeter bana

merak eden varsa diye, rengi su an pembe gittikce siliklesiyor tamamen yok olur mu bilmiyorum ama böyle giderse tamamen geçer diye düşünüyorum

Şu an izleriniz ne durumfa acaba

Nereye

merhaba ne durumda izleriniz insaAllah iyi gelmiştir. gittiğiniz yeride öğrenebilir miyim

Arkadaşlar benim sonuçlarım gayet iyi gidiyor 5. Seansı oldum ön kol iç ve dış yüzde ince izler ve bir tane çok kalın bi iz vardı ince izler çok çok azaldı bazıları bitti kalın olan izim birazcık küçüldü ama o baya derin bi izdi bide üst kolumun iç yüzünde 3 tane orta kalınlıkta iz vardı 2si neredeyse bitti bir tanesinin kabarıklığı bir türlü geçmedi farklı bi lazer yaptı doktor , şuan kabukların dökülmesini bekliyorum , fraksiyonel lazer Uygulaması maddiyat zaman ve sabır isteyen bir uygulama bunuda öğrenmiş oldum , sağlıcakla kalın

Merhaba, hangi işlemi yaptırdığınızı söyler misiniz? Teşekkürler

Merhabalar, sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Bende çoğunuz gibi 15 sene önce cahillik ettim, ve inanın bukadar rahatsız olacağımı bilseydim yapmadan bi kaç defa daha düşünürdüm. Benim izlerim neredeyse 15 senedir eski, o yüzden beyazlaşmıştı iyice. Dün İzmirde tedavi oldum ve şu an ki görünüm bu. Bu tedaviyi dünyada sadece 1 kişi yapıyor ve memnun kalırsam hepinizi oraya yönlendirecem. 2 hafta sonra tekrar fotoğraf atıcam. Sağlıcakla kalın.

Eklentiler

• DBB580DE-3716-47C4-A48A-7CFFAE4B4124.jpeg
    128,3 KB · Görüntüleme: 1.744
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…