- 12 Temmuz 2020
- 1
- 0
- 23
Merhaba Eda. Özelden mesaj ile izlerin ve kolunun resimlerini net çıkacak şekilde çekip arar mısın. Sana önerim bir kaç çeşit olabilir. Önce görmem lazım.
kimse bılgı vermıyor wp grubu yapmıslar sanırımBirde İnternette aycan ercayan hm plexir ile jilet izi tedavisi yapıyormuş çok emin olamadım yaptırmak için yaptıran arkdş varmı acaba
Gerçekten nasıl bu kadar kazıklama çabasında bizim milletimizTek seans 4500 , inanılmaz fahiş bi fiyat kaldıki tek seansla düzelme olmaz boşa para verirsin
Güneşte mutlaka koruyucu kullan , madecassolü zaten güneşte kullanmayın diyorlar umarım bu problemlerimiz bir an önce biterHanımlar merhaba öncelikle hepimize acil şifalar diliyorum. Burada bir arkadaş ince çizgileri için dermaroller ile contractubex madecassol e vitamini karışımı yapıp iki gece boşluk bırakarak izlerini geçirdiğini söylemişti. Allah ondan razı olsun benim de çizgilerim inceydi ve hafifledi. Ben tedaviye başlayalı 20 gün oldu. Denize gitmem gerekecek birkaç gün sonra bronzlaştığımda nasıl olacak onu da merak ediyorum buraya yazarım. Kışın tedaviye devam etmeyi düşünüyorum ama dermarollerım 1.5’luktu. Bir süre sonra 2 mm olanını da deneyeceğim. Yani herkesin bünyesi farklı herkeste işe yarayamayabilir kimseyi boş yere umutlandırmak da istemiyorum. Benim izlerim 6-7 yıllık belki o arkadaşın izleri daha tazeydi o yüzden çabuk geçti benimkiler hafiflemesine rağmen belli oluyorlar. Herkese iyi günler diliyorum :)