- 29 Eylül 2019
- 17
- 0
- 29
Meraba ben yaptırdım sadece bitanesi tenimle aynı oldu diğer üçü başarısızKeşke bu mesajı daha önce görseydim ağlamak istiyorum çok pişmanım aranızda KAMUFLAJ YAPTIRAN VAR MI İZLERİNE ??
Bimerci sen yaptıranlarla mı konuştun
Plazma peni duyan deniyen yok mu hic? Yapan yerle gorustum resim yolladim. 1 seans yeterli dedi ve seans ucreti 1500 tl. Cok fazla geldi.Arkadaslar merhaba,
Bende maalesef aynı dertten muzdarıbım. İzlerim yaklasık 15 senelik. Sımdıye kadar sadece tca denedim ancak hiç bir işe yaramadı.
Internette arastırırken plazma pen, yada elıxr dıye gecıyor, buldum. Degısık bır lazer yontemi, fotograflarda baya işe yaramış gorunuyor ancak guvenemiyor insan. Aranızda deneyen ya da duyan var mı acaba? Denesemmı dıye dusuyorum?
Ben de onu inceliyorum uzun süredir. Bildiğin yakıyorlar. Kabarıklığı alır ama izleri geçirmez belli o yanığın geçmesi de bir hayli sürer acısı parası da cabasıPlazma peni duyan deniyen yok mu hic? Yapan yerle gorustum resim yolladim. 1 seans yeterli dedi ve seans ucreti 1500 tl. Cok fazla geldi.
gecme garantisi vermiyor. Ama kabariklik kesin gider ve gorunumde azalma olur diyor. 1 seans sonrasinda 6 ayla 12 ay arasi ciddi azalma olur yuzde 90 dedi.
bu arada internette baska yapan yerler buldum, onlarda bir kac seans mutlaka gerekli demis hatta garanti geciyor diyende var, ama onlar farkli sehirlerde gitmem mumkun degil. Iyice kafam karisti.
Nasıl yapiyorsunuzBana ilk ve son halını atabılırmısın lutfen
Tek seans 1500 tl çok fazla... yeni açılan bir güzellik merkezi 10 seansa o fiyatı alıyor genelde. Ben 5 seans plazma pen yaptırdım. Benim izlerim çukurdu. Açıkçası plazma penden sonra derimleaynı hizaya geldi fakat izleri çok da ufaltamıyor bir de rengi nerdeyse beyaz oldu yaptırdığım yerlerin. Geçen hafta bi doktorla görüştüm franksiyonel laser önerdi ancak henüz bulunduğum şehirde bu uygulamayı yapan yok. Plazma pene devam etmeni önermem bazı hastalarda yaraları genişlettiğini gördüm dedi. Ne kadar doğru bilemem pazarlama da olabilir tabi ama plazma pen kesin çözüm değil bundan eminim. Yaz dönemi uygulama yapılmadığı için conturactubex kullanmaya başladım. Franksiyonel laser yaptıran var mı acaba ona göre çevre illere gitmeyi düşünüyorum?Plazma peni duyan deniyen yok mu hic? Yapan yerle gorustum resim yolladim. 1 seans yeterli dedi ve seans ucreti 1500 tl. Cok fazla geldi.
gecme garantisi vermiyor. Ama kabariklik kesin gider ve gorunumde azalma olur diyor. 1 seans sonrasinda 6 ayla 12 ay arasi ciddi azalma olur yuzde 90 dedi.
bu arada internette baska yapan yerler buldum, onlarda bir kac seans mutlaka gerekli demis hatta garanti geciyor diyende var, ama onlar farkli sehirlerde gitmem mumkun degil. Iyice kafam karisti.