- 9 Aralık 2018
- 13
- 2
- 29
İnşallah bir gün tamamen kurtuluruz. Gercekten cok zor. Bunu yaşayanlar bilir sadeceCanim yasadigin duygulari o kadar güzel ifade etmissinki aynı durumdan muzdarip oldugum için olsa gerekki seni cok iyi anladım. Bende üstün e dövme yaptirdim yine izler belliydi yetmedi lazerle sildirdim dövme çıkmadı deri yandi yetmedi tca 50 fk kullandim derim iyi ce kabardı simdi Dermacol orjinal aldım oda kapatiyor ama yandigi içiiçin deri şiş duruyor belli oluyr biktim sürekli kapatmaktan:-(
Allah razı olsun canim cevap verdigin için insallah hepimiz kurtuluruz şu illettenEvet normal zimpara ama boyutlari var, enkücük boyutu alsan işine yarar diye düsünüyorum ama yinede en iyisi taşlama makinası almak. Bayramdan sonra alip başlamayı düsünüyorum. Gecmis yorumlara bakarsaniz zeynep isimli bir arkadas bu makineyi nasil kullandigini ve sonuclarini ayrintili bir sekilde anlatmisti ve kolunun fotograflarini da atmisti. Bu makine birkac sitede 55 60 tl'ye satiliyor. Siz gecmis yorumlara bakin isterseniz
Aynen canim bende tca kullaniyorum whatsapp gri olusturdunuzmu daha faydalı olur bizler için benceİnşallah bir gün tamamen kurtuluruz. Gercekten cok zor. Bunu yaşayanlar bilir sadece
Birbirimize dua edelim insallahAllah razı olsun canim cevap verdigin için insallah hepimiz kurtuluruz şu illetten
Daha önce oluşturmuşlardı ama ben katilamadim. Biz de kendi aramizda olusturabiliriz benceAynen canim bende tca kullaniyorum whatsapp gri olusturdunuzmu daha faydalı olur bizler için bence
Keşke deriyi aldığı yeride gösterselerArkadaşlar merhaba, Dr Cengiz Açıkel'in jilet izi tedavisinde uyguladığı yöntem ve öncesi sonrası fotoğraflarılinkinden bulabilirsiniz.
Evet ama bende bir işe yaramadi malesefTca jilettemi dövmedemi kullanıyosunuz dövme çıkartmak istiyorum bnde
Anladım saol ben hiç bulaşmayaym bu işeEvet
Evet ama bende bir işe yaramadi malesef
Benimlede paylasabilir misinz dövmenizi tesekkür ederimKolumun ilk halini ve Dövmemin fotoğrafını isteyene mesaj olarak yollayabilirim, burada herkese açık olarak atmak istemiyorum
Kolunuzun fotoğrafını benimle paylaşır mısınuz rica etsem? Ben de dövme ile kurtulanlardanım. Sizinkini de merak ettim.Merhaba, malum yaz geldi. Sicaklar bunaltmaya basladi. Uzun zamandir giyemedigim fakat hosuma giderek aldigim bir tisörtü ameliyatimdan 10 ay sonra giyme karari aldim. Yaklasik 2 hafta önce „eh! Yeter artik ne olacaksa olsun“ diyerek, disardan gelecek olan tepkilere de kafamda bir kilif uydurarak giydim o tisörtü. Bekledigim gibi olumsuz tepkiler almadim cünkü yanik izlerim ve ameliyat oldum dedim. Aa gecmis olsun gibi yorumlar disinda olumsuz bir sey duymadim. Halen ameliyattan dolayi kirmizilik oldugundan biraz daha belirgin yamalar fakat birkac ay icersinde cok daha az dikkat cekecek. Psikolojik acidan rahatlamis hissediyorum.
Merhaba, bende dövmeyi son çare olarak düşünüyorum. Sizinki nasıl tamamen kapandı mı yoksa belli oluyor mu alttan izler?Kolunuzun fotoğrafını benimle paylaşır mısınuz rica etsem? Ben de dövme ile kurtulanlardanım. Sizinkini de merak ettim.
Birbirimize dua edelim insallah
Dermapen olsun tca olsun plexr olsun hiçbiri işe yaramıyor özellikle Beşiktaş Tattoo cenk diye bir düzenbaz var kamuflaj makyaj yapan deri kabul etmiyor enfeksiyon kaptım daha beter oldu izler aklınızda bulunsun ben yandım siz yanmayın artık kullandığı boya ne kadar kalitesizse daha önce başka yerde dövme yaptırdım hiçbir sorunla karşılaşmamıştım dolandırıcı herif bu yukarıda saydığım uygulamalara boştan yere para ödemeyin cebinize yazık
Hayır belli olmuyor :)Merhaba, bende dövmeyi son çare olarak düşünüyorum. Sizinki nasıl tamamen kapandı mı yoksa belli oluyor mu alttan izler?