Popüler Konu Jilet izi giderme

Bepantol anti scar var reklamlarda çıkıyor yara izini gideriyor başlığı filan var bakın isterseniz benim aklıma o geldi
Evet bende duydum ve gecen gun internetten aldim. Suan kullanıyorum. En az 2 ay düzenli olarak kullanın diyor. Ama bir ise yarayacak hissi vermiyor. Gelismeleri tekrar yazarim insallah. Ben daha once ameliyat olmuştum. Önceleri memnun idim. Ancak sonra alttan izler belli olmaya basladi.

merhaba canımgeçmiş olsun. regeneration silikon jel tavsiye edebilirim. yanık izlerinde ve ameliyat izlerinde kullanılıyor. bende ameliyatımdan sonra kullanmıştım. dokunun kendi kendini onarımı için. bir incele derim.

İnşallah işe yarar olumlu sonuç alırsan haber ver aklımızda bulunsun

Canan hanım merhabalar fraksiyonel lazerden nasıl bir sonuç aldnız ince olan izler için sizce faydası olur mu? İşlemdem sonra cilt soyuluyor mu?

Merhaba arkadaşlar ,
Bir çok arkadaşımız bu post altına zımparala ile sonuç aldığını belirtmiş.Açıkçası konu altında o kadar çok mesaj var ki , hepsini okuma veya zımparalama konusunda tam olarak sürecin nasıl ilerlediğini anlayamadım. Zimparalama konusunda sonuç almış bir arkadaştan ricam süreci nasıl ilerletiyor, hangi kremleri zımparalama aletini kullanıyor vs hakkında bilgi verirse çok sevinirim.şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar bu yorumu herkesin okumasını istiyorum. İzmir'de SİBEL EFE adlı bi güzellik merkezi buradaki fotoğrafları kendi tedavi sonucuymuş gibi alıp kullanıyor. Bakın bu yorumu yapan arkadaş Cengiz beye ameliyat olmuş (527. sayfada duruyor yorumları) fakat kadın bunu kendi tedavi sonucu gibi paylaşıp üstüne bir de kendi adını yazmış.

Kendi yaptığı işlem ise izleri lazer ile yakmak. İnsanların umudunu sömürüp üstüne bir de 5 6 bin lira gibi ucuk bi mebla istiyor. Yetmezmiş gibi soyma işlemi yaptığı insanlara 'gidin güneşte bronzlaştırın bu izi' gibi akla mantığa sığmayacak bir öneri de bulunuyor. Burada az çok araştırma yapan herkes iz tedavisinde güneş göstermemenin ne kadar önemli olduğunu bilir. Kim bilir bu insanlarda nasıl bir iz bırakacak bu işlem, umrunda bile değil. Herkesi uyarmak istedim. Böyle umut tacirlerine karşı dikkatli olun.

Son düzenleme:
Ben kazıma yaptım, tavsiye etmiyorum. Başlarda geçiyormuş gibi oluyor fakat skar doku alttan olduğu gibi geri geliyor. Etrafında oluşan kahverengi iz de cabası. Aylardır o kahverengi izlerden kurtulmak için yapmadığım şey kalmadı. Çok şükür biraz azaldı.

Pardon 527. sayfa değil 383. sayfada arkadaşın çalınan fotoğrafı...

Ama yapıp memnun olan arkadaşlar çok.. benim de korktuğum zamanla geri gelmesi sizin izleriniz nasıl çok mu derin ya herşeye bi çözüm buldular da bunlara bulamadılar çözüm gibi görünen şeyler var yama ameliyatı gibi ama hem çok zahmetli hem maliyeti çok yüksek

Yapıp en son halini atan arkadaş var mı ? Çünkü ben de ilk yaptığımda iyi bi sonuç alacağım sandım. Yara önce kabuklaşıyor sonra pembeleşiyor. Pembe olunca tenrengine yakın duruyor iyileşecek sanıyorsun. Ama iyileştikçe tekrar beyazlaşıyor izler. Benim izlerim ince sayılır.

Malesef şuan tamamen geçirecek hiç bi yöntem yok. Bu postta ameliyat olup süreci paylaşan çok kişi var. Bence o da çok tatmin edici bi sonuç değil. Erkeklerin kol tüyleri ile yine bi nebze kapanıyor ama kadınlarda yanık izi gibi gözüküyor. Dikkatli bakınca alttan izler de belli oluyor. Ve dediğiniz gibi çok pahalı. Şimdilik izlerle yaşamaya devam etmek zorundayız. Dilerim bi an önce bize de bi çare bulunur.

merhaba kahverengi izlerden biraz olsa da nasıl kurtuldunuz acaba ? bende kol tüylerimi jiletle alırken yanlışlıkla kestim de kahvengi iz ve küçük çizik izi kaldı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…