Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesaj olarak atayım sizepazarsabahı fotoğrafını paylaşabilir misin bizimle
Merhaba Telly. Ne zaman ameliyat oldun? Ne durumdasin? Ben de olali 9 ay olacak.Derindi evet ama yeni Cengiz hocaya ameliyat oldum
Merhaba Telly. Ne zaman ameliyat oldun? Ne durumdasin? Ben de olali 9 ay olacak.
Aaa cok yeni daha. Gecmis olsun.Daha 2 hafta felan oldu şuan için memnunum tabi daha son halini almadı bekleyip göreceğiz hayırlısı
bi kaç sorum olacaktı size ama*Arkadaslar çok uzun zaman hemen hemen bütün mesajlarınızı okudum. Aslında yazmayı düşünmedim ama çok merak edenler olduğu için yazıyorum. Ameliyatın ustadi Cengiz Acikel. Fakat o ameliyati yapar bakimi size düşer. Kremlerini düzenli olarak sürmeniz ve çağırdığı zaman sizi direk ofisinize gitmeniz gerekli. Yani doktor sizsiniz. O sadece cerrah böyle düşünün. Yüzde 90 oranında fayda gördüm 9 ay oldu ve hala düzelmeye devam ediyor. Sabır lazım. Bütün soruları sorabilirsiniz. Cevaplarim yardımcı olurum. Deri yamasından korkmayın 0.1 mm nedir ki. Elinle dokunduğunda belli bile olmuyor. Sizin ayağınız kırılsa alçıya alınsa istirahat ederseniz şişmez üzerine basarsanız şişer ama o kiriga müdahele eden doktordur. Bakımı size düşer. Ne kadar iyi bakarsan düzelme şansı o kadar güzel. Sen cengiz bey ameliyat etti kurtuldum der geçer yazın sıcakta o kolla dışarıya çıkarsan o kol simsiyah olur eskisinden daha kötü olur. Kuralları var zaten sana 4 sayfa uyman gereken kuralları hem anlatıyor hem de ameliyat defteri veriyor. Herşeyin beslenmeme kadar yazıyor özel mesaj atarsaniz yanıtlarım bütün sureci
Bana da atabilir misin?Merhaba, aynı dertten muzdariptim. Bu sayfadaki 520 sayfanın tamamını okudum belli aralıklarla. Yaklaşık 10 gün önce koluma dövme yaptırdım, şu an senelerdir sakladığım kolumu açmak için can atıyorum :) size de tavsiyem, kulaktan dolma bilgilerle izlerinizi daha kötü hale getirmeyin. Dövme doğru yerde yapıldığında en güzel sonuç olabiliyor.
Merhaba bana da gonderir misinizGönderdim :)
Şimdiki halini atin da görelim. Ben 10. Aya girdim durumdan memnunum. Bu tarz yorumlarinizla insanlara yardimci olmus olmuyorsunuz. Sizden özelden bana güncel bir foto atmanizi rica ediyorum. Tesekkürler.Ben 2014 dü sanırım. Cengiz beye ameliyat olmuştum. Ancak sonradan fark ettim ki dikiş attığı 2 izin dikişler patlamış sanırım. Daha çok alttan görünen izler bunlar. Hem oralar biraz çukur gibi oluyor. Ameliyat olacak arkadaşlar buna dikkat edin. Ayrıca kolunda iz çok olanlar iyice düşünsün. Çünkü izler derin ve çoksa fazla fayda görecrklrini düşünmüyorum
Sizin Fotolar kaçıncı sayfada acaba bizde Bi baksak. Özelden atmama gerek yok. Daha önce atmıştım zaten ben burda foto.siz ne zamandır takip ediyorsunuz bilmiyorum ama.Şimdiki halini atin da görelim. Ben 10. Aya girdim durumdan memnunum. Bu tarz yorumlarinizla insanlara yardimci olmus olmuyorsunuz. Sizden özelden bana güncel bir foto atmanizi rica ediyorum. Tesekkürler.
Valla kardeşim ne diyeyim. Bütün yaşadıklarımıza tercüman olmuşsun. Burda herkes senin yaşadıklarını birebir yaşamıştır sanırım. Hatta daha kötü senaryolarda yazdım ben kendi kendime çoğu zaman ama Allah ü teala uzuv eksikliği vermesin. Yinede kullanacak bir elimiz var. Ya oda olmasaydı diyorum bazen kendi kendime. Ya görmeyen bir göz ümüz olsa yada işitmeyen bir kulak. Çocukluğumuzda ki hatalar işte ne diyelim. Şu Dr falkhaem midir nedir o kremi bende gördüm ama nedir bilemedim. Yine bizim gibilerden para koparma tuzağı diye düşünüyorum. Kullanan olursa yorum yaparsa iyi olur. Herkese selamlarMerhaba arkadaslar. Ben de sizler gibi bir gençlik hatası yapmıştım malum hem aile içi çatısmalar hem de çevre vs. Zaten bizim dönem isyankar rapcilerin, tripkoligin flan en zirvede oldugu dönemdi o yüzden bizlerde ister istemez , geçecegini düsünerek yaptik bu hatayi. Burada yaptıgıma haklılık payı çıkardıgıma bakmayın günün her saati kendime kızıyorum. Ben bile kendime kızarken baskalarinin beni anlamaması gercekten normal geliyor. Sadece bir arkadasim biliyor kolumdakileri ailem bile bilmiyor bunlara sebep olanlar dahi bizi anlamazlar. Lise 1. Sınıfta yapmistim ben lise bitene kadar bu izler umrumda olmadı. Sanki gececekmiş gibi kaygısızca yaşadım. Liseden sonra taktım bu izlere ne yaptiysam da gecmedi öyle ki o dönem gercekten delirebilirdim. Kendi kendime düşüne düşüne bir yol aradım gercekten o izleri yapan ben miydim? Ne kadar da psikopatlaşmışım. Neyse daha sonra namaza başladım kapandım flan derken kendime daha dindar sınıftan arkadaslar buldum cevrem degisti ve yine kimseye anlatmadim cünkü anlamazlar biliyorum tam tersi uzaklaşırlar, manyak damgası yersiniz. Kulaktan kulaga yayılır toplumdan ötekilestirilirsiniz bunlara hic gerek yok. Yarin izler geçse bile aa onun bir zamanlar facalari vardı derler kulaginiza küpe olsun anlatmayın. Neyse namazla flan cok sükür ayakta durdum bu zamana kadar iç huzuru yakaladım cok sükür yoksa üzüntüden gercekten delirebilirdim. İlk cözüm arayısımda yara kremleri(Contractubex) almistim eczaneden ve sarı kantaron almistim.(hiç bir ise yaramiyorlar, yeni izler icin cözüm olabilir eski izlere faydasi olmaz) TCA kullanan var mi yazmissiniz. Bu konuda benden uzmanını bulamazsınız. İlk once %40 olanindan aldim eczaneden de cinko oksitli pisik kremi aldım bir de E vitamini alıp ikisini karıstırdım. İlk kullandigimda cok umutluydum o soyulmalari flan gorunce ahaa dedim geciyor. Tabi sonra hüsran. Biraz soluklasiyor ama gecmiyor neyse bir süre daha devam ettim kullanmaya etkisi varsa bile o kadar az ki, en ince olan izimi bile 2 yil sonunda anca gecirir gibi oldu. Gibi diyorum cunku dikkatli bakinca hala belli oluyor. TCA'dan sakın korkmayin ben bir ara cok bunalmistim ne olursa olsun diye 10 dk flan kolumda beklettim(2 dakikadan fazla bekletmeyin diyorlar) ama bir sey olmadı kahverengimsi izler var ama zamanla yara kremi sürdükce geciyorlar. Neyse efendim bir ara yine ne olacaksa olsun diye %70 lik aldim normalde kollara kullanilmaz ama ben kullandim tabiki. Dedigim gibi faydasi varsa bile izlerinize bakip uzun uzun inceliyorsunuz fark var mi diye. Yani belli belirsiz. En kötüsü de umut ediyoruz ya hani sonra bir fayda göremiyoruz. Hah işte o an gercekten cok kötü. Dünyayı önünüze serseler itersiniz eski temiz kollari istersiniz. Kanuni'nin dedigi gibi "olmaya devlet cihanda, bir nefes sıhhat gibi" Neyse kardesler daha sonra burada bir arkadasin zımpara kullandigini ögrendim tabi anestezi yaparak kullaniyormus benim oyle bir imkanim olmadigi icin hic yeltenmedim ama yine bir gece umutsuzluga kapildim boş boş oturmak bile zaman kaybı bir seyler yapmaliydim malum bütün arkadaslarimda evlendi evde kalcaz bu gidişle. Babamin ecza cantasinda zımpara aradım ve buldum da. Dezenfekte ettim ve acıya dayanabilecegim kadar kullanacaktim oyle 1 2 ize denedikten sonra krem sürüp(Contractubex) sargi bezi yapistirdim. Her gün acıp krem suruyorum cabuk iyilesiyor tabi günesten flan da korumak lazim. Biraz gecti arkadaslar. İnsallah bu seferde sonu hüsran olmaz. Birbirimize dua edelim. Ben sizleri haberdar etcem haa bir de Dr.Falkenham Faça izi Kremi cıkmış deneyen var mı? Gittigidiyorda flan satiliyor
Valla kardeşim ne diyeyim. Bütün yaşadıklarımıza tercüman olmuşsun. Burda herkes senin yaşadıklarını birebir yaşamıştır sanırım. Hatta daha kötü senaryolarda yazdım ben kendi kendime çoğu zaman ama Allah ü teala uzuv eksikliği vermesin. Yinede kullanacak bir elimiz var. Ya oda olmasaydı diyorum bazen kendi kendime. Ya görmeyen bir göz ümüz olsa yada işitmeyen bir kulak. Çocukluğumuzda ki hatalar işte ne diyelim. Şu Dr falkhaem midir nedir o kremi bende gördüm ama nedir bilemedim. Yine bizim gibilerden para koparma tuzağı diye düşünüyorum. Kullanan olursa yorum yaparsa iyi olur. Herkese selamlar
Ben fotografları ulu orta paylaşmıyorum. Paylaşılmasını da doğru bulmuyorum. Daha önce paylaştığınızı yazarak zahmette bulundunuz teşekkür ederim lakin ben sayfa sayfa sizin kim bilir kaç yılına ait pek de 'güncel' olmayan fotoğraflarınızı arama zahmetine giremeyeceğim.Sizin Fotolar kaçıncı sayfada acaba bizde Bi baksak. Özelden atmama gerek yok. Daha önce atmıştım zaten ben burda foto.siz ne zamandır takip ediyorsunuz bilmiyorum ama.
O zaman güncel halini özelden atda birde biz bakalım senin kolunun güncel haline.Ben fotografları ulu orta paylaşmıyorum. Paylaşılmasını da doğru bulmuyorum. Daha önce paylaştığınızı yazarak zahmette bulundunuz teşekkür ederim lakin ben sayfa sayfa sizin kim bilir kaç yılına ait pek de 'güncel' olmayan fotoğraflarınızı arama zahmetine giremeyeceğim.
Aynen öyle. O dikişler patlıyor ve eski izleri arar hale geliyorsun. İncecik deri yaması falan çoğu zaman alttaki izleri kapatmıyor bile. Bir de söylemedikleri birşey var oda yamanın etrafındaki beyaz birleşme izi.Ben 2014 dü sanırım. Cengiz beye ameliyat olmuştum. Ancak sonradan fark ettim ki dikiş attığı 2 izin dikişler patlamış sanırım. Daha çok alttan görünen izler bunlar. Hem oralar biraz çukur gibi oluyor. Ameliyat olacak arkadaşlar buna dikkat edin. Ayrıca kolunda iz çok olanlar iyice düşünsün. Çünkü izler derin ve çoksa fazla fayda görecrklrini düşünmüyorum